https://mlbyytp0evj0.i.optimole.com/w:auto/h:auto/q:auto/https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png
https://mlbyytp0evj0.i.optimole.com/w:auto/h:auto/q:auto/https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2020/02/girl-2987578_1920.jpg

Ulazimo u Februar mesec, drugi mesec, mesec ljubavi, mesec koji simbolizuje polako, ali sigurno kraj zime i mesec u kojem imamo priliku da pokrenemo najkreativniji deo sebe, ali da sagledamo neke okolnosti sa kojima smo se suočavali u prethodnim mesecima. Duhovna iskušenja su posebno bila na velikom testu krajem januara meseca, dok globalni testovi veoma praćeni prethodnim Pomračenjem i Lunarnom Eklipsom i veoma jakom konjukcijom Saturna i Plutonom u znaku Jarca koja je povukla jednu energiju sa početka godine sa kojima smo se svi suočavali. Nalazimo u prestupnoj godini pa ovaj februar ima i 29 dana. U nov mesec ućićemo sa plodnim i dobro položenim Mesecom u Biku koji donosi rast, pojačanje emocija i jaku potrebu za budjenjem i promenama posebno od već prvog dana ovog meseca. Dispozitor Venera u romantičnom znaku Riba polako će se oslobadjati strahova, blokada i pritisaka i u kontaktu sa Plutonom već za vikend može doneti osveženje naše aure.

Napraviću vam mali raspored dešavanja, za one koji znaju svoje natalne aspekte i malo poznaju astrologiju mogu se lakše snaći, a za ostale nije loše pratiti simboliku onoga što nas čeka i praćenje dnevnih prognoza.

 

Februar 2020 može biti veoma značajan i po promeni tri planete: mentalne osećajnosti, emotivne strasti i borbe i fizičke discipline i odgovornosti

Merkur koji će od 3.02. ući u emotivni znak Ribe, u kome nema punu snagu, u kome je u padu, i donosi priličnu sentimentalnost i konfuznost, ne toliko brz intelektualni razvoj, ali bitno je da znate da će Merkur od 17.02 krenuti retrogradno sve do 10.03. gde može doneti prilični problem i usporenje na polju komunikacije, saobraćaja, uredjaja, prilične nesporazume,kvarove, odlaganja ali pošto će se nalaziti u znaku Riba i veliku tajanstvenost i manipulativnost. Intuicija će biti nešto na šta moramo da se oslonimo, ali zrelost i iskustvo, ali da tu možemo nailaziti na prvu poteškoću, na koju nailazimo svake godine dva do tri puta godišnje, a Merkur će ove godine tri puta biti retrogradan i ovo je njegovo prvo retrogradno kretanje unazad ove godine. Špijunaže, tajna lukastva, ali sa druge strane izuzetna kreativna mentalna strana biće naklonjena umetnicima. Kroz ceo mesec trebaće nam mentalni mir da bi stvari postavili na svoje mesto. Merkur može uticati na uspavanost, pasivnost, maštanje, idealizovanje, bežanje u svoj svet i osećaj umora i posebno gubitka koncentracije kad krene unazad.

Merkur će imati veoma lep i kreativan, ali aspekt nekog oslobadjanja misli i pozitivnog entuzijazma 5.02 kada dodje u sekstil sa Uranom, a taj aspeket ćemo imati kroz ponavljanje i 29.02 kada Merkur krene retrogradno. Možemo u ovo vreme imati jake snove, predosećanja, ali prizvati važne ljude.

Venera takodje menja znak i od 7.02. ulazi u vatreni znak Ovan, i pojačava strast, adrenalin, brzinu i emotivnu strast, ali ovde je Venera u izgonu, pa će u porastu biti nagle ljubavne priče, ali i krakotrajne. Nestrpljenje i potreba da se nešto brzo desi, sazna može biti u velikom porastu. 10.02. Venera će biti u konjukciji sa Kironom što posebno donosi period kada neke slabe tačke i želje mogu izaći na površinu, ali kada nas srce može izdati, ali kada možemo raditi i na emotivnom samoisceljenju. Kontakt Venere sa Severnim i Južnim Mesečevim čvorovima 13.02 doneće i period kada vam nebo može doneti neki vid podsećanja, ali vam dati i neki vid šanse za novi početak, ali pod uslovom da ne pravite iste greške…

Posebno velike želje koje mogu biti u sukobu sa realnim stanjem, ali velika emotivna trošenja možemo očekivati 23.02 kada Venera bude u kvadratu sa Jupiterom gde može biti i povećanih razočarenja, ali i ozbiljnih povredjivanja izmedju 27-28.02. kada Venera bude u kvadratu sa Plutonom gde može biti opsesivnih epizoda, presecanja i ličnih padova. Ipak ova Venera će nas prilično razdrmati i mnogima doneti i pojačane ambicije i ipak neki vid boljeg raspoloženja. Tih dana posebno obratite pažnju na novac, jer može biti šteta i kazni, nepotrebnih situacija u kojima morate biti pažljiviji!

Do ulaska u znak Ovan, Venera će 2.02 imati izuzetno važan aspekt dok još bude u znaku Riba i to sekstil sa Plutonom u znaku Jarca koji može doneti osećaj sreće, privlačnosti, emotivnih rešenja i neke snage koju ćete osećati iznutra. 3.02 Venera će biti u sekstilu sa Saturnom pa može doneti rešenje finansijskih pitanja, ali osećaj mira, stabilnosti, poverenja i mogućnosti da se osećati bezbrižnije u odnosu na neke sitne stvari koje ćete rešiti, ali da imate ipak lakši emotivni period u odnosu na prethodni.

 

Mars takodje menja znak i ulazi u znak Jarac od 16.02, znak svoje egzaltacije koji će nas usmeriti na veću odgovornost, ali produktivnost i karijeru. Mars će ovog meseca imati izuzetno dobre aspekte, pa možemo očekivati i 21.02. u njegovom trigonu sa Uranom neočekivane srećne mogućnosti, ali i rešenja i neočekivana prijatna iznenadjenja, ali posebnu disciplinovanost na ličnom nivou.U mentalnom smislu kontakt Rx Merkura i Marsa biće veoma prodoran i značajan 26, ali u sekstilu sa Suncem 25.02 doneti odlične lične mogućnosti. Mars će nas naterati da zacrtamo odredjene veće ciljeve i da budemo mnogo uporniji i okrenutiji korisnijim stvarima.

Februar će posebno biti zanimljiv zbog jako srećnog i značajnog aspekta Jupitera koji će 20.02. imati sekstil sa Neptunom i doneti nam ipak ispunjenja želja, nečeg što čekamo dugo, doneti nam realizaciju materijalnih i poslovnih poduhvata. Imaćemo viziju, ali period dobre izgradnje nečega što će nam se pokazati važnim. Ovaj aspekt imaće posebnu snagu izmedju 17-21.02.

Sunce će ove godine boraviti u znaku Vodolije sve do 19.02. kada od 5:58 am ulazi u vodeni znak Riba. Potreba za slobodom biće zamenjena saosećajnošću, humanošću, platonskim osećanjima, ali i potragom za istinom i većim duhovnim razvojem posebno tokom druge polovine februara meseca. 22.02 Sunce će imati važan i podjednako srećan aspekt sa Uranom što nam može doneti period pozitivnog ličnog razvoja i prepoznavanja prioriteta, pozitivnih promena, a 25.02 i sekstil sa Marsom što će nam posebno doneti istrajnost, afirmaciju i veće promene.

Što se tiče Lunarnih faza:

2.02. – pred nama je Prva Četvrtina Meseca u plodnom znaku Bika koja nam donosi jaku potrebu za sigurnošću koja će se kositi i sa buntovnom nezavisnošću, ali jakom potrebom za emocijama koje mogu biti u nekom previranju. Jaka potreba za hedonizmom i hranom, uživanjem, ali i opsesivnim emocijama, ali željom za ličnom slobodom biće u nekom prevratu.

9.02. – imaćemo vrlo jak i dramatičan Pun Mesec u Lavu koji će pokrenuti emocije, potrebu da budemo važni, da nas drugi vide, ali potrebu za većim dogadjajima, koji mogu imati niz kontradiktornosti. Oskar ove godine može biti baš pod uticajem upravo Punog Meseca.

15.02. – Poslednja Četvrtina Meseca u znaku Škorpiji može doneti jaku pobunu, mrak, pesimizam, unutrašnje nemire i svadljivost.

23.02. veoma romantičan Mlad Mesec u znaku Riba može doneti zaljubljenost, potrebu za mirom, regeneracijom, ali velike želje.

Vreme koje je pred nama je samo naše vreme. Imamo priliku da prepoznamo najdublje u sebi i otvorimo kanal za ono najbolje u sebi. Možemo uzeti stvari u svoje ruke. Iako se trenutno nalazimo u magli i crnim rupama, mi možemo kao jedinke uzeti samo najbolje iz sebe što možemo prenositi dalje. Tačka. Osluškujte svoje misli. Pišite šta osećate. Pokušajte da budete disciplinovaniji i umereniji.Volite bez rezerve. Pokrenite fizičku odgovornost ka ciljevima. Februar vas voli:-))

Srećno u Februaru – vaša Astro Luna:-))

 

# currentmood# februar2020# dnevna doza lune#

 

https://mlbyytp0evj0.i.optimole.com/w:auto/h:auto/q:auto/https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019. All Right Reserved by Astroluna.rs.