https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Dnevna doza Lune – 16.08.2019

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/08/fantasy-4367602_1280-1280x588.jpg

Dan posle juče. Jak Pun Mesec u Vodoliji borio se sa demonima u traganju za još jednim daškom slobode. Disati, disati, i samo disati.Ako se sećate, a podsetiću vas sličan smo imali 2014 u avgustu mesecu. Lepa  Luna svetli veličanstveno i prosto tera na uživanje, ali podjednako  i provocira, ponekad se nasmeši cupkanjem i dramom nad još jednim kvarom i padom sistema. Pa šta se tu može, daj neki osmeh i izbegavaj kritiku:-)) Pusti ” Spirit” i idi dalje. Tačka. Budi svoj, samo poseban. Neka bude i uzrečica ovog vikenda.

Jupiter je krenuo direktno, Uran se vratio retrogradno, Merkur igra po ” živcima” posebno danas u kvadraturi sa Rx Uranom, mada u nešto mirnijem izdanju nego juče, s obzirom na promenu Meseca u znak Riba od ranih jutarnjih časova. Neki mir ćemo ipak naći u sebi i nastaviti dalje. Neće nam smetati ni raskopane ulice, ni vremenske prilike, ni to da nam je vruće ili naglo hladno, ni novi zakoni, ni revolucije koje vodimo celo leto sa sobom, više ćemo biti u nekim svojim mislima, ko što ja znam da kažem ” Danas  sam na svojoj planeti”, koja izgleda kao miran raj od svega.Tačka.

Nije lak ovaj Pun Mesec, ali se trudite da iz svakog uticaja uzmete i neke poruke.Dve različite, tvrdoglave energije koje se sukobljavaju. Sa jedne strane želja za promenom, sa druge ponos. Previranja emocija, turbulencije, ali krakotrajne ne brinite, Mesec u vodoliji vam može doneti “ mali udar u glavu”, ali sve prolazi brzo. On traži humanost plemenitost, kažite Hvala –bolje ćete se osećati za nečiji trud, zalaganje, plemenitost. Zarez, idemo u nove izazove.

 

Pusti neku dobru muziku i pusti vetar da odradi svoje. Neka molitva u sebi, i bol u petama. Nalaženje izgubljenih stvari. Nesanice ako ostavite dugom razmišljanju da lupa glavom. Organizmu će danas trebati smirenje, reč polako. Ipak, danas se treba prepustiti čulima, intuiciji, kreativnosti, emociji, pa gde stignete. Pun Mesec u lunaciji do Poslednje Četvrtine Meseca i ulaska Sunca u znak Device do 23.08 ima za ulogu ka oslobadjanju koje neće imati jednostavnu ulogu. Potresi duše, ali borba protiv predrasuda i razlika. Mir u sebi koji ćemo dobiti danas, ipak malko može spasiti stvari, iako  je Merkur izasao potpuno iz retrogradne faze moramo biti pažljivi sa rečima, uredjajima, u komunikaciji, jer neka brzopleta reč ruši sve pred sobom. Itekako, nam je strpljenje ponovo na iskušenju, ali danas može da nam pomogne čisto srce. Neki pokloni sa neba ili sudbina može doneti nagle oscilacije i odluke, ali i genijalna saznanja i sklonost ipak dobrim odlukama. Unutrašnji odmor, motivacija danas su potrebni dok ne prodju ” crni oblaci”. Luna se i dalje smeje i prija joj nova rola i baš je briga što se nervirate. Našla je nove prijatelje i dobro joj je. Tačka.

” Što је napisano na nebu lično – izgleda iz svake zvezde.. .to je poezija prirode..to je ono što podiže duh u nama…”

John Raskin

3:03am: Mesec u Vodoliji u opoziciji sa Marsom u Lavu na 28 stepenu: pod uticajem Punog Meseca ovaj aspekt može doneti pojačana nezadovoljstva, tuče, nasilje i ozbiljne nemire, posebno emotivne sukobe. Nagla ljutnja i brzopleti zaključci mogu doneti rušenje i ozbiljnu destrukciju. Oprez, nadam se da ste ovo vreme prespavali.

Mesec u kratkotrajnom praznom hodu, ali od 5:51 am prelazi u nešto mirniji, vodeni, ženski znak Ribe u kome će boraviti do nedelje popodnevnih časova..Sanjarenje, idealizam, psihoterapija, unutrašnja vera, povremena uspavanost i bol u nogama, ali zaljubljivost. Tajanstvenost i požrtvovanost.

19:08 : Merkur u Lavu u kvadratu sa Rx Uranom :  Posebno može doneti genijalne i ekcentrične ideje, ali i naglost i nepromišljenost, nestrpljenje koje može doneti ozbiljne greške. Biće nekog adrenalina u vazduhu, sklonosti rizicima, neočekivanim kontaktima i vestima, ali priličnoj ekstremnoj nervozi i stresu kroz saobraćaj, kompjutere, društvene mreže i papirologiju. Jako je važno da ovog dana budete posebno strpljivi i odluke donosite polako! Nedostatak koncentracije, dobra provera dokumenata, problemi sa internetom, strujni udari i nagli požari, mentalna isključivost i svojeglavost na sopstvenu štetu, brz govor, pokret, ali nagli dogovori i brzopletost koja neće biti najbolja. Provera svega je veoma važna. U povećanju brzopletost i stres, kvarovi, pojačani problemi posebno sa aparatima vezanim za vodu.

19:12: Mesec u Ribama u blizini zvezde Biham u sekstilu sa Rx Uranom u Biku : Povoljno vreme za izlaske, društvena dešavanja i upoznavanja. Iako ćemo danas spustiti loptu, ipak se neki ” pozitivan može osećati u vazduhu” Pozitivno vreme za rešavanje sitnijih poslova koji su izazivali jači stres. Dobro vreme za druženje, neočekivane posete i novosti.

23:43: Mesec na zvezdi Situla( 8,52 Riba) u sazvežđu Vodolije može doneti srećne lične prilike, svestranost, ali sreću na morima, kao i emotivnim susretima.Ovo je zvezda želja pa ako se setite zamislite nešto žmureći.

# currentmood# bond# full moon# moon in pisces# peace# sagapo# astrology

 

 

 

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.