https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Dnevna doza Lune – 2.08.2019.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/08/field-4346919_1280-1280x959.jpg

U ciklusu smo na samom početku novog meseca avgusta, prvog Mladog Meseca i njegove faze koja nas oslobadja, ali skriveno i suočava sa svim stvarima koje bi trebalo da preduzmemo i pokrenemo, pre svega prema sebi.  Mesec nam daje sjaj koji možemo i podsvesno dobiti kroz ponovnu izgradnju samopouzdanja i vraćanja sebi. Vraćanje sebi, kako je to moćna rečenica… Sveti Ilija, svima koji slave Srećno:-)) Kumovi nedostajete:-))  Mesec danas iz vatrenog znaka Lava prelazi u nešto mirniji, ženski znak Devicu od 15:22, ali ono što bi bilo važno da vam kažem je svakako da će Mesec ceo dan ( negde do 21:45) biti u praznom hodu, pa se sa jedne strane pripremite na neočekivane poteškoće i iznenadjenja( posebno po pitanju finansija i emocija), jer nam i Venera ovog vikenda pravi dramatičniji aspekt sa Uranom, ali posebno zbog Meseca sve može ići sa odlaganjem, možda nekim mentalnim naporom.

Iako je Merkur od juče krenuo direktno, on je krenuo kao pužić veoma sporo, i pripremite se da je ipak u zadnjoj fazi, posebno u znaku Raka, pa sve možemo doživljavati emotivnije i sentimentalnije ipak do 11.08 sa njegovim ulaskom u Lav itekako se možemo osećati nekako borbenije i moćnije mentalno. Juče sam se smejala njegovim vragolijama i mojoj želji da ga ” prevarim” svojom brzinom i nestrpljenjem, ali Merkur ni makac. Kvarovi, pa nemogućnost popravke ili kupovine novog je ono što Merkur i dalje radi.  Čini mi se da telefon ostavim sam da bi pozvao neki nepoznati broj…:-))  Duga šetnja u traženju taksija, zdravlje Božije Merkur baš misli na moje zdravlje, Amin:-))

Danas nam je na snazi veoma dramatičan, ali jednako i interesantan aspekt Venere i Urana, koji deluje kao emotivna munja, cunami, gde će situacije menjati dosta brzo, od raskida do brzih obnova i pomirenja, neočekivanih troškova, naglih odluka i nesmotrenih izjava uz smešak Merkura, kao i neočekivanih ličnih okolnosti. Ono što i faza Mladog Meseca sigurno donosi je Promena, ura, pa mi to i želimooo. Medjutim, trenutni aspekti koliko dostojanstveni, a nebo sjajno, Luna sva važna i drži ogledalce i šminka se, ipak donose da tu promenu morate pokrenuti istrajnijim i strpljivijim koracima. Nema ništa na brzinu, iako imamo realno veličanstvenu energiju na nebu.

Od 11:05: Mesec će biti na zvezdama Alfard, Adhafera,Al Dzabha na 27 stepenu Lava i bilo bi pre svega potrebno paziti na ishranu, ali se čuvati manipulacija koje su u porastu.U povećanju su trovanja, ali i osetljivost kroz životinje.Ovo vreme može nositi i povećane požare, ali i svadje. Sa druge strane ove zvezde pozitivno utiču na rad, koncentraciju, sve vrste promocija, unapredjenja, emotivnih susreta, a svakako tokom celog dana možemo osetiti i veći nalet adrenalina. Raspoloženje čas gore, čas dole…

12:01: tranzitna Venera u Lavu napraviće kvadrat sa Uranom u znaku Bika na 6,34 stepenu od podneva i može doneti posebna emotivna iznenadjenja, adrenalin, neočekivane ljubavne okolnosti, ali mogućnost pojačanih i neočekivanih novčanih troškova i ljubavnih susreta koji mogu doneti paniku, tenziju, tremu ili veći stres. Itekako je pred nama  i dramatičnija energija koja može doneti nagle prekide, ali i susrete koji moraju imati dozu nečeg neuobičajenog, ali ipak nositi nešto nekonvencionalno ili dati dozu slobode.

Poteškoće oko trajnih odnosa, ali period jake fizičke privlačnosti i osećaja i potrebe za nečim novim. Pripremite se za nove ljubavne situacije, ali da oni koji su u vezi treba da unesu neki ljubavni začin ili unesu nešto sasvim novo. Može biti posebno neobičnih okolnosti preko upoznavanja preko interneta, ali prolaznih avanturističkih epizoda. Spontano ponašanje je preporučljivo, kao i osećaj da je potrebno ipak pratiti intuiciju! Jakih emotivnih reakcija može biti kroz mešanje drugih u vaš odnos, a teško prihvatanje prolaznosti, kao i prihvatanje sugestija i saveta je posebno u porastu. Svaka rutina može posebno zatvarati odnose. Oprez i bez rizika na polju finansija!  Izbegavajte da kupujete ono što vam nije potrebno, a posebna preporuka opreznosti kroz kupovinu avio karata! Nove veze, dosta uzbudjenja, ali uznemirenja je pred nama u narednih par dana…

 

” Prošetaš mojim mislima u jednom danu i previše puta. Ne, ne zameram ti. Kad god poželiš, slobodno svrati. jer moja te je duša poznala.”
Ivo Andrić

15:12: Mesec na kraljevskoj zvezdi Regulus iz sazvežđa Lava  koja je od 2012 presla  u znak Device. Vreme pobede, jačine, jakih emocija, vrlo emotivnih misli. Odlično vreme za unapredjenja, uspeh u vojnim i medicinskim institucijama. Odlino vreme za javne nastupe. Ipak zbog energije koja može biti malko agresivnija u toku celog dana, u povećanju su svadje, nasilje, nestrpljivost i grubost. Danas će biti potrebno puno takta da se stvari umire. Dišite…

15:22: Mesec ulazi u znak Devicu u kome će boraviti do nedelje 4.08. Uz pomoc Venere svakako će biti naglih uzbudjenja i bacanja ” strelica” medjutim Mesec se polako smiruje i okreće više zdravlju, higijeni, estetetici, poslu, dnevnim poslovima, sa mislima o porodici i prošlosti. Neka melanholija naglo može da se oseća kako i zbog praznog hoda. Izvesne nesigurnosti i strahovi mogu biti pojačani. Problemi sa probavom, crevima, hormonima. Puno planiranja, a zapravo promene planova. Može zbog toga dolaziti do ljutnje. U pojačanju sumnje, ali nešto veći hrabri potezi i reakcije zbog uticaja Venere i Urana.

Danas je posebno važno čuvati psihu i pokušati sporije i lakše organizovati dan, nekako spustiti gard, ali i ” loptu”. Taktičnost može biti na iskušenjima, vreme takodje i organizacija. Ipak, nebo vam sprema odredjena iznenadjenja da vidi kako se snalazite u novoj roli. Srećno!

# currentmood# stevie wonder za današnji dan# moon in virgo# samo polako#

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.