https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Astro Vremeplov 2.05.2019.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/05/Capture.jpg

Na današnji 2.05.1975.,London, England,06:17am, rodjen je jedan od najpoznatijih svetskih sportista i engleski fudbaler – David Beckham ( David je rodjen u kombinaciji duple zemlje, dvostrukog uticaja znaka Bika( Sunce na 11 stepenu Bika u 12, podznak 27 stepen Bika), pa se može reći da je on pravi pripadnik Venerinog ” deteta”. Uticaj Venere u znaku Bllizanaca preko njegovog prvog polja ukazuje na urodjen šarm, duhovitost, popularnost.Venera je i u trigonu sa Uranom pa i lično i emotivno nosi mnogo promena, potrebu za slobodom, javnošću, ali nosi jedan pozitivan, socijalan i plemenit duh. Neptun u 7( vladaoc Jupiter u ovnu -njegova supruga Ovan) opozicija Pluton nosi da je tu bilo velikih poteškoća, ali da braku prija zajednička popularnost, materijalni status. Često tu dolazi do idealizacije, ali se oseća jaka strast. Sunce u 12 je znak da će David posebno s godinama težiti miru, prirodi, da poseduje dobroćudnost, ali i izdržljivost( Mars u ribama trigon Saturn u raku). On je veliki humanista, izuzetno aktivan kao otac i neko ko je kao sportista svojom harizmom, ali i talentom posedovao jake sportske potencijale. Zanimljiv je i njegov Merkur na samom ascedentu koji osim što mu donosi potrebu za estetikom, da ne voli žurbu, da je ipak takmičarski raspoložen. Izuzetno je intuitivan, ima urodjen smisao za procenom drugih, ali je sjajan i timski igrač. Nevezano na godine, sport, David će uvek privlačiti pažnju i biti omiljen u javnosti( ne samo zbog njegove supruge Victorije) već same lične pojave i dobrote koju prenosi.Zna da bude lično mudar, taktičan, vickast, pronicljiv, dok je na profesionalnom planu vrlo borben. Mesec na 29 stepenu Jarca na samom Mc je znak trajnog uspeha, ali duge karijere. To je i znak jedne stare aristokratske duše , dostojanstvenosti i dobrog zdravlja u karmičkom smislu. Kao i većina pripadnika ovog znaka David je veliki hedonista, kolekcionar i ljubitelj prirode, izuzetno uporan i izdržljiv.

Donatella Versace – rodjena 2.05.1955.,Reggio di Calabria (Italy),5:00am, je italiajnska dizajnerka  i jedna od podpresednika Versaći grupe rodjena je takodje u duploj kombinaciji znaka i podznaka u Biku (njeno Sunce se nalazi na samom ascedentu što ukazuje ljubav prema modi, uživanju, uz Merkur koji povećava jak estetski ukus, uz malo težu opoziciju Saturna u 7 polju koji može doneti probleme u partnerskim i ortačkim poslovima, kao i na polju braka ). Jupiter i Uran u raku( 3 polje brat-poznati brat i nastavak njegovog rada, ali i velika povezanost sa pokojnim Djani Versaćijem). Donatela je puna ideja, izuzetno temperametna dama, toplog duha, koja ne voli podele, ali koja uz mnogo unutrašnje izdržljivosti vodi svoju modnu karijeru. Uticaj Meseca u devici je znak brižnosti( kroz materinstvo), ali i potrebe za perfekcijom u kvadraturi sa Marsom ( gubitak brata, poteškoće izmedju karijere i materinstva, čestim problemima sa ishranom). Neptun na 26 stepenu Vage je poseban znak uspeha u daljem radu( biće posebno inspirativna u periodu 2020-2022 kada bi mogla napraviti velike promene i transformacije u svom radu). Pluton u lavu je znak dobrog porekla, povoljnih prilika kroz nasledjivanja, velikog doma. Donatela je jedna izuzetno plemenita i aktivna dama koja ima velike vizije. Privatno često nema dovoljno vremena za ljubav ili može imati velike poteškoće u trajnim emotivnim odnosima. To će često kompenzovati kroz karijeru koja će veoma dugo trajati.

Američki glumac i rvač Dwayne Johnson rodjen je na današnji dan 1972 u kombinaciji znaka Bik sa podznakom u Vagi i Mesecu u znaku Jarca.

Princeza Šarlota od Kembridza danas puni 4 godine. Veoma podseća na svoju baku. Rodjena u zemljanom znaku Bika sa podznakom u porodičnom, ali i tradicionalno emotivnom znaku Raka sa Mesecom kao vladaocem u znaku Vage na izuzetno važnom i srećnom  20 stepenu na samoj egzaltaciji.

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.