https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

PUN MESEC U RIBAMA -10.09.2022.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2022/09/f1a8cf24e59b8e090ee97ad91ee56c10.jpg

Pred nama je intezivan predjesenji Pun Mesec u maštovitom, vodenom i poslednjem znaku Riba na 17 stepenu po našem vremenu od podneva. S obzirom da se retrogradni Merkur vraća unazad od 5:39am on baš negde svojom energijom donosi zbunjujuću, konfuznu, kreativnu, ali nesigurniju emotivnu energiju. Neka maglovitost u glavi koja traži koliko toliko organizaciju .

Vreme pred Pun Mesec nosiće i svadljivu, ali nemirnu energiju izmedju Meseca i tranzitnog Marsa koja može biti veoma osetljiva za vozače i sam saobraćaj, ali koja može biti razdražljiva emotivno jer može dolaziti do istovremene potištenosti i ljutnje.

Iako sam intezitet ovog Full Moon nosi skrivene poruke, nosi i jaku viziju, unutrašnja čišćenja, neverovatnu telepatiju i intuiciju koju mnogi od vas neće moći da objasne. Možete neko prizvati mislima, ili imati neočekivane susrete, maštanja koja negde mogu da se spontano i dese u realnom životu.

 

Koliko god da sama energija može biti ranjiva i veoma psihološki senzitivna, ipak u vreme Punog Meseca veliko olakšanje imaćemo od strane pozitivnog aspekta Meseca i R Urana koji može da probudi naglu motivaciju, promene, neočekivane pozitivne dogadjaje, ili neko naglo budjenje i mogućnost da nešto dobro pokrenete što ćete prethodno osetiti kao važno. Ovaj aspekt na snazi je od 13:52 i može doneti neko olakšanje ili sklonost realizaciji nečega što ste planirali duže vreme unazad.

Konjukcija Meseca i R Neptuna kao dispozitora od 22:57 posebno može doneti srećno vreme za umetnost, medicinu, ljubav i može se u to vreme osećati jaka zaljubljenost. To može biti i vreme kada treba pratiti znake univerzuma. Jaki snovi, ali osetljivo vreme za psihološki osetljive osobe i zavisnike. Ipak neka unutrašnja vera može pokrenuti neke super ideje, ili neki vid čišćenja ili oslobadjanja. Sklonost da dobijemo potvrdu o nečemu što osećamo – biće važna.

Kroz ceo dan može postojati neka zbunjenost, zaboravnost i osećanje umora. Bol u nogama i osećanje neke udaljenosti i potrebe za mirom u odnosu na okruženje. Pripazite na imunitet i alergije!  Ovaj Pun Mesec naravno mogu prilično osetiti Ribe, Device, Strelčevi i Blizanci kroz osetljivost na polju komunikacije i odluka kao i partnerskih odnosa( Blizanci i Device), ali i strepnje i nagle promene raspoloženja( Strelčevi), kao i sklonost gubitku koncentracije, jakom hroničnom umoru, osetljivosti kroz polje okruženja/ rodjaka, posebno saobraćaja i brige za porodicu( Ribe) ali mogu osetiti Rakovi i Lavovi koji kao pripadnici Meseca i Sunca uvek u ovo vreme imaju neke svoje posebne misije.

Ono što ovaj Pun Mesec simbolizuje su kolektivna ograničenja praćena aspektom izmedju retrogradnog Saturna i Urana koji smo imali od decembra 2021. Kolektivno ekonomska kriza koja donosi pad cele planete, osetljivost još uvek kroz Covid 19, labaratorijske mutnjavine i političke manipulacije, veliku finansijsku nestabilnost što može pojačavati strahove kod običnih ljudi. Dodatni problemi i složenosti mogu biti tek planirani što ćemo negde saznati u narednom Punom Mesecu koji će biti na snazi 9.10.

U porastu mogu biti porodične manipulacije i nerazumevanja, ali strahovi kroz dokumentaciju, puno povećanja osetljivosti kroz saobraćaj/ uredjaje. Škorpije i Bikovi mogu biti pod veoma jakim pritiskom oko posla/ finansija, ali autoriteteta. Moguće greške/ obmane i lagarije, ali i kradje.Komunikacija otežana i praćena ograničenjima i usporenjem.Veoma osetljivo vreme za finansijske veće investicije, kupovine, ali može dolaziti do većeg napora kroz novac.Može se osećati i generalni umor od svega ili osećanje da sve stoji u mestu Vremenske prilike neće pogodavati kardiovaskularnim bolesnicima, ali i astmatičarima.

Koliko vam napominjem da je strpljenje/ ali kroz ovaj Full Moon i vera bitna negde će biti potrebna. Svakako uticaj retrogradnog Merkura na 8 stepenu Vage može posebno uticati na mentalne probleme i osećanje izgubljenosti. Medjutim, ovaj Pun Mesec ima ulogu da pokrene vaše najslabije tačke i da vas suoči sa ovnim što ne smete priznati, ali nečim što trebate odkloniti.

Budite dobro – vaša Astro Luna

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.