https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Vodolije – Svaki kraj je početak nečeg novog

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2020/01/stars-4439675_1920.jpg

Od danas od 15:56am, Sunce će preći u vazdušni muški znak Vodolije u kome će boraviti do 19.02.

Vodolije- Srećan rodjendan i puno uspeha u Novoj Solarnoj godini!

Znate da je Vodolija malo kontradiktoran i protivrečan znak, znak koji teži slobodi, demokratiji, radoznao i prodoran.  On ignoriše moral, krute stavove, ograničenja, pa se tako i ponaša. Sa uticajem i energijom Sunca možemo imati mogućnost da se oslobodimo svega što nam stvara upravu neku vrstu ograničenja u odnosima, stavovima, okruženju. Ovaj humani znak je borac za slabije, sklon da intuitivno oseća šta mu je potrebno i pripadnik kome je teško da se uklopi u forme i standarde. On prosto ne zna da bude kao svi, on je svoj nezavisni ratnik koji oduševljava okolinu svojom duhovitošću, ali i genijalnošću koju nekad i ne koristi u pravom smeru.

On je često u ulozi spasioca drugih, ali je malo u svom svetu i nekad se ponaša kao da ne želi da vidi šta se dešava oko njega. Puno toga prolazi u sebi, ali je veoma luicidan, originalan, maštovit, mada malko i nerazumljiv drugima.Ovo je liberalan znak. On ne voli predrasude, prenemaganja, buntovan je do krajnjih granica i ne voli autoritete. Iako deluje hladnije zbog svog karaktera, na njega utiče sve veoma duboko što mu često stvara probleme sa psihom. Ne zaobilaze ga periodi utučenosti, samoće, melanholije.

Vodolija je dobar drug, obožava okupljanja, druženja, ne voli baš da bude sam. Često je sklon prelomima, ali emotivnim lutanjem. Meditacije su najbolji način boljeg zdravlja, kao i svi vidovi duhovnog i psihofizičkog isceljenja.

Vodolija voli timski rad, iako poseduje vrlo jak ego i zna da pokaže okrenutost sopstvenim problemima. Emotivno je često sklona naglim počecima, prekidima, razvodima( što zavisi i od ličnog horoskopa), ali ustvari stalnoj težnji ka intezivnim emocijama, kada voli veoma se trudi da se daje, da podržava voljenu osobu.Ovaj vizionar teško prihvata rutinu, pa teži stalnom pobošljanju stalnih društvenih odnosa.Zna da budu istovremeno i saosećajan i provokativan. Vodolije nikad ne treba podceniti, jer iako deluju ležerno, pomalo boemeski, ovo su izuzetno pametni ljudi koji znaju da prepoznaju svoje mesto. Oni su u stalnoj potrazi za upoznavanjem svoje duše, emocija i potreba.Teško im je često da prihvate stvarnost.U najtežim momentima pokazuju izuzetnu hrabrost i smelost. Ne vole uštogljenost.

Šta nam donosi tranzit Sunca u Vodoliji?

Pre svega neku vrstu unutrašnjeg budjenja, osećaj da nešto počinje da raste, da se razvija na duhovnom nivou. Da li će to biti nova haljina, nov prijatelj, potreba da očistimo prostor, promenimo nešto na sebi, tražimo pomoć posle dugog vremena stajanja u mestu, ali nekako i  sama Vodolija kao znak traži da se pokrene ono što duboko nosimo usadjeno u sebi kao ono što smo zatvorili od drugih. Vodolija je brz znak, pa ne čeka da se nešto reši tako što se nešto čeka samo od sebe, pa računajte da je pred nama period i veće brzine u svemu, povećanog i stresa( gde ćeš više ), ali i  želje da privedemo nešto kraju i  započnemo nešto potpuno novo, kao da se nalazimo na pozitivnoj nuli.

Tome može da nam pomogne svakako i uticaj Mladog Meseca( 24.01.), pa je sigurno ovo vreme –vreme transformacija, ako one budu i  negativne u nekom momentu, zapamtite da vam nebo poručuje da je tako i najbolje i  da treba da krenete na drugu stranu. U centru pažnje našoj svesti i  volji će prijati sloboda, originalni postupci, novosti, skandali, promene na društvenom i  političkom nivou, a da se neće osećati tračak nade, -hoće.

Da li je ovo veći početak i  osećaj novog početka ove godine –jeste, ali neki će se žaliti što se nešto seče i  prekida baš u ovom periodu, a biće i  primera da im sve kreće upravo iz ovog perioda. Biće tu pobune, želje da se nameće volja na pogrešnoj strani, ali ćemo se konkretnije prilagodjavati i klimi i  dešavanjima u ovom periodu.

23.01. tranzitno Sunce u Vodoliji biće u kvadratu sa njihovim vladaocem Uranom kroz znak Bika što može doneti pojačanu sklonost nervozi, nemirima, eksplozivnim i neočekivanim dešavanjima, ali generalno ovaj aspekt donosi da je potrebno da budete umereniji i da izbegavate isključivost! U pojačanju eksplozije, emotivni prekidi, ali neki period budjenja koji za mnoge može doneti presecanje i promenu načina života, ali interesovanja.

 

Vodolijama ova godina može biti zanimljiva i zbog:

Retrogradnog kretanja Merkura kroz njihov znak od 4-16.03 kada će imati izuzetno genijalne ideje, ali moraju obratiti pažnju na svet oko sebe.

Saturn njihov suvladar ućiće u znak Vodolije od 22.03 –2.07 imati ulogu oslobadjanja od prošlosti, trauma, nekih strahova i može im doneti veoma važne transformacije. Saturn može imati veoma provokativan aspekt krajem marta sa tranzitnim Marsom  koji Vodolijama može doći kao jedno veliko iskušenje. Vodolije će imati veoma period velikih lekcija, ali iskušenja u periodu od 21-23.04. Ipak i ulazak Marsa kroz njihov znak od početka do sredine proleće biće izuzetno produktivan i doneti im period posebno velikih promena, ali novog početka.

Ipak, ulazak srećnog Jupitera u njihov znak od 19.12 posebno Vodolijama donosi period motivacije i prekretnica, a vraćanjem i Saturna u znak Vodolije od 17.12 i period vraćanja na stare lekcije i potrebu da menjaju stvari koje su ih kočile, ali da se suočavaju sa promenama.

Vodolije imaju godinu u kojoj mogu da putuju i da se duhovno uzdižu. Ovo može posebno biti godina u kojoj Vodolijama jako mogu prijati mirna mesta, neki vid duge izolacije da bi stvarale i punile baterije.Biće izuzetno mudre i sklone visokoj vibraciji. Ovo je i godina ispunjenja želja, ali godina koja im može doneti da spoje lepo i korisno, ali da uz zadovoljstvo i nešto što vole i dobro zarade. Mnoge Vodolije mogu imati mogućnost da se sele u ovoj godini ili naglo menjaju mesto/ stan. Iako mogu imati i epriod velikih iskušenja na polju emocija posebno u periodu jeseni, ova godina im nudi više puteva, mnogo zavodjenja, ali mnogo prilika za ljubav. Može biti malo teže Vodolijama koje su u braku, jer će se prilično buditi, što može biti veoma novo za njihove ukučane, ali mogu pozitivno uticati na neke važne poslovne odluke svojih voljenih osoba. Vodolije koje planiraju proširenje porodice mogu imati mogućnost nagle sreće i inače većeg uspeha preko dece.

Po pitanju zdravlja ova godina traži da mnogo vole sebe. Promena navika mora doći kroz vreme i spontanu želju. Ipak slabe tačke biće kolena, psiha, vene, i kardiovaskularni problemi.

# currentmode# srećan rodjendan vodolije# astroluna

 

 

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.