https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Nedeljni astro pregled od 15-21.01.2024.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2024/01/photographer-1674177_1280.webp

Ulazimo u izuzetno zanimljivu nedelju, u kojoj ćemo polako i završiti praznovanje, ali podsvesno gledati više u nebo moleći se za mir i promene.Merkur se ponovo vratio u znak Jarac napominjajući nam do početka februara da je vreme da se malo uozbiljimo i pokrenemo svoje zaostale obaveze ili ono što želimo. Rad, red, disciplina, odgovornost, ali ove nedelje i mašta, molitva biće veoma važna. Vikend će posebno biti interesantan, jer ćemo Vodolijama čestitati ciklus rodjendana, sa ulaskom ponovnog Plutona u znak Vodolije….

Ponedeljak, 15.01.2024

U novu nedelju ulazimo sa uticajem Meseca u znaku Riba koji će pokrenuti maštu, intuiciju, zamišljenost, emotivne oscilacije, mada i dobre mogućnosti oko podneva da pokrenete nešto što ste stavljali dugo ” ispod tepiha”. Merkur je ponovo ušao u znak Jarac i tražiće od nas malo više reda u glavi, ozbiljnosti i discipline. Kontakt Meseca i Venere oko 14h može doneti preosetljivost, emotivne prolazne krize, promene raspoloženja ili preveliku idealizaciju i nepotrebne troškove. Danas bi trebalo poslušati neki svoj osećaj, može biti odlično vreme za masaže, izbacivanje vode iz organizma, umerene aktivnosti. Dobar sekstil Sunca i Meseca u večernjim časovima može doneti balans izmedju obaveza i okrenutost pravim vrednostima, a konjukcija sa Neptunom zaljubljivost, odlično vreme za filmove, druženja, sms poruke, ali i vreme koje može doneti jake snove koje treba pratiti. Univerzum je ove nedelje spreman da posluša vaše želje…

Utorak, 16.01.2024

Sunce u znaku Jarca u sekstilu sa Neptunom iz znaka Riba -donosi izuzetno kreativne, osećajne aspekte i predosećanja. Taj osećaj možete promeniti u pozitivno u smislu samopomoći. Početak nedelje je inače sjajan da maštate ili planirate buduća putovanja, ciljeve, nešto što želite. Postavite nove ciljeve, zapišite, planirajte, pokrenite…

Mesec u ranim jutarnjim časovima prelazi u vatreni znak Ovan – veća otvorenost, emotivna budjenja, pokret, energičnost, brzina u svemu. Medjutim, utorak može pokrenuti i neke emotivne konflikte, nesporazume zbog kontakta Meseca i Merkura pa je jako bitno da brojite do 10, ali da ne forisirate ništa što ne fukcionise. Oko 10 može dolaziti i do osetljivosti kroz saobraćaj, papirologiju, dogovore, učenje, koncentraciju. Posebno bi trebalo obratiti pažnju na vreme oko 21h kada će Mesec i Mars napraviti sukob tjs kvadrat i tu može dolaziti do ljutnje, tenzije, sukoba, neprijatnih situacija, ali i povećanja povreda, problema sa autoritetima, zakonom i kolektivno neke tenzije u vazduhu…

Sreda, 17.01.2024

Trigon Meseca iz znaka Ovna i Venere može doneti dosta zadovoljstva, emotivne sreće, budjenja, povoljnosti kroz zaradu, putovanja, a pošto je ovaj aspekt aktivan uveče i vreme idealno za izlaske, upoznavanja, hobije, sreću. Povoljno vreme za začeća.

Četvrtak, 18.01.2024

Prva četvrtina Meseca – mesečeva faza pre Punog Meseca u znaku Ovna na 27 stepenu na fiksnoj zvezdi  Alferg u kvadratu sa Suncem u znaku Jarca može biti vreme nemira, nervoze, jakih migrena, političkih nemira, pojačanih vulkana i zemljotresa, impulsivnih i brzopletih odluka, Ova faza podstiče hrabrost i borbu, ali i forsiranje i tvrdoglavo ponašanje.Procenite svoje prioritete i mogućnosti i pratite vreme svojih odluka. Ne radite ništa na svoju ruku, jer možete oštetiti druge! Ova faza je na snazi od 4:54am, i zahvatiće vrlo neprijatnu opoziciju Meseca i Plutona do 9h koja može podsticati destrukciju, ljutnju.

Ono što danas može da nam pomogne je ponovni sekstil Merkura u znaku Jarca i Saturna iz znaka Riba koji može doneti  jasno, oprezno, ali zrelo rasudjivanje, povezivanje i donošenje odluka. Iako naidjete na problem, imaćete istrajnosti da ga rešite ali sa malim kašnjenjem. Možete planirati dugotrajnije odluke ili imati kontakt sa osobama gde može postojati veća razlika u godinama. Takodje, kontakti sa osobama iz prošlosti mogu biti neki vid obnove/ lekcija ili nečeg što se trenutno dogadja. Povoljno ipak vreme da pokrenete sitnije stare obaveze. Možete dobiti mudar savet ili sačekati sa nekim kupovinama.

Mesec prelazi u znak Bik od 9:15am

Njegov sekstil sa Saturnom doneće mir, zadovoljstvo, odlično vreme za novac, kuvanje, kreativne mogućnosti, ljubav. Trigon Meseca i Merkura u popodnevnim časovima može doneti dobre vesti, sreću preko polja nekretnina, putovanja, važnih potpisivanja i susreta. Možete imati dar da emocije stavite na papir ili obavite neke razgovore koji imaju pozitivan efekat na druge. Dobro vreme za decu. Konjukcija Meseca i Jupitera  od 20h može doneti sreću, blagostanje, mir, sreću preko daljina, obrazovanja, materijalnih mogućnosti, pomirenja, veru i napredak.

Petak, 19.01.2024

Mesec i Mars će se naći u snažnom trigonu i doneti emotivna budjenja, strast, ljubav, zadovoljstvo, jaku volju i hrabrost u ranim jutarnjim časovima. Možete pokazati odličnu istrajnost i taktiku u bitnim stvarima.

Srećan trigon Merkura iz znaka Jarca i Jupitera iz znaka Bika – donosi dobre vesti, goste, posete, važne susrete ili uspeh, ali i povoljno vreme za učenje, putovanja, poslovni napredak. Ovaj aspekt podstiče optimizam, dobre misli, dobar kontakt sa drugima, pa možete doneti veća olakšanja.

Kvadrat Venere iz znaka Strelca i Neptuna iz znaka Riba može ipak danas doneti izazov u vidu emotivnih razočarenja, prevara koje su moguće i finansijski, nesigurnost u lični izgled, preopterećenost šta drugi misle ili osećanje udaljenosti prema spoljnom svetu. Čuvajte se nezadovoljstva gde razlog može biti fizički izgled, emocije ili osećanje da niste dobri sami sa sobom. ! Izbegavajte idealizovanje ljudi koje nedovoljno poznajete ili preteranu zaokupljenost društvenim mrežama koje mogu doneti iskrivljenu sliku.

Konjukcija Meseca i Urana od večernjih časova može doneti nagle promene planova, ali da vikend ipak može početi i pozitivno. Za one koji izlaze, moguća iznenadjenja. Ipak, porast emotivnih kriza, problema koji se leče porocima, strahovima, ali i mešavinom neke euforije i nesigurnosti može se osećati. U porastu svadje oko novca, kao i kolektivni nemiri.

Subota, 20.01.2024

Mesec i Neptun u ranim jutarnjim časovima u sekstilu mogu doneti vrlo jake snove. Inače ova nedelja je jedna od najzanimljivijih kada treba pratiti ono što sanjate. Nedelja kada se tarot otvara više nego ikad, i kada nebo otvara nove mogučnosti, ali pre toga daje izazove. Možete imati baš danas utisak da privodite jedan težak i komplikovan ciklus u sebi kraju i da želite nešto potpuno da menjate.

Mesec i Pluton u snažnom trigonu nose ljubav, sreću, zadovoljstvo, odlično vreme da vikend provedete sa voljenom osobom, porodicom. Odličan dan za začeće. Početak nedelje idealan za lečenje. Sekstil Meseca i Sunca može doneti balans izmedju emocija i ličnog razvoja.

Snažna konjukcija Sunca i Plutona na 29 stepenu od 14:44 nosi vreme otkrivanja tajni, dubokih istraživanja i izlaska iz faze mraka. Odlično vreme za potpunu promenu navika, izlaska iz loših odnosa, stavljanja tačke na loše odnose. Medjutim, kolektivno ovaj aspekt može doneti jake potrese, prirodne katastrofe i velike izazove u svetu.Ukoliko ste u nekom složenom odnosu, kao da će vam nebo otvoriti put da razumete lakše i osobu i sam odnos.

Sunce od 15:08 ulazi u znak Vodolije pa Vodolijama možemo čestitati rodjendan. Vodolije će do 19.02 nositi palicu promena i biti spremne da se više izbore za sebe, ali kolektivna budjenja. Srecno!

Mesec menja znak i ulazi u znak Blizance od 14:59 .Puno priče, poruka, putovanja, smeha, dešavanja.

Nedelja, 21.01.2024

Od 3:36am Pluton ulazi u znak Vodolije u kome će ostati u narednih 20 godina. Njegov krakotrajni ponovni ulazak u znak Jarac očekuje se od 4.09 ove godine. Pluton može doneti potpunu promenu na svetskom nivou, kolektivnoj svesti, pokrenuti revolucije, modernu tehnologiju, stavljati u prvi plan veštačku intelegenciju, i sl.

Vreme posle ponoci nosice kvadrat Meseca i Saturna i može doneti probleme na online aplikacijama, internetu, dosta osetljivosti kroz kasnjenja poruka, emotivne razgovore i dogovore i može pojačavati nesporazume.

Srećno – Astro Luna

Nov video o tome kako izgleda analiza natalne karte možete pogledati na mom youtube kanalu:

 

 

 

 

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.