https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Astro Vremeplov – 28.03.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/03/lady-gaga.jpg

Na današnji 28.03.1986 rodjena je muzička zvezda, glumica, Oskarovka Lady Gaga, rodjena na 7 stepenu Ovna stepenu estetike, mode, pa je njen stil i oblačenja i nastupa jako neobičan, dok posebnu čar nosi Mesec u Škorpionu koju nosi da će često biti sklona da šokira javnost i na pozitivan , ali i negativan način, u svakom slučaju ovo je vrlo jedna energična dama  za koju sam pre dve godine pomislila, tek će ona pokazati i zrelost, ali talenat, što se i prošle i ove godine pokazalo kao pun pogodak. Podznak u Blizancima donosi svestranost, pokret, ali da ima smisao za ples. Snimila je dokumentarni film ” Gaga Give Foot Two” gde je pokazala da je jedna sasvim normalna devojka koja prolazi kroz iskušenja slave i predstavila svoju porodicu koja joj je izuzetno važna, a imala je i senzacionalan nastup na Super Bowl 2017 godine. Na dodeli Oskara ostavila je izuzetan utisak uz glumca Bredli Kupera, što je pokazalo krajnje pobedničkom kombinacijom u filmu ” A Star is Born”. Gagin Saturn na zvezdi Antares je pomerio granice od prosle godine kada je imala osećaj da sada može kao umetnik da leti na pravi način i da se izrazi. Gagin Jupiter na zvezdi Skat u humanom znaku Riba, ali krajnje umetničkom joj donosi uz beskrajan muzički talenat i ozbiljan smisao za glumu što se pokazalo i prekretnicom ove godine. 2020 joj nosi zrelije uloge, ali mir, ali ova godina će doneti izuzetno puno posla i motivacije. Ima mogucnost da se emotivno skrasi na duže staze od sledeće godine uz osobu koja mora delovati staloženo, mirno i zrelo. Majčinstvo joj može biti malko problematičnije, ali s obzirom koliko je uporna i istrajna, može realizovati to jako važno polje kod sebe.

Na današnji 28.03.1965. u Beogradu rodjen je sjajan glumac Srdjan Todorović, Sunce i Venera u ovnu nose strast prema svemu u čemu učestvuje na visokom nivou, naravno glumački geni, ali Mesec u vodoliji lucidnost genijalnost, pomešana sa potrebom da bude svoj. Srdjan je veliki perfekcionista u svom poslu i neko ko ima svoj svet.Uticaj Neptuna i Saturna nosi mu potrebu za izolacijom i zbog toga ne želi da se po svaku cenu pojavljuje u medijima. Voli mir i talenat za muziku je nešto što je izgradio od malena. Zna da ceni svoje vreme, ali može biti impulsivno neobičan. Srdjan je rodjen u vatrenom znaku Ovna sa podznakom u vrlo harizmatičnom znaku Škorpije. To su strastveni temperament i dinamičnost iz koje izrasta nesalomiva volja i impuslivnost koju unosi Mars, kao dvostruki vladar horoskopa. Zbog ove kombinacije znaka i podznaka Srđan je sklon ekstremima. Kod njega je spojen ofanzivni i defanzivni Mars, što govori da se jednako dobro snalazi u navali, kao i u odbrani. Njega nije ni malo lako upoznati, jer mnogo toga je prikriveno ispod površine. Na prvi pogled deluje veoma spokojno i jednostavno, a u suštini je izuzetno komplikovan i daleko osetljiviji nego što pokazuje, čemu doprinosi i Neptun postavljen na samom Ascendentu. Teži slobodnom načinu života i ne voli da ga ni na koji način bude sputavan. Egzaktni aspekt Meseca i Neptuna ukazuje na izuzetnu senzitivnost, sklonost ka muzici, glumi i fotografiji. Veoma je originalan, inteligentan i intuitivan. Radoznao je i lako prihvata sve što je novo, moderno i neobično.

Na današnji 28. mart 1970 rodjen je američki glumac i producent – Vince Vaughn ( rodjen u vatrenom znaku Ovna sa podznakom u nešto diplomatskom ali vrlo šarmatnom znaku Vage). Poseban uticaj Jupitera iz znaka Škorpije donosi markatnost i privlačnost, ali Mesec u strelcu sklonost idealizaciji, dobroti, finansijama i filmu.U njegovom horoskopu se stalno vidi medijska pažnja, promene, mnogo uloga, promena i dešavanja u privatnom životu( mislim da mu nikad neće biti dosadno).Voli izazove, pa ga možete videti od slatkastih komedija do ozbiljnih uloga.Koliko sam pročitala i politički je bio angažovan, što mislim da nije dobro za njega, jer može doživeti smanjenje popularnosti.Ipak, smatra se vrlo omiljenim iako će imati stalne uspone i padove u karijeri.

Na današnji dan 1981 rodjena je američka glumica Julia Stiles u znaku Ovna sa Mesecom u Jarcu.

28.03.1985 rodjen je švajcarski teniser, češkog porekla Stanislav Vavrinka u energičnom i pobedničkom znaku Ovna sa podznakom u dosta emotivnom znaku Raka sa vladaocem Mesecom u znaku Blizanaca.

 

 

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.