https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Dnevna doza Lune- 16.01.2020

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2020/01/art-1583051_1920.jpg

Mesec u Vagi od juče od popodnevnih časova čežnjivo traži ljubav i podršku u svakom simbolu, ulici, sećanju, predmetu oko sebe. Potreba za ljubavlju jako velika, posebno što nam je i Venera  od 13.01 promenila znak i ušla u emotivni i osećajni znak Riba, olalal, romantika u velikom obimu i idealizacija na kvadrat. Al ne može da prodje i bez tuge, potištenosti i komplikacija, jer nebo nas nije služilo kroz vikend pa još nekako se čistimo i od nebeskog smoga, ali ” hemikalija”.

Pred nama danas je energija uljudnosti, kulture, suptilnosti, umerenosti, vaganja, ali jakih, ranjivih, pomalo skriveno nesigurnih emocija koje se plaše poraza.Vreme jake diplomatičnosti i pravljenja kompromisa, na akcentu ka medjuljudskim odnosima i podršci od voljenih i dragih ljudi.Odlično vreme za prava, uredjenje doma, ulepšavanje, primanje i davanje poklona, javne nastupe, politička važnija dešavanja.U porastu je i jak šarm, ali izuzetno važna emotivna sigurnost.Raspoloženje se može menjati pod Mesecom u Vagi, ali i želje i jače emotivne i lične potrebe. Potreba za druženjem, rafiniranim pristupom, kreativnim idejama, smislom za lepo. Jaka potreba za istinom, ali objektivnijim sagledavanjem stvari.U vreme Meseca u Vagi ( do 17.01 do 19:22) ne bi trebalo operisati bubrege, treba paziti na kožu, ali pripaziti i na želudac, posebno na predeo bešike i mokraćnih kanala.

„Danas je možda najvažnije – dopustiti sebi san. A onda, biti hrabar. Hrabar da probaš, da pitaš, da ne znaš, da čuješ… Hrabar da budeš svoj. „ – Mina Vesković

Ono što danas može biti jako dobro jer da Venera koja boravi u znaku Riba ima lep aspekt sekstila sa Uranom u Biku i od ponoći može dolaziti do veoma jake emotivne privlačnosti, naglih upoznavanja, emotivnih rešenja, promena i iznenadjenja. Ovaj aspekt može biti na snazi i do kraja vikenda i može doneti neki vid emotivnog budjenja. S obzirom da je Mesec u Vagi, svakako vladajuća planeta znaka Vaga – Venera danas je raspoložena i za kreativne poslove, inspiraciju, dobro vreme da se sluša šesto čulo, ali emocije mogu biti u prvom planu.

Svima će nam trebati podrška, ali i potvrda od drugih. Fizički izgled može biti od važnosti. Mnogi mogu osetiti nagli flert i promenu.

Mesec će u ranim jutarnjim satima biti u sekstilu sa Marsom što će biti odlično za ranoranioce jer donosi idealno vreme za sport, odmah dobar početak rada, ali odličan za fizičke poslove. Fizički emotivni odnosi veoma izraženi.

Od 9:46 am: Mesec u Vagi u kvadratu sa Jupiterom u znaku Jarca donosi izuzetnu depresivnost, neorganizaciju, kašnjenja, emotivna nezadovoljstva, apatičnost, vaganje, nesigurnost, pesimizam, brige i sklonost problemima sa koncentracijom. Može biti nekih nepotrebnih troškova, kontrola. U porastu osećaj padanja i lenjosti.

Danas imamo i još jednu promenu, Merkur ulazi u znak Vodolije, tekst možete pročitati i na Merkur u Vodoliji 16.01.-3.02. i od 4-16.03.2020. To će nas mentalno otvoriti i tek pokrenuti grupe, društvene razgovore, zainteresovati za nešto novo, a možemo imati potrebu da se otvorenije i direktnije izražavamo.

Bez obzira na manju nesigurnost i da možete da se probudite bez konkretnog plana, danas pustite da vas nebo miluje i da stvari idu krajnje spontano, jer svakako itekako može biit iznenadjenja:-)) Srećno

# currentmood# mesec u vagi# venera u zagrljaju sa uranom# merkur u vodoliji#  dnevna doza lune

 

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.