https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Dnevna doza Lune -10.02.2020.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2020/02/girl-1561979_1280.jpg

Pun Mesec je sjajio veličanstveno prethodnog vikenda i nosio takav punjač i energiju, bez obzira na kontradiktornost, prolaznu uznemirenost i prevelike želje i emocije. Njegov sjaj je nosio poruke da je pred nama nešto značajno sa čime trebamo da se suočimo ličnim prepoznavanjem.

Venera u konjukciji sa Lilitom i Kironom je takodje u središtu trenutnih aspekata gde imamo izbor:  zaceliti rane ili prepustiti se liniji manjeg otpora. Kako god da se okrenem ovih dana, sve se svodi ipak na ljubav i veru koja je jedino rešenje svih ovih aspekata koji nam često stvaraju migrenu i zbunjenost. Magla u glavi, veliko srce, puno želja, osećaj da sam u nekom drugom vremenu, ali i osećaj da je vreme za presvlačenje i ozbiljno čišćenje…

Svi smo mi ranjeni, ali nas spaja što smo isti u srcu i što itekako univerzalno ličimo jedni na druge. Lilit i Venera izbacuju vatru i iz nas teraju ono najprirodnije, divlje i ono “naše” što nas pokreće da igramo na kiši, pored logorske vatre noseći svoju molitvu nebu da smo spremni za nove izazove. Strast i tuga,  ljutnja i ljubav, pepeo i prah, životna vatra koja budi sve naše demone sakrivene duboko u podsvesti. Vreme je da se suočimo sa onim najstidljivijim, ali i onim najboljim iz sebe, da skakućemo i radujemo se novom danu, ali da se ne plašimo da izbacimo sve rane na površinu, jer ćemo se tako najlakše zalečiti. Strelica u srcu odklonjena je željom za životom. Imamo i proces podsetnika gde smo bili najranjiviji i sa čime zapravo treba da se suočimo trenutno, ali je potrebno da osluškujemo samo sebe, ne druge, i to šta bi želeli da vide i urade za nas.

Ovaj uticaj Venere i Lilita ima divna Shakira, koja je” rasturila” svojim nastupom na Super Bowl i pokazala svetu da je prirodna, divlja, jaka, snažna i da je otvorila svoju muziku za ceo svet.

Kiron u zagrljaju sa Venerom na zvezdi Deneb Kaitos posebno pojačava destrukciju, kočenje i osećaj gušenja, a  kao ranjeni isceljitelj donosi nam i test da ojačamo sebe tako što nas boli, ali jednog dana će prestati da nas boli, znate kada, kada se jedno jutro probudimo i kažemo sebi” Obožavam i mnogo volim sebe”, moje rane su iza mene. Pokušajte da pratite svoje srce i želje. Ako vam se jede jedite, ako želite da se odmarate odmarajte, ako imate mišljenje o nečemu recite, jer to ste vi- samo nemojte biti rob stvari. Ovo je proces kada strahovi i najmanje blokade izlaze na površinu, ali umesto da se plašimo, potrebno je da prigrlimo svoje najslabije tačke i da im kažemo, prihvatamo vas:-)

Nije poenta da lažemo sebe, već naprotiv da pokažemo da smo osobe od krvi i mesa. Ne stidite se svojih mana, ne pokušavajte da se menjate trenutno, već samo pokušajte da nadjete ljubav u sebi:-)) Ovo je posebno dobro vreme za opraštanje, jer ćete time posebno jačati sebe… Što više volite, opraštate, menjate trenutno, to će proces ovog uticaja biti bolji za vas, zapamtite:-))

Mesec od 40 minuta posle ponoći menja znak i ulazi u ženski, promenjiv znak Devicu. Mesec u Devici nešto analitičnijeg ali skromnijeg raspoloženja sprema se za rad, čišćenje i spreman je na okupaciju sredjivanje ormara, briskanja prašine, sredjivanje veša, ali i odlazaka na pijacu i razmišljanja o dijetama, zdravoj ishrani, ulepšavanju, nezi koja je u direktnoj vezi sa unutrašnjem balansu emocija i nekim zadovoljstvom sitnicama koje mogu smiriti dušu.

Devica je znak reda, uslužnosti, vezana za 6 astrološko polje koje svakako ukazuje na energiju služenja.Veoma pozitivan dan za medije i javne promocije, ali da se pozabavite svojim telom, da smirite dušu nekim hobijima ili nečim za šta niste imali vremena. Ponedeljak, dan Meseca i sa energijom ovog Meseca može dati energiju raspoloženja za rad, učenje, pa nije loše zaposliti sebe posebno od ranih jutarnjih časova sve do 15h kada možete imati i najbolju motivaciju i koncentraciju. Povoljno vreme za početak dijeta, lekarske preglede ili rešavanja plaćanja sitnijih računa ili dokumentacije i poslova za koje niste imali vremena.

Posebna preporuka  danas: lagana hrana zbog osetljivosti kože, posebno creva. Davanje je posebna preporuka, jer se danas može odlično osećati da drugima pomognete.

Emotivno pojačan porast nepoverenja, stidljivosti, sumnji, analiza, testova. Ne bi bilo loše kad bi mogli da se opustite. Oni koji su zadovoljniji, mogli bi računati na mir, poverenje, veću odgovornost preko porodice. Dobro vreme za poslove u domu, razne vrste radionica. Dobro da spremite neko egzotično jelo ili nešto što nije uspevalo više puta. Povoljno vreme za pregovore, putovanja, ali i odmerenija trošenja i ipak kupovinu samo nečeg korisnog i potrebnog sve do 15h jer Mesec od 15:52 može biti u vrlo neprijatnoj opoziciji sa vladaocem Merkurom koji je u padu u nežnom, vodenom znaku Riba pa itekako može doneti greške, poteškoće vozačima, osetljivo vreme za putovanja, ispite, dogovore, papirologiju, ali i doneti povećane nesporazume, trovanja i negativan uticaj okruženja koji može doneti veću zatvorenost i nepoverenje i nesigurnost prema sebi.

Poseban umor, idealizaciju, ranjivost možemo osetiti u večernjim časovima kada Mesec može da se približi opoziciji sa Neptunom gde može doneti i zablude, iluzije i razočarenja. Mesec će od 18:33 biti na zvezdi Zosma koja posebno pojačava žrtvovanje, potištenost i mentalni umor.

Samokritika može biti izraženija, a perfekcionizam u svim sektorima. Pojačani emotivni strahovi i osećaj nezadovoljstva sobom ako nije sve savršeno planirano i tačno. Ipak, probajte da danas odpustite misli, i da pokrenete svoje potencijale, talente, ali pustite da stvari idu spontanije, jer Mesec će na snazi imati super aspekt trigona sa Uranom od 5:32 am koji upravo može doneti tu ličnu moć transformacije, promene, osluškivajući upravo kroz uticaj Venere, Lilita i Kirona ono najranjivije u sebi.

Sunce u Vodoliji danas dolazi na zvezdu Našira na 21 stepenu u sazvežđu Jarca koja bes i ljutnju itekako menja u pozitivnu transformaciju, pa i jeste preporuka da danas izbacite opterećenje iz sebe. Povoljno vreme za pravnike, advokate i osobe koje se bave zakonom.

Jupiter je na zvezdi Wega jednoj od najmoćnijih zvezda na 15,19 stepenu znaka Jarca i posebno može pozitivno uticati na materijalni, naučni i umetnički talenat, posebno ukoliko vam lično pravi dobre aspekte.

Merkur je stigao do zvezde Situla na 9,30 stepenu Riba u sazvežđu Vodolije i donosi iako konfuznost i bežanje na drugu planetu, ipak i neočekivane srećne ideje, genijalnost i potrebu za slobodom u govoru. Pod lošim ličnim aspektima može doneti povećane strahove i probleme sa vodom.

Srećan početak nove nedelje:-))

# currentmood# venera, lilit i kiron u zagrljaju# shakira queen# mesec u devici# dnevna doza lune

 

 

 

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.