https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Astro – Vremeplov – 3.10.2019.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/10/germany-162301_1280-1280x853.png

Na današnji 3.10.1969 rodjena je američka pevačica i tekstopisac, povremena glumica i modni dizajner, veoma ljupka Gwen Stefani u znaku Vage sa podznakom u seksipilnom znaku Škorpije i Neptunom kao planetom muzičke magije u trigonu sa Severnim čvorom( izuzetna muzikalnost i intuitivnost, mističnost) sa Mesecom u emotivnom znaku Raka.( u prilog sve govori njen hit“ Dont speak“).

Stelijum planeta u Vagi( Merkur, Uran, Sunce i Jupiter) ukazuju da je Gwen prava Vaga kojoj je jako važna moda, druženje, da voli mondenska mesta i druženja sa poznatima, da ima izuzetno veliki broj prijatelja.Ova godina Gwen može doneti veoma srećne lične, posebno profesionalne i modne mogućnosti. Nesto negativan uticaj opozicije Meseca u raku i Marsa u Jarcu kao i naporne kvadrature Urana/Sunca sa Marson ukazuje na veoma jake emocije koje stoje iz detinjastva, izuzetnu crtu preosetljivosti i periode težine koje je morala proći, ali i mogućnost nekih loših dogadjaja iz ranog perioda koji su nosili da postane jača.Uticaj Venere i moćnog Plutona u 10 donosi izuzetan perfekcionizam i posvećenost poslu, dok Saturn u Biku da sve radi polako, ali veoma temeljno i da je veliki esteta i samokritičar.

3.10.1973. rodjena je engleska glumica( „ Igra Prestola“) – prelepa Lena Headey u znaku Vage sa Mesecom u Jarcu.Iste godine i dana rodjena je kanadska glumica Neve Campbell poznatija iz horor serijala filmova „ Vrisak“ u znaku Vage sa Mesecom u Jarcu.

3.10.1990. karta ujedinjenja Nemačke, po novoj karti rodjena u znaku Vage sa podznakom u Lavu i Mesecu u Ribama.

Na današnji 3.10.1981. rodjen je švedski fudbaler koji igra na poziciji napadača –  Zlatan Ibrahimovic, u znaku Vage sa podznakom u dominatnom i kraljevskom znaku Lava sa Mesecom u Strelcu što donosi jedan sportski, ali optimističan duh.

3.10.1964. rodjen je engleski glumac, dobitnik Zlatnog Globusa sjajni –Clive Owen u šarmatnom znaku Vage sa Mesecom u Devici.

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.