https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Šta nas očekuje do kraja septembra 2022 ?

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2022/09/b2f0eac1c85744fd44181becbeabc2b8.jpg

Septembar je praćen izuzetno osetljivim emotivno -mentalnim aspektima. Ipak, od 19.09. možemo osećati da smo se prilagodili posle odmornim ciklusom da stvaramo, kreiramo i pišemo svoje želje. Trenutno znamo da nas jedino nebo najbolje čuje i razume. Iako početak nedelje možemo početi malo sporije i zbog opozicije Rx Merkur – Jupiter, pokušajte od Ponedeljka, 19.09. da veći deo korisnih obaveza ipak ostavite da popodnevne časove, kada ima mogućnosti da se dosta toga poklopi. Obratite pažnju na reči, koncentraciju, odluke. Ne žurite, ne obećavajte ono što ne možete uraditi. Oslonite se na svoje znanje! Do utorka večernjih časova osećaće se nagle vremenske, ali emotivne promene, ali snaga, volja i neki skriveni optimizam ipak može doneti neočekivane dobre prilike, bez obzira na izazove.

 

20.09. trigon izmedju Venere i Rx Urana može doneti vreme promena, pozitivno vreme za novac, transformacije, povoljno vreme za pokretanje nečeg što je stajalo, ali u emotivnom smislu može biti budjenja.

20-21.09 su posebno produktivni, kao da vraćaju samopouzdanje i nose toplije odnose, a mogu biti pozitivni za zaposlenje, ili nešto lično i emotivno lakše.

22.09. nosi blokade, strahove, pad energije i osetljivost kroz decu i ambicije. Ponovo mogućnost nesporazuma.

Ipak dosta značajan može biti 23.09.- zvaničan početak jeseni od 3:04am

Sunce ulazi u znak Vage pa nam kreće društvenija, miroljubivija i malo vedrija energija.

Sunce i Rx Merkur u konjukciji mogu pokrenuti neka rešenja i obnovu starih odnosa rešavanje važnih papira, procesa, važne poslovne vesti i jake susrete, odlične aspekte kroz pisanje od 8:50am. Ipak zbog retrogradnosti Merkura i dalje povedite malo računa o odlukama, rečima, uredjajima.

Merkur se vraća u znak Device biće na zvezdi Markab koja se odnosi na služenje drugima i plodnost na duhovnom nivou. Mnogo toga što je stajalo od kraja avgusta može da se pokrene.

Sitan napredak, ali računajte sve će ići korak po korak.

24.09. – očekuje nas ponovno izazovan aspekt opozicije Venere i Rx Neptuna – i u porastu mogu biti materijalne štete, gubici, ali emotivna razočarenja, nepoštenje i preveliko maštanje. U porastu psihički lomovi i krize, mnogo lagarija i koristoljubivosti. Pokušajte da pokažete stav i da se izborite za sebe, ali pokušajte da budete realniji i praktičniji.

25.09.- Mlad Mesec u znaku Vage – nov lunarni ciklus, nosi puno ljubavi i potrebe za pažnjom. Osećaće se neka vedrina,jaki susreti, misli ljubavne. Mlad Mesec na 2 stepenu Vage u opoziciji sa Rx Jupiterom nosi više optimizma, ali ipak preporuka je opreznosti, jer su nam na snazi i dalje razočarenja, veća očekivanja, veća trošenja, ali i iskorišćavanja. Svakako, mlad mesec je dobar znak za partnerske odnose i pomirenja, iako mogu biti prelaznog nivoa.

26.09. jako važan dan. Venera i Rx Pluton u jakom aspektu pokreće jake fizičke veze, bolje materijalne mogućnosti, jači intezitet ambicija i jake susrete. Rx Merkur će se naći sa Venerom pa su tu dobre vesti, sitni pokloni, odličan dan za upoznavanja, posete, kraća putovanja. Opozicija Sunca i Rx Jupitera ponovo nam kvari ovaj kraj meseca jer svi ipak možemo očekivati više, kao da nam nebo daje na kašikicu sreću, mi se zaletimo i brzo padnemo. Ipak, ovaj dan može doneti srećnije okolnosti.

27.09. – Rx Merkur u trigonu sa Rx Plutonom nosi jaku snagu, hrabrost, važne projekte, vrlo bitne vesti i realizaciju nečeg, odlično vreme za učenje, ali i odlično vreme za dolazak do istine. Povoljno vreme za zdrastvene kontrole ili rešavanje nekog problema koji vas duže muči.

28.09.- Trigon Marsa i Rx Saturna donosi veću odgovornost, promene na polju položaja, odlično vreme za teže fizičke poslove, mogućnost da imate dobar autoritet ili da pokažete svoje iskustvo koje ćete preneti na druge. Jako važan dan za političke pregovore ili neki važan dan za svetska dešavanja. Možete pokazati hrabrost, umerenost, jak čast kad je najpotrebnije. Dobro za izbore ili političke promene.

29.09.- Venera ulazi u svoj dom – znak Vage. Lakše i srećnije vreme za ljubav, brak, zajedničke planove, pomirenja, lepotu, ulepšavanje, javne nastupe, modu.

Kraj meseca završavamo iako kroz ovaj izazovan mesec ipak sa većim olaksanjem i optimizmom. Ostatak meseca nosi mentalna ograničenja zbog retrogradnosti Merkura, ali i emotivni dolazak do istine. Iako može biti velikih padova, do kraja meseca mnogi od vas mogu početi od nule, zadovoljniji.

Ekonomske -političke prilike nestabilne i praćene nekom diplomatijom.

Emocije mogu uticati na zdravlje. Period od početka jeseni, a posebno od Mladog Meseca mnogo olaksavajući, iako moramo biti skromniji i realniji i naučiti da ono u šta verujemo i što nam je bitno moramo pokrenuti polako.

Smanjite ritam. Čuvajte zdravlje. Budite realniji emotivno. Pokažite svoje stavove.

Srećno – vaša Astro Luna

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.