https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Astro – Vremeplov 7.08.2019.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/08/ivory-coast-2131156_1280-1280x960.jpg

Na današnji 7.08.1975. rodjena je Oskarovka-Charlize Theron u znaku Lava sa podznakom u praktičnom, racionalnom znaku Device i Mesecom u znaku Lava u vreme Mladog Meseca. Pozitivan uticaj vladaoca Merkura u znaku Lava ističe Lavosku superiornost kod ove sjajne južnoafričke glumice, ali i veoma jak mentalni sklop i samopouzdanje iako je imala izuzetno teško detinjstvo čak i veću porodičnu tragediju kada je njena majka u afektu ubila oca alkoholičara.

Saturn kao vladaoc polja doma i oca u kvadratu sa Uranom u škorpiji ukazivao je taj dogadjaj. Glumica koja je dobila Oskar za film “ Monstrum” izuzetno se dobro kotira u Holiwoodu koji joj nekako i prija i pripada. Puno planeta u Lavu ukazuju na sjaj i slavu, iako će većinu nagrada dobijatu kroz komplikovane i teške uloge koje zahtevaju velike transformacije. Ipak srećni Jupiter iz sedmog polja ukazuje na naglu popularnost, puno uloga, promena koje će ova glumica posebno imati od kraja aprila sledeće godine, ali mogućnost i velikih emotivnih promena. Kod nje postoji jaka želja za emotivnom sigurnošću, ali i brakom i porodicom. Iako iza sebe ima jaku vezu sa Šonom Penom i muzičarem Stjuartom Tausandom  ova glumica je naglo usvojila dete, ali i zbog kvadrature Marsa i Merkura imala dosta problema na polju bračnog vezivanja zbog razlika i mentalnih razmimoilaženja.

Venera u devici donosi joj često da joj posao zamenjuje emocije, ali i emocije sa osobama koje će upoznavati preko posla. U ovom periodu , pa u narednih 6 meseci imaće mogućnost da naglo upozna i osobu koja može biti veoma potencijalni partner. Iako joj prija slava, trudiće se da porodični život u budućnosti drži daleko od očiju javnosti. Samostalna je, često egocentrična i sklona da ne pravi kompromise u ljubavi, ali će sigurno biti vezana za nekog ko je veoma uspešan i bogat.( Mars u Biku trigon Venera u devici ).Pred njom su veliki poslovni izazovi, ali još puno nagrada i velikih ličnih promena koje joj se najavljuju u periodu posebno od marta 2020.

7.08.1960. rodjen je američki glumac poznat po serijalu “ Dosije Iks”, Kalifornikacija- David Duchovny u znaku Lava sa Mesecom u Vodoliji u vreme Punog Meseca koji povećava kontradiktornu, buntovnu, divlju, ali krajnje kreativnu umetničku prirodu.

7.08.1876. rodjena je Mata Hari, egzotična holandska plesačica u znaku Lava sa podznakom u Škorpiji koji povećava seksipilnost sa Mesecom u Ribama. Bila je visoka, atraktivna i veoma vešta u indijskim plesovima. Ubijena je zbog sumnji da je bila nemački špijun u Prvom Svetskom Ratu.

7.08.1960. osnovana je Obala Slonovače, država u zapadnom delu Afrike, koja izlazi na Atlanski okean,rodjena u znaku Lava sa podznakom u Biku I Mesecom u Vodoliji koji ukazuje na patnju samog naroda, ali stalne političke promene kojih je od nezavisnosti 1960 do 2000 bilo izuzetno puno. Obala Slonovače je imala gradjanski rat koji je državu podelio na dva dela, okončan 2007. Smatrala sam najprednijom zemljom na zapadu kontinenta.

7.08.1609. osnovani su Bermudi – prekomorska teritorija Ujedinjenog Kraljestva koji se nalazi 975 km od Usa, rodjen u znaku Lava sa podznakom u Vagi i Mesecom u Škorpiji. Glavni grad Hamilton. Bermude je otkrio slučajno jedan španski istraživač. Ovo je veoma važno privredno, ali pre svega turističko ostrvo.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.