https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Mars u Ribama (15.11. – 1.01.2019.)

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/11/image001-2.jpg

Preplivao je sve krize ovog sveta i zadrzao srce na svom mestu. Osećajan i sklon da “oseti” vibracije svemira, ali tuđih patnji, saosećajan i dostojanstven u miru gradi svoju snagu. To je Mars u Ribama, drugačiji od drugih i spreman na mirnije kompromise.

Treba mu vremena da se pokrene, ali kad postigne, tada sva kreativnost ide zatvorenih očiju uz pomoć vode i vizija u očima. Neki ga mogu nazvati lenjim, pasivnim, plašljivim, ali samo on zna kroz kakve nemire prolazi da bi dostigao nivo svoje snage i hrabrosti koja se pokreće kada je zaista potrebno. Uvek jako osetljiv i dirnut onima koji se bore za život.

Ne podnosi svađe, dramu, itekako spreman da se povuče i da napravi zid i flegmatično ne obraća pažnju na druge. Miran, povremeno haotičan,sklon da najbolje stvara kada je sve razbacano i nema reda. Sa muzikom u mislima i unutrašnjom emocijom ide kroz život. Veoma senzibilan, povremeno i manipulativan. Sklon da konstatno preživljava i izaziva iskušenja.

Posebno spreman za tajne aktivnosti, odličan psiholog, umetnik, inspektor. Diskretan i sklon da uvek čita između “redova”. Zanosan i idealističan na svoj način. Da bi imao snagu, mora biti motivisan, ako toga nema može dugo stajati u mestu i spavati na plaži nekog okeana. Nenametljiv i human. Veruje u pobedu, ali pre svega u pobedu nad samim sobom. Ponekad nevidljiv i izolovan od drugih.Ima svoj svet i mesto gde stvara, mašta, pravi ideje, tu ne može svako ući. Na neki način čovek senke, ali spasioc duša za koje nema rešenja – istovremeno.

Jako nesiguran kada nešto mora, kada mu se remeti dnevni ritam. Nije naviknut na to da nešto baš sad treba da se uradi i to u njemu stvara  pritisak koji ne voli. Uvek pomaže nepoznatima, razume više nego što kaže. Pod osetljivim aspektima sklon duševnim problemima, lažima, podvalama, porocima. Pod povoljnim, uvek u smeru traženja pravog puta koji dolazi iz dubine duše.

Teško mu je odoleti jer ima to “nešto” u sebi. Veruje u nešto što mu daje nadu iz svemira. Voli i lako prepoznaje dobre ljude, ali i energetske vampire, ako ko oseća energiju to je on. Spreman da spase “davljenike” i da im pomogne bez ikakve namere. Često konfuzan i nestvaran.

U ženskim horoskopima često donosi muškarca sa kojim mogu doživeti idealističke odnose i potragu za nečim neobičnim. Ipak, Riba je znak kojim vlada 12 astrološka kuća, a Mars ovde nema snagu sa kojom je rođen. Zbog toga mora sebe štedeti i pratiti energiju kroz druge. Sklon stalnim tajnim poduhvatima i izazovima. Često u fazama kada mu je svejedno dal se sve raspada. Ali ne može mu se zameriti sklonost humanosti i najvišoj ljubavi. Mars u Ribama i njegova energija pred nama do prvog dana Nove 2019.

Mars u Ribama

Period od 15.11.2018 -1.01.2019

Ovaj period donosi smirenje energije, ali povremen osećaj lenjosti, umora, apatije, osećaja da su misli konfuzne, a srce luta na druge kontinente. Kreativnost je ono što sada jeste pojačano i što treba staviti na svoje mesto. Vođenje dnevnika, meditacije, psiho-samoanalize delotvorne. Najbolji regenerator biće voda i priča o emocijama koje su bile i koje bi želeli da se dese. Period tajnih poduhvata, udvaranja, flertova, ali mogućih razočarenja. Slike će govoriti više o reči. Biće idealizma u vazduhu, ali i naglih udaljavanja pa je jako važna procena na emociolnom nivou. Idealizacija kroz filmove, muziku, traženje nekog svog junaka i heroja. Potreba za drugačijim fizičkim željama. Povremeni unutrašnji nemiri i strahovi od novog, ali i obnove onog proživljenog.

Motiv se može naći u malim stvarima. Više ćemo spavati nego prkositi vremenu i junačiti se, ali ćemo imati veće poruke ljubavi. Nekako će se živeti od romantizma i vraćanja na neki drugi vek. Svemir će nam biti prijatelj, samo moramo prepoznati prioritete, oni su u nama, i nesvesno možemo doći do onoga što nam je potrebno. Ne treba, niti će biti plana. Imaćemo osećaj da naše želje ipak čuje nebo.Molitve će biti veoma korisne u ovo vreme, ali samoća, mir u stvaranju i radu na sebi.

Ribe su znak duhovnosti, kreativnog izražaja, ali ne borbe, iako poseduju unutrašnju izdržljivost. Uticaj i natalnog i tranzitnog Marsa kroz ovaj znak može doneti da se ova planeta ne snalazi dobro u ovom znaku, jer nema dovoljno snage da pokaže dominaciju, borbenost, već se oseća sakriveno, nerazumljivo. Ipak, na ovaj uticaj i ne treba gledati toliko negativno, jer ovo možda nije tako loše vreme da napunimo baterije, razmislimo o nekim svojim postupcima, odlukama, planovima i pustimo da stvari idu malo svojim tokom. Osobe koje ga poseduju natalno su veliki idealizatori, maštari, ljudi koji osećaju na značajan način ljude slicne sebi, ljude sličnih vibracija na prvi kontakt i koji imaju osobinu platonskog doživljavanja stvari oko sebe.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.