https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Astro Vremeplov – 27.03.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/03/fergie.jpg

Na današnji 27.03.1970. rodjena je sjajna Mariah Carey, Sunce na 6 stepenu Ovna donosi joj urodjeni perfekcionizam i smisao za red, ascedent na 15 stepenu Bika prelep glas, a Mesec se nalazi na 29 stepenu škorpiona stepenu pada, ali naglog uspona, često bogastva, ali i karijeri koja traje 20 godina.  Karijera je prodala preko 200 miliona albuma širom sveta, postavši tako jedan od najprodavanijih izvođača svih vremena. 1998. je postala najprodavaniji muzički izvođač 90-tih godina, a 2000. najprodavanija pevačica milenijuma. Poznata je po svom snažnom glasu od pet oktava, upotrebi melizama i visokih tonova. Mars na samom ascedentu ukazuje na izuzetan temperament,ali praktičnost. Kao i većina velikih zvezda i Maraja je imala izuzetno teške emotivno -porodične periode.( sunce opozicija pluton iz 5, merkur opozicija uran, puno stresa, ali stalnih naglih promena).

Temperametna Fergie rodjena je na današnji dan 1975 u astrološkom znaku Ovna sa podznakom u senzibilnom znaku Raka sa Mesecom u Vagi.

Quentin Tarantino, Oskarovac i dobitnik Zlatne Palme, rodjen na današnji dan 1963, u znaku Ovna sa Mesecom u Biku ( njegova muza Uma Thurman Bik). Petparačke priče je film koji mi je u glavi svaki put kad pomislim na Tarantina i onaj blesavi ples Travolte i Ume.

Žarko Paspalj (rođen 27. marta 1966. u Pljevljima, SFRJ) je bivši jugoslovenski košarkaš. U svojoj karijeri je igrao za Budućnost, Partizan, San Antonio Sparse, Olimpijakos, Panatinaikos, Panionios, Paris Basket Rasing, Aris i Virtus. Sa reprezentacijom Jugoslavije je osvojio 2 srebrne medalje na Olimpijskim igrama, Svetskom prvenstvu 1990. i tri zlatne medalje na Evropskim prvenstvima, kao i jednu bronzanu sa EP. Paspalj se oženio sa 20 godina, ubrzo nakon što je prešao u Beograd da igra za Partizan. On i njegova žena Milka imaju dve kćerke: Stašu (rođenu 1987) i Sanju (rođenu 1995). Uticaj Sunca i Marsa je znak izuzetnih sportskih mogućnosti, i da je Žarko vrlo takmičarski bio naklonjen, ali da je teže podnosio poraze. Mesec u blizancima nosi detinjastu radoznalost, ali jaku povezanost sa ostalim igračima i pozitivnu komunikativnost. Venera trigon Jupiter je poseban znak prijateljstva, humanosti i dobrog karaktera.

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.