https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Dnevna doza Lune – 2.05.2019.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/05/organizer-791939_1280-1280x853.jpg

Dobar dan, nadam se da završavate sa praznicima i punite baterije za nove radne pobede. Maj nam je stigao, mesec u kome sve raste, buja, nazdravlja za nova postignuća i miriše na ljubav. U nedelju imamo Mlad Mesec koji će posebno isticati senzibilnost, strast i jake želje, ali do tad moramo se izboriti sa nekim izazovnijim aspektima.

Mesec od prvog dana meseca u prvom znaku Ovna i danas u zagrljaju sa Venerom kao da poveća budjenje i tera na pokret. Ono što nam trenutno ne ide na ruku, su nešto lošiji aspekti Merkura koji je trenutno napadnut kvadraturom sa Rx Saturnom ali i Rx Plutonom od večeras koji može doneti dosta teških reči, depresije, brige, rezova usled ljutnje i dosta impulsivnih poteza na koje moramo obratiti posebnu pažnju. Mesec će boraviti u znaku Ovna do petka 22:19

Mesec u Ovnu može podsticati brzinu u svemu, ali i preosetljivost i veoma snažna osećanja koja su pred nama posebno danas. Kupite sebi nešto lepo, ali danas se krajnje ulepšavajte i ugadjajte sebi. Emocije, posebno reči moraju biti pod kontrolom, jer neka moguća sramota, poniženja ili reakcije na udaranje po egu mogu biti u porastu posebno u večernjim časovima. U porastu su migrene, problemi sa sinusima, visoke temperature, kao i pad imuniteta i potpuna iscrpljenost koja više može biti u vezi sa srcem.

 ” Treba porasti do jednostavnosti.”
Ivo Andrić

13:23: Mesec na zvezdi Alderamin na 12,47 Ovna u sazvežđu Kefej  pojačava preosetljivost, otkrivanje tajni, jake oscilacije, probleme sa pritiskom, unutrašnju napetost. U povećanju krajnja kreativnost. Mogućnost briga oko dece. Na emotivnom nivou treba se čuvati nekog vida pada. U porastu loše vesti.

16:40: Mesec i Venera u konjukciji kroz znak Ovan na 14,28 stepenu Ovna u blizini zvezde Alferac pojačava popularnost, odlično vreme za ljubav, upoznavanje, dobijanje manjeg novca, druženje sa dragim osobama. Posebno srećno vreme za kupovinu, ulepšavanje, kao i rad na sebi. Omiljenost, jaka strast, ljubavne ponude, povoljne vesti i osećaj sreće.

23:50: Merkur u znaku Ovna u kvadratu sa Rx Plutonom u znaku Jarca na 23,08, Merkur u blizini duhovne zvezde Akamar, aspekt ljutnje, tenzije, teških reči, jakog povredjivanja, većih grešaka usled impulsivnih i preosetljivih reakcija. U povećanju nasilje, pretnje, uznemirenost. Jaka sklonost vraćanju na prošlost i psihosomatskih problemima koji mogu izazivati osećaj rušenja i velikog nemira. Ljubomora, posesivnost od strane drugih. Čuvajte i verujte sebi! Sa druge strane ovaj aspekt donosi i ubedljivost, prodornost, hrabrost u teškim momentima. Ipak, potrebno je čuvati glavu i reči!

Uran je već na 3 stepenu Bika na zvezdi Mesartim u sazvežđu Ovna koja je posebno dobra kada treba zaštiti nešto, nekog. Ova zvezda je posebno odvažna jer mnoge od vas može naterati da napravite velike promene u svom životu.

# dejavu# mesec u ovnu# gradimo pozitivne misli i mislimo danas na sebe# zbogom prošlosti# dnevna doza lune

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.