https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Dnevna doza Lune – 17.08.2019.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/08/vacations-4238501_1280-1280x853.jpg

Mesec ove subote plovi i zrači znakom Riba, poslednjim znakom u Zodijaku, koji ima za ulogu da razume svih 11 ostalih astroloških znakova i proživi na neki način sve njihove probleme i uspone. Energija danas prepuna želja, šifri, pitanja, podsvesnih strahova, traženja nečeg i pitanja ” Ko si ti ustvari? ” Mir će nam danas biti jako važan, ali moram priznati da će nas telepatija buditi iz mrtvih i neke oscilirajuće energije iz uspavanosti i potištenosti, naizgled do faze nagle sreće. Voda nam će biti pravi lek, kao i motivacija koja dolazi spontano. Jaka potreba za pomoći drugima, izuzetna težnja emocija koje isplivaju nekim delom nas, podsvesno iz nas svašta nešto može danas izaći.

Kada Mesec u Ribama ima uticaj možemo biti malko uspavaniji, lenji, skloni osetljivosti stopala, sporiji u hodu, ipak još uvek nam je i na snazi aspekt Merkur / Rx Uran koji itekako iz prikrajka može da nas iznenadi nekim pozivom ili neočekivanim novostima. Mnogo maštanja danas, ali i romantike koju i sami možemo stvarati.Tačka. Vrtenje nekog filma u glavi i hiljadu zašto i hiljadu zato. Osećaj da treba oprati sebe od sebe. Neka podsvesna iskušenja i radoznalost bez granica. Prevelike želje u odnosu na mogućnosti posebno u prepodnevnim satima. Nepotrebno trošenje. Ipak balans možemo danas naći u veri i mislima u tim jakim željama.

„ Neka mi bude dopušteno da mislim
Kako među svim ovim zvezdama
Postoji jedna koja vodi moj život
Kroz mrak nepoznatog.“ – Rabindranat Tagore

Emocije danas mogu i da nas razbiju kao komadići stakla. Veoma naglašena osećajnost. Dodatak pozitivnoj energiji mogu biti šetnje, kupovine, kućni ljubimci, neka sjajna fotografija Meseca koji danas može da skriva kao malo dete. Danas će našoj duši biti potrebno neko naše sklonište da bi razmišljali, prodisali ili prosto se opustili od prethodnog perioda. Mogu nam padati fantastične ideje koje u nekom trku odmah treba da zapisujemo. Danas nam može prijati i neko pravljenje haosa i prevelike opuštenosti u domu. Kreativnost u porastu. Intuicija posebno pojačana od 18h.

Danas aktuelno:

Merkur će se danas naći na zvezdi Asselus Borealis u sazvežđu Raka na 7,32 stepenu Lava može doneti veći osećaj odgovornosti i brigu za najugroženije. Pripaziti na vid.Izbegavati žurbu.!

Mars se polako približava zvezdi Regulus, kraljevskoj zvezdi koja je od 2013 presla na nulti stepen Device, a od sutra Mars prelazi u nešto mirniji, ali krajnje intelektualni i radoholičan znak Devicu.

11:18: Mesec u Ribama u kvadratu sa Jupiterom u Strelcu na 14,33 stepenu nosi period loše organizacije, pojačanog dnevnog stresa, povećanih hormonskih problema, ali sklonosti gojenju. Osobe koje imaju problema sa holesterolom, ali i jetrom potrebno je da danas izbegavaju masniju hranu. U oscilaciji emociji, obećanja, dogovori, sve nekako može kasniti i nositi neki vid odlučnosti. Olak pristup stvarima koje treba završiti.

11:37: Mesec u Ribama u sekstilu sa Rx Saturnom u Jarcu na 14,42 stepenu može doneti mirnija rešenja, posle malo veće nervoze i lako smirenje. Ipak ovaj aspekt ne donosi neku veliku sreću, euforiju, više je povoljan za sredjivanje računa, obnovu i završetak poslovnih obaveza, brigu o starijima, okrenutost obavezama koje i ne volimo puno. U porastu usamljenost ili osećaj emotivnog nerazumevanja.

12:45: Mesec na zvezdi Ahernar, Anka, Homam donosi dobro vreme za veru, motivaciju, odmor, putovanja, učenje.Može biti dosta kontakta i sa dragim osobama iz prošlosti. Dobro vreme za nalaženje odgovora, proricanja. Dobar period za oporavak.

18:09: Mesec u konjukciji sa  RxNeptunom kroz znak Ribe na 18 stepenu donosi posebno srećno vreme za umetnost, kreativne poslove, brodove, odlazak na more, spontane posete, ali odmor. Jaka intuicija i predosećaj koji treba pratiti. U porastu nedostatak koncentracije i prolazne zabune. Čuvati se mogućih kazni.

# currentmood# angelina zlatan glas# mesec u ribama# vikend je pred nama# avgust 2019# dnevna doza lune#

 

 

 

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.