https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Dnevna doza Lune -28.01.2020

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2020/01/animals-2939746_1280-1.jpg

Izgubljenost u mešavini sa maglovitim idealizmom i danas je na snazi.  Pribojavanje od nekih tamo virusa koji ne smeju da predju granicu, do strahova pomešanih sa dosadom u malim svakodnevnim stvarima, Da možemo da se pretvorimo o boeme ovih dana i da plešemo bez ikakvih obaveza i sata na ruci. Bilo bi super zar ne?

Mesec u Ribama od juče podstiče maštu do krajnjih granica i veoma jaka predosećanja, ali ” skidanje” do gole kože u psihološkom smislu. Neke slabe tačke nesigurno izranjaju na površinu. Muzika podstiče neku tamo daleku romantiku kojom ovaj Mesec teži i pliva pod notama beskonačnog. Poetičnost i apatičnost, predavanje nekim neobičnim stvarima, vreme za mir, molitvu i tišinu. Potreba za slobodom, ali privatnošću.

I Venera je zbunjena kontaktom sa Marsom i Neptun, dal da ludi od neke unutrašnje strasti koja je izjeda ili da se skloni od svega i zatvori prozore emocija. Mnogo obećanja bez ikakvog učešća i moguće realizacije. Telepatija posebno za one koji su udaljeni, ali pojačani unutrašnji nemiri, razočarenja, osećaj konfuznosti. Bez dosta kafe ne započinjati dan. Tačka. Magla svuda oko nas malo nam više smeta i mozgu i duši. Tražiti izlaz, disati, tražiti od svemira blagoslov za sve grehe prošlosti. Voda kao pokretač i čistač svih rana i loših raspoloženja.

Mašta razvijenija više nego ikad da nam pomažemo da ovih dana lažemo sami sebe ili nateramo sebe na neku samopsihološku seansu. Razgovarati sa samim sobom zatvorenih očiju u potrazi za svojom zvezdom. Molitva koja pomaže i puni dušu i olakašava joj inače kompikovane emocije. Ipak, u celoj ovog energiji ima nekog vida saosećanja, humanosti, čišćenja i unutrašnjeg prepoznavanja koje se ne može izboriti, ali da je vreme tajni, spletki, intriga jeste. Sa druge strane Mesec u poslednjem znaku Zodijaka, promenjivom ženskom znaku Riba itekako podstiče druge, donosi inspiraciju, čitanje izmedju redova, razumevanje čuteći, ali regeneraciju koja je snažnija nego obično. Sklonost fantazijama, imaginaciji, poltronizmu, ali i duhovnoj širini. Prepuštanje do krajnjih granica, ali osećaj da se teže ustaje iz kreveta, jer mnogima snovi mogu biti zanimljiviji ovih dana, ali danas nego obično.

Šaptanje na jastuku, ali bežanje od istine i svega što je bučno. prepoznavaće se slični po problemima i iskustvima koja su prošli. Osećaj crne rupe u mozgu, ali jakim treptajima srca. Nagle vremenske prilike i osećaj traženja sunca kao najvećeg izvora energije. Osećaj umora na stare probleme i ljude koji nas ne razumeju. Biranje energije i vibracije danas po sve većoj potištenosti i onom što moramo baciti u vodu. Nemanje pojma o vremenu. Šetnja ulicama bez ikakvog cilja i plana. Neobične okolnosti kroz upoznavanja. Ljubav kao greh, iskušenje i žrtvovanje. Lažno predstavljanje i mnogo koketisanja na pogrešnom mestu. Bežanje od problema i nalaženje izvora inspiracije u nepoznatima.

U porastu lažne lekarske dijagnoze i mnogo razmišljanja o smrti, bolesti. Opreznost sa lekovima, porocima mogu biti posebno danas kontradiktorni. Vreme crvenih noseva i praznih srca ili ” ubijanja od prejakih emocija”. Ipak i vreme kada nebo itekako može da iznenadi mnoge od vas nečim što će vam dati osećaj da sudbina postoji, da se ništa ne dešava bez razloga i da svi moramo proživeti i ovakve dane i procese, jer imaju viziju koju stvaramo. Opustite se i pratite svoje telo. Ako vas i izda, izlečite ga, vi znate svoj lek…

Mesec od 10:31 u kvadratu sa Marsom može posebno doneti upale, jako teško osećanje, osećanje ljutnje, izgubljenosti, loše organizacije, poraza i teškog prihvatanja situacije. Mazohizam i opasno mučenje sebe.  Sam kontakt sa Neptunom može doneti osećaj jakog unutrašnjeg nemira i psiholoških kriza iako je u porastu idealizam i želja da se nešto desi. Teško prihvatanje stvarnosti i bežanje u izolaciju. Nepovoljno vreme za učenje, putovanja, emocije jer sve može delovati mlako, udaljeno, nerazumljivo.

Od 11:36 na snazi je kvadrat Marsa u znaku Strelca i Neptuna u znaku Riba koji posebno podstiče na skandale, manipulacije, laži, prevrtljivu i slatkorečivu energiju, ali hroničan umor i vreme povećanih virusnih infekcija. U porastu zbunjujuće situacije, ali neka psihološka osetljivost i suočavanja. Veoma osetljivo vreme za senzibilnije osobe. U porastu samopovredjivanja, posebno samoubistva, špijunaže, paranoja, strahovi, izdaje. Veoma je važno da pratite svoj osećaj i obratite pažnju kome verujete ! Vreme pojačanih nesanica i unutrašnjih nemira, lošeg upravljanja energijom i očaja. Jako je važno sačuvati sebe i puniti baterije ukoliko osetite ovaj aspekt. Možete biti žrtva tračeva, nesporazuma, a sam aspekt pojačava i želju za kockom, alkoholom kao lečenje ili sredstvo rešavanja trenutnih problema. U problemu može biti psiha i svi nerešeni problemi koju mogu nailaziti na suočavanja. Veoma je važno da kontrolišete maštu i svoje želje i da pokušate da se vratite u realnost.!

12:03 konjukcija Meseca i Venere ipak može doneti nežnost, srećne okolnosti, umirenje, neobične, ali jake i neslučajne okolnosti na polju emocija. Možete dobiti poklon, slučajnu pažnju i doživeti nešto krajnje romantično i lepo. Ovo može biti dobro vreme za novac, kao i kontakt sa ženama. Odlično vreme za spa centre, meditacije.

23:22: kontakt Meseca i Plutona posebno donosi vreme regeneracije, čišćenja, snažnih emocija, ali i period jakih susreta i važnih dešavanja. U ovom periodu može biti jake spoznaje i vreme neke pozitivne energije koja vodi ka budjenju. Vreme kada možete imati osećaj da su pred vama značajne odluke i promene.

# currenmood# grammy winner billie eilish# dnevna doza lune # mesec u ribama

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.