https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Nedeljni astro pregled od 8-14.01.2024.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2024/01/ai-generated-8490591_1280.webp

Dragi moji – Srećna Nova godina i Božićni praznici i neka vam univerzum i Gospod pokažu pravi put ove godine:-))

Ulazimo u nedelju posle praznika, da vidimo kako nam je nebo otvoreno:

Ponedeljak, 8.01.2024

Mesec u Strelcu nosi početkom nedelje usmerenost na veri, unutrašnjoj snazi i daljinama. Njegov kvadrat sa Saturnom može doneti osećanje manje praznine, nostalgije ili ograničenja, ali večernji časovi kada će Mesec biti u snažnoj konjukciji sa Venerom iz znaka Strelca donese ljubav, srećne okolnosti, optimizam, poklone, lepu energiju.

Utorak, 9.01.2024.

Kvadrat Merkura i Neptuna posebno povećava lenjost, konfuziju, zaboravnost, apatičnost, povećanje laži i manipulacije, greške i problem u koncentraciji, preveliku idealizaciju i sanjarenje. Mogućnost puno dezinformacija, a preporuka je da pripazite koje odluke donosite, ili da ih ne donosite naglo, impulsivno! Meditacija, mentalni mir, usmerenost na maštu, kreativne poslove, film, muziku može pomoći u ravnoteži ovog aspekta.

Mesec u Strelcu takodje u kvadratu sa Neptunom pojačava preosetljivost, senzibilnost, psihološke probleme.Opreznost sa lekovima, pokušajte da radite na samoisceljenju. Ne gubite veru, pokušajte da se više aktivirate!

Konjukcija Meseca i Merkura nosi ipak bitne vesti, spoj duše, emocija i inspiracije, mogućnost bitnih kontakta/ putovanja ili rešenja.

Sreda, 10.01.2024

Mesec prelazi u znak Jarac od 2:34. Odgovornost, kontrola, vraćanje na stare obaveze. Emocije pod kontrolom. U povećanju distanca, rezervisanost, ali istrajnost.

Trigon Sunca iz znaka Jarca i R Urana iz znaka Bika može doneti oslobadjajuće promene, ali i mogućnost novog početka. Moguće neoekivane mogućnosti i želja za nećim novim. Ovo je kreativan aspekt, ali aspekt koji vam može doneti osećanje koje trebate pratiti individualno da nešto promenite. Povećana samosvest, originalnost i otvorenost mogu vam pomoći u rešavanju novih zadataka. Dobro za promenu ili početak novog posla.

Sekstil Marsa iz znaka Jarca i Saturna iz znaka Riba na 4 stepenu, mogu uticati na ličnu istrajnost i izdržljivost, ali vreme odlične energije planiranja dugotrajnih ciljeva. Strpljenje, dobre ambicije, rešavanje starih problema, bolja organizacija na dnevnom nivou može biti odlična za početak važnijih poslova u ovoj nedelji.Poverenje, lojalnost, pozitivno vraćanje na prošla iskustva ili stečeni rad, može vam pomoći u proceni. Može se preuzeti veći ili teži posao ili završiti nešto što vam je u prethodnom periodu bilo opterećenje.

Mesec će tokom jutarnjih časova primati stabilan aspekt sa Saturnom i može vam doneti ozbiljniji početak rada i dnevnih aktivnosti, pripremu pred bitne dalje obaveze i mir. Ipak treba obratiti paznju na vreme oko 10h, Mesec i Mars u konjukciji mogu doneti snažnu volju i ambicije, ali emotivne povrede, zdrastvene probleme, svadje i konflikte ili osećanje nekog rivaliteta. Trigon Meseca i Jupitera od podneva donosi dan prepun dinamike, zaštite, rada, ali povoljnih materijalno ličnih mogućnosti. Povoljno vreme za razgovore, ali emotivnu obnovu ili planove.

Četvrtak, 11.01.2024

Mesec u znaku Jarca u trigonu sa R Uranom donosi vreme promena, dinamike, dobrog spoja starog i novog, ali vreme aktiviranja odlične, uspavane energije u novi start. Sekstil Mesec/ Neptun donosi odlična predosećanja, vizije, ozdravljenje, maštu koja u spokju sa racionalnom energijom Jarca može biti pun pogodak.

Mlad Mesec u znaku Jarca – prvi ove godine na 20 stepenu, po našem vremenu od 12:59, posebno zbog odličnog trigona Mesec/ Sunce/ R Uran nosi vreme jakih prepoznavanja, odluka, ambicija, promena na polju karijere, statusa, ali budjenja. Ovaj Mlad Mesec je posebno važan za talente, istraživanja, politička budjenja i promene, ali može doneti dolazak osoba koje mogu promeniti koncept kolektivne svesti.Važno vreme u razvijanju emotivnih odnosa.

Petak, 12.01.2024

Konjukcija Mesec Pluton može pojačavati strahove, napetost, ali doneti jake lične transformacije u ranim jutarnjim časovima. Može se pokrenuti nagla hrabrost ili želja da potpuno promenite svoj život. Jaka podsvesna strana upijaće sve što vas je povredilo ili sve što ste izgubili.

Srećan trigon tranzitnog Marsa i Jupitera do 15.01. nosi optimističniju i produktivniju energiju, ali može biti odličan temelj i podloga za uspeh. Ovaj aspekt može uticati na bolje samopouzdanje, okrenutost obrazovanju, inostranstvu, ali ispunjenju dugo čuvanih tajni/ želja. Odlično vreme za dobijanje novca. Odlično vreme za rešavanje pravnih ili zakonskih problema. Aspekt fizičke spremnosti. Na emotivnom nivou obnova i jaka prepoznavanja, odlično vreme za nove veze.

Mesec od 4:02am prelazi u znak Vodolije. Iako danas imamo zaštitu neba, ipak klimatske promene od Mladog meseca neće pogodovati reumatskim bolesnicima, ali i mogu pojačavati prirodne katastrofe i promene. Kvadrat Meseca i Jupitera može nositi dobrodušnost, ali pogrešno trošenje energija i emocija. Pripazite na okruženje! Danas se treba okrenuti spontanosti, otvorenosti, ali konkretnijim visokim ciljevima.

Subota, 13.01.2024

Merkur će se naći u polusekstilu sa Plutonom i doneti jaku, ubedljivu mentalnu energiju.Možete biti okrenuti novim sferama interesovanja, ali lakom dolasku do istine. Ovo je aspekt dubokih misli, ali i fatalnih govora na veće mase. Odlično vreme za pregovaranja i posredovanja, ali pisanje. Možete upoznati nekog od koga možete naučiti puno.

Mesec u sekstilu sa Venerom može doneti vreme zadovoljstva, prijatne energije, ljubavi od ranih jutarnjih časova. Ipak kvadrat Meseca i R Urana od 11 h može doneti nagle potrese, histeriju, nagle promene planova, hirovitost, probleme na nivou razumevanja drugih.

Mesec će u većem delu dana biti u praznom hodu. U povećanju eksplozije, manji zemljotresi i nemiri na ulicama. Problemi sa strujom, internetom ili neprijatna iznenadjenja. Treba se okrenuti miru.

Nedelja, 14.01.2024

Merkur po drugi put prelazi u znak Jarac u kome će boraviti do početka februara. Njegov uticaj doneće obnovu starih kontakta, ali sredjivanja svih onih stvari koje nisu fukcionisale dok je Merkur bio retrogradan.

Od 4:30am – Mesec prelazi u znak Riba. Romantičnost, osećajnost, sentimentalnost. Mesec u praznom hodu traži i bolju koncentraciju u saobraćaju i opreznost sa porocima! Zbog njegovog sekstila sa Merkurom može dolaziti do bitnih dešavanja, vesti ili poruka u ranim jutarnjim časovima.

Konjukcija Meseca i Saturna može nositi neku tugu, teže budjenje, kašnjenje sa obavezama ili emotivnu udaljenost od 11:50

Popodnevni časovi dinamičniji, praćeni sekstilom Meseca, Jupitera i Marsa i mogu doneti fina druženja, kreativne sposobnosti, slučajne susrete ili dobro vreme za putovanja.

Ipak, Venera u inkonjukciji sa R Uranom može pokrenuti ovog vikenda želju za promenama, neočekivane emotivne susrete, avanture, ali dosta drame i nestabilnosti u emotivnim odnosima. Nedelja je odličan dan za odmor, hobije, punjenje baterija.

Srećno – Astro Luna

 

Detaljan pregled Mesečnog horoskopa za Januar možete pogledati na mom youtube kanalu:

Analiza tranzitnog Marsa u znaku Jarca od 4.01.-13.02.2024.

 

 

 

 

 

 

 

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.