https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Nedeljni astro pregled od 29.05. -4.06.2023

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2023/05/bicycles-g06682ec49_1280.jpg

Približavamo se kraju maja meseca, koji je za mnoge od nas bio izuzetno ” tragičan” usled teških dogadjaja u našoj zemlji, ali otvaranju Pandorine kutije koja je donelo neki vid kolektivnog budjenja koje može posebno kulminirati tokom narednog meseca. Mnogo toga se ipak u ovoj krizi pokrenulo da se i više ne desi ono što se desilo. Ljubav, vera i borba protiv nasilja jeste poruka kroz naredni period. Oni koji šire zlo, polako će padati sve više i više….

A nedelja koja je pred nama donosi sledeće aspekte:

Ponedeljak, 29.05.2023.

Mesec u znaku Device na poslednjim stepenima donosi da nedelju možemo započeti želeći mnogo toga da završimo, ali pokrenemo u vidu čišćenja. Potreba za transformacijom svih loših navika i želje za novim startom.

Opozicija Meseca i Neptuna od 11:47 može povećavati psihološku senzitivnost, konfuziju, laž i osećanje nepravde. Ovo je aspekt i neke zabune, nesporazuma i emotivne ranjivosti. U porastu razočarenja, prevelika idealizacija ili oslanjanje na druge. Potrebno je zaposliti sebe i umiriti emocije, ali se ne vraćati na prethodne greške. Vreme pojačane lenjosti ili nagomilavanja obaveza. Potrebno je pokrenuti bolju dnevnu organizaciju i krenuti od lakših, ka težim obavezama.

Od 16: 52 Mesec menja znak i ulazi u vazdušni znak Vage. Potreba za harmonijom, ljubavlju, zabavom, veoma povećana. Mesec će imati i trigon sa Plutonom pa u porastu mogu biti jaki susreti, utisci, ali lične promene u vidu veće snage.

Utorak, 30.05. 2023

Donosi veoma snazan aspekt izmedju Meseca i Marsa, pa je ovaj dan idealan za pokretanje fizičkih aktivnosti, većih aktivnosti i inače kao dan Marsa odličan je za konkretne i brže akcije u kojem vodeći mogu biti kardinalni znaci. Veća direktnost, iskrenost i želja za nekim adrenalinom. Povoljan aspekt izmedju Meseca i Sunca na 8 stepenu može doneti i pozitivno vreme za porodične posete, druženja, radove u domu, selidbe, sportska takmičenja i sl. Ipak, 8 stepen može pojačavati i kolektivne tragične situacije, ali i otkrivanje tajni.

31.05.2023 

Poslednji dan maja meseca može biti praćen emotivnom osetljivošću i ranjivošću posebno zbog aspekta Meseca i Venere. Osetljivost kroz žene, loše vreme za kupovine, uredjenje doma. U porastu prolazne emotivne krize i nezadovoljstva, ili osećanje jake unutrašnje nervoze. Pokušajte da se lakše prilagodite različitim navikama, ali i okruženju! Subjektivnost treba zameniti većoj fleksibilnosti i toleranciji.

JUNI 2023

Prvi dan juna meseca može biti praćen izuzetno energičnim, ali provokativnim aspektima. Mesec će ući u znak Škorpije, a vreme oko ponoći može biti praćeno nasiljem i većim nezadoovljstvom. Loš aspekt Meseca sa Plutonom, ali i opozicijom sa Jupiterom može doneti preterivanje, moralne sukobe, tajne veze, komplikacije, veće finansijske troškove i unutrašnju napetost koja može doneti povećan apetit, ali probleme sa genitalijama, hormonima i štitnom žlezdom. Inkonjukcija Mars Saturn posebno podstiče povećanje osetljivih tačaka i traži od vas da u prvi dan novog meseca udjete malo odgovorniji i mudriji. U posebnom povećanju mogu biti sukobi, veće nezadovoljstvo ili povećanje povrede zbog kvadrata Meseca i Marsa. U osetljivosti problemi sa autoritetima ili povećana konkurencija, rivalitet i ljubomora. Nešto lakši aspekt Meseca i Saturna u popodnevnim časovima može smirivati strasti, ali u povećanju inače ovog dana mogu biti eksplozije, poplave i emotivni sukobi.

Petak, 2.06.2023

Zbog uticaja približavanju Full Moona, i opozicije Meseca sa Merkurom i Uranom, može pojačavati veliku žurbu, stres, probleme u komunikaciji, osetljivost kroz sastanke, dogovore i odnos sa okruženjem. U porastu prekidi, nestrpljenje i eksplozivnost. Loš dan za trgovinu, prodaju. Nepovoljnosti mogući kroz finansijske dogovore. Potrebno je dobro razmisliti pre svake bitne odluke. U porastu i neprijatna iznenadjenja!

Subota, 3.06.2023.

Odličan dan za venčanja, veridbe, godišnjice, ali izlaske i zaljubljivanje jer će tranzitna Venera, ali i Mesec primati romantičan aspekt sa Neptunom, pa može doneti srećne momente, jake susrete, zaljubljivanja i prijatnu atmosferu. Pozitivno vreme za poklone i ulepšavanje, kreativne poslove. Mesec od 7h prelazi u vatreni znak Strelac i pokreće hedonizam, pomešan sa entuzijazmom. Vreme od 19-21h može biti usporenije i praćeno kašnjenjima i nekom brigom ili prolaznim osećanjem usamljenosti. Ipak večernji časovi donose pozitivnu atmosferu, odlično vreme za putovanja, sportska takmičenja, učenje, izlaske i upoznavanja.

Nedelja, 4.06.2023.

Pun Mesec na 12 stepenu znaka Strelca može unositi nemir, nesanice, probleme na polju saobracajai neočekivane vesti i dogadjaje. Uz ovaj Pun Mesec koji je na snazi po nasem vremenu od 5:23am, imamo i konjukciju Merkur Uran koja može doneti nagle neprijatnosti. Ovaj aspekt može da pokrene mnogo veću kolektivnu slobodu, ali neočekivane vesti, originalnost, autentičnost i nove ideje. Mogući novi susreti koji mogu imati jak sudbinski tok. Pripazite na finansijske odluke, mogući nagli gubici. U porastu problemi sa uredjajima ili internetom! Ipak, mentalna brzina i donoženje nekih odluka gde možete nešto da presečete i u startu promenite može biti važan. Ovaj Pun Mesec posebno mogu osetiti promenjivi znaci: Blizanci, Strelčevi, Device i Ribe.

Srećno – Astro Luna

 

 

 

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.