https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Dnevna doza Lune – 23.01.2020

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2020/01/fantasy-4756281_1280.jpg

Mesec putuje znakom Jarca koji pojačava neku unutrašnju brigu i crnilo. Danas nam kvadrat Sunca iz znaka Vodolije sa Uranom može doći kao ” šamar” da se probudimo i prihvatimo stvari i vidimo stvari drugačije. Neko crnilo, iako se pravimo da je sve u redu. Opšta zanesenost vremenskim prilikama, vruće, hladno, nikako ugoditi organizmu. Ima li igde zime ili otaljava dajući malo sunca i mnogo nizak pad temperature u večernjim satima? Danas iako možemo da pomislimo da nam je mnogo dosadno, itekako nebo može da nas iznenadi,  možemo nailaziti na nagle poteškoće, ali posle toga i poklone neba. Amin :-))

Kada je Mesec u Jarcu itekako daje kontrolu emocija, medjutim danas će mnogi od vas pomisliti e više je dosta, hoću promenu i da malo se okrenem sebi. Biće tu u nekoj nagomilanoj gorčini i besu itekako eksplozije buntovnosti, koja će delovati da je dobrodošla…

Ipak, iako je Mesec u padu, on danas može već od jutarnjih časova imati podršku Jupitera, ali i Venere pa se i nećemo baš toliko loše osećati. Ako bi duboko ukorenjeno krenuli priču o prošlosti, pa o tome šta nam fali, pa zašto je to tako, a nije onako, odosmo mi do Grčke, ovako, preporuka – živite svaki dan drugačije, zanimljivije je i malko ako možete unesite neku promenu u svoj život. Da nismo očarani početkom meseca i godine pod ovim sivilom planeta, svakako i ne moramo baš da se ponašamo penzionerski, zar ne? Ali danas posebno izbegavajte ljude koji se ne menjaju i idu linijom manjeg otpora. Ne dozvolite da vam iko poremeti ritam..

Danas problem možete napraviti ako vam je svega preko glave. Briga konstatno prisutna i neki strah od neuspeha. U porastu problemi sa kostima, zubima, kožom, fali nam tog vitamina D. Oni koji skijaju mogu da uživaju, a oni na moru da se oblače toplije, ali da imaju ipak bolji utisak romantične Venere koja danas od 14:08 u sekstilu sa Jupiterom može doneti sreću i radost.

Ipak, šta je tu je, danas imamo dan iznenadjenja. Neke isključive energije. Napetost prilična pod ovim aspektom Sunce/ Uran i u zavisnosti od karaktera, tu može svega biti od neočekivanih problema sa autoritetima, prekida filma, naglih problema, do netrepljivosti, naglih prekida prijateljstva ili veza čak .Ovaj aspekt je na snazi od 7:55 am i može itekako doneti probleme sa strujom, uredjajima, kao i nagle vremenske promene. Lupanje srca i tenzija, mir molim vas…

Ovo je i aspekt koji donosi greške iz brzopletosti, ali ozbiljne napade panike i tenzije posebno na javnom mestu. Posebno može da odgovara revolucionarima, ali i tiranima. Itekako, može doneti da neko od vas poželi da se naglo preseli, promeni posao, ali i osobu pored sebe. Medjutim, sve može delovati kao oluja sa gradom, i posle mir. Svakako možete osetiti da želite da se oslobodite od nečega što vam je tako dugo nagomilano u telu, duši i da ne možete više. Ipak, baš zbog energije Meseca, danas će biti baš in biti mudar, ali ako me pitate kako, tako što naučite da budete drugačiji, prosto zbog zdravlja…

„ Još danas nadjite malo vremena i setite se ljudi kojima treba da budete zahvalni, koje treba da cenite i da im kažete da vam je značila njihova podrška“ – Robin.S. Sharma

Od 13:21 na snazi ćemo imati i jako dobar aspekt Meseca i Neptuna pa intuicija, razum i duhovne vrednosti mogu biti spojene. Neko ispunjenje želja. Dobrota, pomoć, podrška. Dobro kroz realizaciju dugo očekivanih stvari. Emocije koje mogu biti u porastu, kao i podrška od osoba od kojih to ne očekujete. Dobro vreme za kreativni rad, pisanje, obrazovanje, medicinu.

Posebno nas danas može ” spasiti” srećan aspekt Venere koja putuje znakom Riba koja će se naći u sekstilu sa Jupiterom u Jarcu od 14:08- ovo je idealan period ukoliko očekujete neki novac da vam stigne, ukoliko želite da nešto vredno kupite, ali u emotivnom smislu može doneti jako dobre planove za one koji su u već proverenim odnosima, dok za one koji su sami, i slučajne susrete i dobre prilike kroz osobe koje poznaju. Ovo može biti ipak aspekt koji povćava zabavu, druženje, pokreće hobije, ali može biti veoma naklonjen studentima. Jedina stvar koju ovaj aspekt donosi je jača potreba za hranom, posebno slatkišima.

Danas može biti potrebe za boljom organizacijom, ali perfekcijom. Malo dramatike se može očekivati od Lavova, Vodolija, Bikova, ali Škorpije bi mogle nekog dobro da ” udare po čelu”. Ostali znaci uglavnom mogu da se dobro uklope u svakodnevnicu.  Povoljan dan za pravne i medjunarodne poslove, posebno osobe koje se bave pravom, zakonom, računovodstvom, ekonomijom, industrijom.

Biće napeto na poslovima aerodroma, vojske, ugostiteljstva i saobraćaja, tu može biti pucanja, kao i kod osoba koje se bave kompjuterima, elektrotehnikom, mašinstvom.

Nekome će danas pasti mrak na oči, a neko od vas će i progledati. Ipak, nebo sprema i neko rešenje, pa ne donosite nagle zaključke. Srećno!

# currentmood# mesec u jarcu# venera u zagrljaju sa jupiterom# sunce i uran u lošem savezu# dnevna doza lune

 

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.