https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Dnevna doza Lune – 26.03.2019.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/03/boy-1262989_1280-1280x904.jpg

Jedan korak napred, dva nazad. Opravdanja prolećnim umorom pod kasnim zevanjem u serije. Snovi koji su pojačani i nekad deluju malko nestvarni i skloni fantaziji koja je tako cool. Mesec u Strelcu kroz ceo dan pojačava vedru energiju, s tim da nam odredjeni aspekti ukazuju da danas posebno može da nam smeta svaka sitnica, koja može da nam unese uznemirenje. I retrogradni Merkur danas navija kako da nas što više zbuni. Nestrpljenje u vazduhu koje treba maksimalno kontrolisati. Puno reči, a manje dela. Konfuzija na svakom koraku. Koncentracija koja varira iz sata u sat. Emocije u nekoj nestvarnoj idealizaciji ili totalnom bežanju i povlačenju. Sve nešto može, ali i u povećanju ozbiljna lenjost.

Osećaj da ništa baš ništa nije  jasno i da je potrebno nešto ponoviti više puta. Zvezde lutaju po pogrešnim adresama, ali stižu sa zakašnjenjem. Ipak , veče pod ulaskom Venere u znak Ribe koja je zadužena da poveća romantičnost i osećajnost. U većem delu dana biće ipak potrebno da se oslonimo na čist razum, znanje i iskustvo, a manje da zanemarimo plesanje na ulici i stajanje u mestu da nešto tako padne samo sa neba da nam reši trenutne nedoumice. Samopravdanja. Problemi u komunikaciji. Samozavaravanja. Danas je dobro ako se baš i ne osećate najbolje naći mesto gde se osećate dobro da napunite baterije na svoj način. Meteropatske promene u pojačanju. Trebalo bi pojačavati imunitet, ali dodati i neki vitamnčić da mozak proradi.Bol u ledjima povezan sa emocijama. Slušalice na glavi i dobra šetnja mogu uticati na bolje raspoloženje i da se danas pojednostave stvari. Gledanje turističkih aranžamana i zemalja koje želite da posetite.

” Kada vam neki ljudi pomognu a i sami prolaze kroz teško razdoblje, to onda nije pomoć, to je Ljubav. ”
Marijana May

Mesec od ponoći na zvezdi Antares u sazvežđu Škorpije pojačava neustrašivost, ali jake lične želje. Vizije, nagla sreća i neočekivane prilike mogu doneti napredak. Zvezda Antares jedna od 4 kraljevske zvezde u toku noći mož doneti posebno osetljivo vreme za putnike, ali osetljivost kroz donošenje odluke, operacije, posebno može doneti povećanje nesanica i nemira.

12:45 : Mesec na zvezdi Ras Algeti na 16,09 stepeni Strelca posebno podstiče hrabra dela i spasavanja. Ipak na ličnom planu otvorena razdražljivost, emotivne afere, neiskrenost u odnosu na okruženje, pa je preporuka da mudrije procenite situaciju oko sebe. U povećanju osetljivost kroz porodične odnose.

13:02 : Mesec u Strelcu u kvadratu sa Rx Merkurom u Ribama na 16, 18 stepenu posebno donosi osetljivo vreme preko polja saobraćaja, dogovora, potpisivanja, putovanja, ispita. U problemu može biti način razmišljanja, odluke, ali odnos sa okruženjem. Posebno potpuno zbunjujuća energija preko polja emocija. Može biti briga oko dece, škola, a na zdrastvenost nivou do aneksioznosti. U povećanju kradje, posebno ogovaranja. Poteškoće u govoru i nesigurnost u donošenju odluka.

14: 08 : Mesec u Strelcu u kvadratu sa Neptunom u Ribama na 16,53 stepenu : Preosetljivost, nesigurnost, idealizacija, bežanje u svoj svet, problem u organizaciji, osetljivost kroz emotivne dogovore. Neiskrenost. U povećanju psihološke krize, gubitak vere. Posebno otvorena crta apatičnosti. Potrebno je ako ovo osetite da obratite pažnju na sebe i pokrenete neki vid budjenja i motivacije. Čuvati se špijunaža!

20:44 : Ulazak Venere u ženski, vodeni znak Ribe. Vreme potrebe za mirom, ali jakim emocijama.

21:54: Mesec na zvezdi Atria na 20,54 stepenu Strelca donosi posebnu sklonost lakom otkrivanju tajni i istraživanju. Povoljno vreme za poslove vezane za enterijer, muziku. Treba pratiti znake pored puta, mogućnost i ličnog jakog osećanja za nešto, kao i interesovanja za okultne nauke.

# currentmood# diana ross# venera u ribama# mesec u strelcu #

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.