https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Astro – Vremeplov 17.08.2019.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/08/chicago-333599_1280-1280x853.jpg

Na današnji 17.08.1943. rodjen je legendarni američki glumac, Oskarovac – Robert de Niro u znaku Lava sa podznakom na srećnom kraljevskom 15 stepenu Raka I Mesecom kao vladaocem prvog polja u znaku Riba koji jeste u trigonu sa njegovim ascedentom što ukazuje na jednu maštovitu, religioznu, duhovnu ali sentimentalnu prirodu I prirodan talenat za glumu i  pozorište. Opozicija sa Venerom u devici donosio mu skromnost, ali stalni sukob izmedju snova I realnosti. Poznato je da je najviše saradjivao sa Martinom Skorcezeom.

Njegova uloga u Kumu 2 donela mu Oskara za sporednu ulogu, ali bio je nezaboravan u ” Lovcu na Jelene, Razjarenom biku( Oskar za glavnu ulogu), Taksisti, Bilo jednom u Americi, Mafijaš pod stresom” i mnogim filmskim ostvarenjima gde je ostavio izuzetan veliki trag u Holivudu.Zanimljivo je da je nominovan 17 puta za nagradu Oskar, ali uz dva da je dva puta dobio Zlatni Globus. Ovaj amerikanac italijanskog porekla je suvlasnik otmenog restorana “ Rubikon”, veliki je prijatelj sa našim Novakom Djokovićem, dva puta se ženio, ima 6 dece,veoma je strastven po pitanju politike, a zanimljivo je da je trebao da dobije počasno italijansko državljanstvo koje je odbio. 2003 je dobio rak prostate I podvrgao se prostaktekomiji.( Saturn u kvadratu sa Venerom).Mogao je imati dosta zdrastvenih poteškoća od kraja prosle godine do početka leta ove godine, ali veoma je istrajan i  disciplinovan.

De Niro je veoma promišljen, temeljan u radu, izuzetno mentalno jak, ali veoma zahtevan I teži perfekciji( Merkur I Venera u devici kvadrat Saturn).Mars u biku mu donosi upornost, ali I hedonizam, kao I dobre materijalne mogućnosti praćene Jupiterom I Plutonom u lavu.Sa glumačkog ugla neće prihvatati godine I biće izuzetno zaposlen do kraja ove godine.Često odličan u komedijama što dokazuje kroz poslednja filmska ostvarenja.Ima mogućnost da dobije ne samo nagradu za životno delo već još jednu jako važnu nagradu do 2022, iako mu to nije prioritet.Kao I pravi Lav mekog srca veoma mu je važna porodica, iako može biti često pedantan, samokritičan, sklon kontroli I traženju velikog reda.Poseduje izuzetnu memoriju, stalnu zaljubljenost u život. Iako ga povremeno deprimira starenje, vitalnost, kao i  jako dobra energija donose da će ići samo napred.

17.08.1960. rodjen je jedan od najtalentovanijih američkih glumaca, još jedan Oskarovac – Sean Penn, rodjen u znaku Lava sa podznakom u energičnom vatrenom znaku Strelca koji traži stalnu satisfakciju i  ličnu slobodu, sa emotivnim Mesecom u Raku što se dobro vidi u njegovim filmovima.Penn je I uspešan režiser I scenarista. Osim Oskara osvojio je sve što je želeo od nagrade Kanskog festival za najboljeg glumca, do nagrade Cezar, Zlatni Globus, Gotom. Srećni Jupiter u prvom polju u svojoj egzaltaciju donosi plemenit, širok i  veseo karakter, kao i  stalnu želju da radi na sebi u trigonu sa Uranom što donosi sjajnu ličnu originalnost I neobičan karakter, ali stalnu moć da Penn iznenadi svoje okruženje, posebno u svojim ulogama koje će tek dobiti svoje mesto kod publike u periodu od 2019 godine.

Mars u blizancima u polju posla ukazuje da je veoma svestran, aktivan, sklon velikim transformacijama, nemirima, ali da moze da igra sve sto zeli.Opozicija Meseca I Saturna mu često nosi emotivno –porodicne krize, ali dva neuspesna braka sa Madonom i  glumicom Robin Rajt. Sean ima jedan buntovni izgled i  medijski pogled, ali je osoba koja teži otvorenosti I ne trpi podele.Izuzetan je profesionalac iako često može biti sklon kašnjenjima. Posebno mu može prijati režiserski rad.Sklon je da dosta troši i  da uziva u plodovima svog rada.Veoma je emotivno probirljiv u odnosu na rani  period svog života kada je bio sklon avanturama.novo.Srećan trigon Sunca i  Jupitera donosi da ipak za neke stvari u životu treba imati sreće, pa koliko Penn imao porodično –emotivne izazove i gubitke, ipak u poslu mu nikad neće faliti sreće.

17.08.1923. rodjena je jedna od najboljih srpskih glumica, legendarna Mira Stupica u znaku Lava sa Mesecom u Škorpiji.

17.08.1953. rodjen je nekadašnji košarkaški reprezentativac – Dragan Kićanović u znaku Lava sa Mesecom u Škorpiji.

17.08.1803. osnovan je CHICAGO – treći grad po veličini i  najveći grad u unutrašnjosti Sad. Nalazi se u saveznoj državi Ilinois, na jugozapadnoj obali Jezera Mičigen.Veoma poznat jer u njemu živi izuzetno puno naših zemljaka.Rodjen u znaku Lava sa Mesecom u Lavu i  podznaku na nultom stepenu Strelca.Ovo je grad velike duhovne slobode, ali širine, optimizma I posebno povoljnih ekonomskih mogućnosti od 2020.

17.08.1945 osnovana je Indonezija –država na jugoistoku Azije.Rodjena u znaku Lava sa podznakom u borbenom I ratnom znaku Ovna sa Mesecom u Strelcu odaje utisak duhovno jake države u kojoj će istovremeno vladati ljubav, vera, ali borba I velikih promena koje se očekuju od jeseni 2020.

17.08.1960. osnovana je Gabonska Republika-država u srednjem delu Afrike, rodjena u znaku Lava sa podznakom u Biku I Mesecom u Blizancima.

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.