https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Nedeljni astro pregled od 27.05.-3.06.2024.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2024/05/moon-8330104_1280.png

Priblizavamo se maju mesecu, a sa puno planeta u znaku Bika i Blizanaca ulazimo u prvi letnji mesec Jun. Kraj maja meseca nosiće mudrije odluke, ali i nove odluke pred nov mesec. Poslednja Četvrtina Meseca u znaku Riba može povećavati maštu, idealizam, ali i razmišljanja o propuštenim prilikama, kao i prolazne emotivne krize i nesanice.. Iako naizgled ova nedelja može da nam počne sporije i pasivnije, ipak pred vikend i nov mesec možemo očekivati naglo budjenje i puno novosti.

Ponedeljak, 27.05.2024.

U novu nedelju ćemo početi da uticajem Meseca u znaku Jarca. Možemo imati utisak da kasnimo, da se sve odvija sa nekim vraćanjem u prošlost, ali možemo osećati i preko noći neke nemire zbog nezavršenih stvari ili nečeg što stoji u glavi kao opterećenje.Loš aspekt Meseca i Marsa do podneva može pojačavati probleme sa kostima, zahladjenja na partnerskom nivou, pojačane nezgode ili osetljive snove. Trigon Meseca i Urana od podneva može da nas pokrene da startujemo od početka i da pravimo male promene. Vreme od podneva do 22h može nositi i dobar spoj predosećanja, mašte i zdrave logike zbog sekstila Meseca i Neptuna.

Mesec menja znak i ulazi u znak Vodolije od 22:46 i pokreće potrebu za promenama, veću otvorenost, okrenutost prijateljima, socijalizaciji, modernoj tehnologiji ili želji za nečim novim.Prvi važan aspekt Meseca i Jupitera koji je od juče krenuo u znak Blizance desiće se od 23:30 koji može doneti dobre vesti, sreću, opuštenost, zadovoljstvo, dobro vreme za putovanja, izlaske, slanje bitnhi papira, važne razgovore ili emotivna upoznavanja.

 

Utorak, 28.05.2024.

U ranim jutarnjim časovima imaćemo i sekstil Merkura u znaku Bika i Saturna iz znaka Riba – pojačavaju samodisciplinu, odgovornost, mudre i pametne odluke, završetak nečeg što je tražilo veća odricanja, a ovaj aspekt može biti jako dobar za sitnije kupovine koje mogu predstavljati nešto trajno, potpisivanje ugovora ili odlazak na ispite koji se ponavlja. Kontakti sa osobama iz prošlosti mogu biti značajni. Ovaj aspekt pojačava koncentraciju, može biti dobar za istraživanja, štednju, papirologiju. Kontakti sa osobama sa razlikom u godinama značajni. Možete imati mogućnost da prenesete znanje ili obavestite klijente o nečem važnom.

Jutarnji časovi nose konjukciju Meseca i Rx Plutona i mogu pojačavati fizičku privlačnost i potrebu ka nečem novom, nepoznatom i mističnom.Vreme od 8h nosi i trigon Meseca i Venere što može pogodovati ulepšavanju, ličnom zadovoljstvu, manjim dobicima i uspešnim odnosima sa ženama.Trigon Meseca i Sunca mogu doneti ravnotežu, jače intelektualne potencijale, pozitivnu radoznalost, dobar lični balans, dobro vreme za druženje, rad, i lične transformacije. Današnji dan može biti dobar za registracije, overe, popravke, majstorske poslove.

Sreda, 29.05.2024.

Sreda može povećavati tenziju,impulsivnost, nagle i ishitrene odluke, nepovoljne vesti ili sukob emocija i razuma. Kvadrat Meseca i Merkura može nepogodovati saobraćaju, učenju,komunikaciji, emotivnoj komunikaciji, online plaćanjima, ili finansijskim dogovorima. Ovaj aspekt pojačava i ogovaranja i neprilagodljivost.

Vreme od podneva može doneti hrabrost, brzinu u dnevnim aktivnostima, želju za emotivnim izazovima i promenama zbog sekstila Meseca i Marsa. Ipak loš kvadrat Meseca i Urana od 18:20 može nositi veći stres, napetost, nagle promene planova, mogućnost emotivnih svadja, razočarenja u prijatelje ili nervozu.

Mars ćese naći u polusekstilu sa Merkurom pa može doneti ipak pozitivan dan za takmičenja, sport,i savet da ipak budete hrabri i harizmatično idete ka svojim ciljevima.Veze koje se baziraju na jačoj privlačnosti mogu biti u prvom planu.

Četvrtak, 30.05.2024.

Mesec prelazi u poslednji zodijački znak – znak Riba od 2:34am i biće krakotrajno u praznom hodu. Kada je Mesec u Ribama pojačava se potreba za nežnošću, ljubavlju, dalekim putovanjima, ali kreativnom radu.

Ipak današnji dan može nositi dosta lenjosti, naglih vremenskih prilika, apatije, emotivnih briga, strahova i unutrašnjih blokada. Zbog kvadrata Meseca i Jupitera postojaće sklonost nezadovoljstvu u ljubavi,preterivanju i pogrešnim odlukama, lošoj koncentraciji, patnju, i zbog kvadrata Meseca i Venere. Ovog dana pripazite kome možete verovati, jer su moguće psihološke ali i jače emotivne krize,prevare i pojačane manipulacije. Može biti tuge zbog nerazumevanja najbližih ili osećanja neke praznine i osetljivosti kroz žene.Može biti grešaka u radu, samopopustljivosti, povećanog apetita.

Poslednja četvrtina Meseca na 9 stepenu znaka Riba u kvadratu sa Suncem iz znaka Blizanaca od 19:14 nosi posebnu želju za ljubavlju, romantikom i paznjom.Medjutim, ova faza može pokrenuti ljubavne tajne, prevare, gubitke, prazninu, depresiju ili osećanje nevoljnosti.

Petak, 31.05.2024.

Poslednji dan ovog maja meseca nosiće intezivnu konjukciju izmedju Merkura i Urana u znaku Bika od 7:55am: Sa jedne strane ova konjukcija može doneti brze i nagle odluke, otvorenost, nagle poslovne ponude, može biti dobra za brze i spontane kupovine, selidbe, a posebno zanimljiva za originalne projekte, nove ideje, mentalno – kreativni rad. Ova konjukcija može pokrenuti nova interesovanja, ali i neočekivane novosti. Ipak, može pokrenuti i stanje šoka, neprijatnih iznenadjenja, ali i sklonost donošenju prebrzih zaključaka. Ovaj aspekt može kod mnogih od vas pokrenuti upoznavanje vrlo zanimljivih osoba kroz oblast posla, obrazovanja i emocija. Preporuka zvezda je bez žurbe, ali pratite svoj osećaj i možete neke super ideje da stavite u prvi plan… Može biti kolektivnih kontraverznih dogadjaja, ali da lično želite da probate nešto sasvim novo.

Mesec i Saturn će se susresti u konjukciji u 10:25 i mogu i dalje nositi neku nesigurnost, senzitivnost, emotivnu patnju, tugu ili osećanje neke brige.

Večernji časovi lakši jer mogu doneti lakša rešenje, bolje lične opcije, dobro vreme za izlaske, upoznavanja, hobije, rešavanje nekih sitnijih pitanja, bitne sastanke ili druženja sa prijateljima zbog sekstila Mesec, Uran, Merkur.

SUBOTA, 1.06.2024.

Vreme od 4-6h može biti posebno problematično za osobe koje imaju problema sa zavisnošću ili psihološkim problemima.U povećanju nesanice, nejasna emotivna slika ili prolazna tuga.

Mesec prelazi u prvi zodijački znak – znak Ovan od 5:29am i može pokrenuti bolju samoinicijativu, hrabrost, preuzimanje dosta stvari na sebe, ambiciju, brzinu i strast.

Veoma pozitivan aspekt Meseca, Jupitera i Rx Plutona mogu doneti izuzetno dobar dan za veće projekte i promocije, medije, sportska i individualna takmičenja, ispite, a možete imati jasniju i čvršću volju i osećanja da znate šta zapravo želite.Subota je veoma aktivan dan kada je potrebno preuzeti što više obaveza i biti u pokretu.

Nedelja, 2.06.2024.

Mesec će nastaviti sa odličnim aspektima sa Merkurom i Suncem pa nedelju možete posvetiti sebi, kupovinama, stvarima koje volite, kao i druženjima. Emotivna strana može biti konkretnija ili se mogu prevazići problemi koji su nastali početkom nedelje.

Nedelja je značajna i zbog prvog važnog aspekta tranzitnog Jupitera

Jupiter u znaku Blizanaca naćiće se u trigonu sa Rx Plutonom iz znaka Vodolije: ovaj aspekt je veoma pozitivan jermože doneti i bitnije dogadjaje u svetu posebno na polju religije, politike, obrazovanja i prava. Na ličnom nivou može doneti bolje materijalne mogućnosti. Ko planira putovanja ili promenu zemlje može imati uspeha i može računati na dogadjaj koji može da im bude i neki vid važne životne prekretnice. Ovaj aspekt generalno može da vam promeni mnoge mogućnosti nabolje. Nesebičnost, duhovnost, pomaganje drugima, duhovni razvoj može pozitivno uticati na lični razvoj.Ovaj aspekt je na snazi do 10.06.2024.

Srećno – Astro Luna

 

 

 

 

 

 

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.