https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Devica podznak Ribe

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/11/image012-1.jpg

Kad bi svet bio obogaćen idealnim savršenstvom reda, onda bi Devica–Ribe bila prva u „ringu“. Iako su ova dva znaka u potpunoj opoziciji, jer je pred nama zemljana Devica koja upravlja razumom u podznaku sa vodenom Ribom koja mašta, prepušta se, oseća druge, ipak ovo je bez obzira na velike razlike energija veoma interesatna duša, ali i duša koja stalno čezne za onim čistim emocijama, pa je možemo i nazvati veoma “zaljubljivom”.

Svakako da ovim tipom Device vlada jak idealizam, intuicija, ali da je ovo Devica koja iako na prvi pogled deluje povučena, mirna, itekako ima šta da nam pokaže svojim poetskim mislima, unutrašnjom snagom i voljom, ali veoma povoljnim javnim nastupom, pa ove osobe mogu biti veoma zapažene u javnom, umetničkom životu. Ovo su ljudi koji svojom požrtvovanom energijom, ali znanjem posvećeni drugima, osobe koje uvek mogu da ponude praktična rešenja i ideje u svakodnevnici, osobe jakih čula i veoma jakih preodsećanja u odnosu na druge, posebno u odnosu na emotivnog partnera/ka.

Deluju inspirativno sa vrlo spasonosnim idejama u odnosu na druge, imaju dovoljno strpljenja da saslušaju druge, ljubazni su iako malo u svom svetu posebno kada imaju neke bitnije lične projekte. Sebe često “zapošljavaju“ gomilom obaveza da ne bi imali osećaj usamljenosti koji im teško pada, ali ovaj tip Device ima prijatelje od rođenja, čuvaran je i ljubav mu predstavlja „lek od svih bolesti“.

Iako ne voli brzinu, on baš u svom stilu zna da iznenadi nekim plodnim idejama i da se profesionalno izrazi. Ima mogućnost da veoma rano napreduje ako izabere profesiju koju baš voli. Vrlo je osećajan i brižan roditelj, mnogo polaže na to polje, a brak mu je od velike važnosti. Nema problem da prati iz pozadine svoju „lepšu ili jaču“ polovinu i da joj obezbedi mir.

Ovo je Devica koja je stalno u kontaktu sa svima, voli svoje rođake, u njenom domu je uvek puno ljudi, uvek se nešto interesatno dešava, raspravlja, prenosi. Ovo je Devica koja teži emotivnoj sigurnosti, ali nije nemoguće (što zavisi i od ličnih natalnih pokazatelja) da često teži i ljubavima koje ne može da ima. Veoma je osetljiva na prolazne lunarne faze i kada padne u apatiju, zna da bude veoma lenja i nezainteresovana za sve što se dešava oko nje. Međutim kroz porodično bračni sklad ona može sve.

Iako je ovom tipu Device teško da bude potpuno racionalan, da se prilagodi, da razume, jer je on ipak veliki sanjar koji ceo život mašta, on je predodređen da prenosi dobra dela, da razume druge, pa može biti i sjajan lekar, psiholog, astrolog.

Veoma mu je važna poslovna pažnja i preko nje dobija samopouzdanje. Dovoljno je da ovu osobu potapšete i kažete joj da će sve biti u redu i ona će nastaviti da radi sa puno energije. Ovoj osobi treba emotivno porodična, mirna osoba, ali osoba sa nešto boljom organizacijom, jer koliko god Devica teži kontroli, u ovom slučaju podznak Ribe zna da menja planove, da ima utisak da zbog nedostatka vremena ne može da stigne sve kako je planirala i zbog toga je bitno imati nekog čvrstog pored sebe ko će završiti i neke dodatne poslove.

Zbog pojačane stalne želje za odricanjima, Devica–Riba često ima problem da ukaže poverenje i pogrešnim osobama, da ulazi u rizične investicije i da često zbog pogrešnih procena ili želje da pomogne drugima–napravi sebi veći problem, pa u tom smislu mora biti pažljivija. Brak je može dovesti do potpunog mira, stabilnosti i prevazilaženja unutrašnjih strahova, pa je od većeg značaja.

Devica –Ribe lepo piše i često može napraviti sjajno delo.Posebno preko vodjenja dnevnika može na pravi način razumeti svoje trenutne unutrašnje probleme. Ima smisla da napravi interesantan modni stil i da bude primer drugima.Jako voli životinje i osetljiva na bol i probleme drugih. I kad je kompletna Devica –Ribe ima strah da li će to tako ostati, prosto se plaši da je sreća prolazno stanje.

Ovo je osoba koja može imati i vrlo jake snove, a pored sebe je dobro da ima realnije prijatelje koji će joj ukazati na odredjene korekcije. Može imati vrlo solidnu karijeru iako obrazovanje može nositi periode odličnih rezultata, pa pada.

Ovo je osoba koja ne voli svađe i sklona je da se povuče kad oseti negativne vibracije. Zainteresovana je stalno za zdravlje, bolje uslove života, posebno za putovanja koja mogu imati neku simboliku rizika.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.