https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Poslednja Četvrtina Meseca – Astro Luna

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/11/lion-4627208_1280.jpg

Mars od jutros u snažnom znaku Škorpije, nešto i pre njegovog ulaska sam u fazi da su  krimići IN. Tačka. Serija ” Besa” mi je potpuno u simbolici ovog Marsa, odgledala sam prvu sezonu da nisam trepnula, malo mi je pomogao i grip, da odmorim svoje telo. Stomačni problemi i virusi koji traže čišćenja, ako nećeš dijetu, nebo će da se pobrine da je dobiješ na teži način. Sve u pravcu zdravlja, tako treba da bude, raširene ruke bez obzira na unutrašnje potrebe za hranom. Ipak. danas dobijamo snagu Marsa, živeo. Ako ste čuli vesti od jutros, osim što vas svemir voli, mnogo problema na polju Australije, Irana, Kine, Mars i jeste predvodnik nekih katastrofa, problema i demonstracija, a prati ga i drug Merkur koji od sutra kreće direktno, sporo, ali sigurno, još bi on tu bio, baš mu je lepo da iskušava vašu snagu i um. Ipak, nemojte se baš skroz opuštati, oslonite se na intuciju, svoj razum, jer Merkur će sve do početka decembra biti u svojoj zadnjoj senci( u prevodu čitaj, da malko zabiberi:-)))

Večeras je pred nama Poslednja Četvrtina Meseca, lunarna faza pred Mlad Mesec 26.11. po lokalnom vremenu 22:11, gde će Mesec u znaku Lava biti u kvadratu sa Suncem u znaku Škorpije na 27 stepenu. Dispozitor Meseca je Sunce ali ono u znaku svog pada ne vidi tu svetlu stranu koju Lav inače ima. Oscilacije izmedju optimizma i pesimizma, jedan korak napred, tri nazad, taman pomislimo da je gotovo, kad svemir kaže” možeš ti još malo, ajde odradi još 10 sklekova”. Neki sarkazam u najavi, ali smejanje šta sve može da se desi.  Ipak,. Venera se sprema za zagrljaj sa Jupiterom, pa nekako sve ono i što je trenutno crno, može da pobedi ljubav, vera, motivacija, ali ne u smeru to moraš ili slušaj life couch lekcije, već onako srčano, vedro, otvoreno, u poruci : Za svaki problem postoji posledica i uzrok, ali za svaki problem( čitajte) postoji rešenje, jer svemir vas voli…

Mislim da u ovoj fazi itekako možete pobediti najslabiju stranu, ali takodje ono što ste mislili da nema šanse da promenite. Koliko god nam je strast u porastu u svemu, upravo pod ovim intezivnim aspektima možete promeniti neke stare navike, i nešto što vam je baš smetalo godinama, mesecima unazad, možda i više. Emocije u ludilu, poruka: volim te – mrzim te:-))

Ova lunarna faza može smetati kardiovaskularnim bolesnicima, ali osobama koje imaju dosta problema sa probavom. Treba paziti na genitalije( posebno ženski pripadnici) jer veći emotivni pritisak može lošije uticati na organizam. Teško ćemo prihvatati savete/ kritike, autoritete! Teško ćemo prihvatati poraze, neki skriveni ego može da nam udari u glavu i spusti nas na zemlju. Razmaženost i hedonizam moramo zaslužiti u ovoj fazi. Posebno loše vreme za kockare i neradnike. Ovo je dobro vreme za putovanja, važne poslove u inostranstvo, ali pre svega više obrazovanje. Do znanja ćemo dolaziti uz mnogo odricanja i ništa neće padati s neba, pa se spremite da uložite i malo veći trud. Ovu Lunarnu fazu mogu jače osetiti Lavovi, Bikovi, Škorpije, ali i Ribe i Blizanci( preko noći)

Ova faza neće biti naklonjena poznatim ličnostima, ali i presednicima država. Može doneti pojačane tenzije i demonstriranja, pretnje, ali opasan egoizam i pretnje pojedinaca. S druge strane samo hrabri i oni koji se ne plaše ničega mogu biti u prvom planu. Nerazumevanja i subjektivne doživljaje zaboravite, a umesto da očekujete pregršt komplimenata, spremite se na snažan deo energije koji morate usmeriti na sebe, svoje telo, ambicije i sve ono što vam je važno.

Ne krivite druge za svoje pehove i trenutne probleme! Pokušajte da pobedite sujetu i okrenete se samo ozbiljnoj transformaciji. Ne držite se starih modela, jer možete naići na nebeski zid.

Pobeda u ovom periodu i zadovoljstvo ipak mora doći kroz ogromne napore i rad. Motivaciju možete naći u sebi. Iako ova faza deluje da može da nas ” udari” neka kometa iz vazduha, ona je više nego dobra za unutrašnje transformacije i izbacivanje svih starih grehova prošlosti. Čitanje izmedju redova, manje priče, više akcije. Suočavanja sa najdubljim Ja u korist budućnosti. I ako pomislite da nemate sreće ili da vam je sudbina okrenula ledja, itekako ćete dobiti znak da ste na dobrom putu i da treba da ustanete iz jesenje melanholije i naučite da volite sebe.

Pazite na reči, one mogu u ovoj fazi da vas ” izdaju” i da ono najtajanstvenije pokrenu spolja.Jako dobra faza za ulazak na pozitivnu nulu i dobar početak ličnih projekata. Itekako možemo da se radujemo i okrenemo zabavi i dragim ljudima. Pobediti sebe u ličnim unutrašnjim kružnim tokovima biće i lekcija ove faze. A Mesec, tako blizu, tako daleko, sija i daje regeneraciju rana. SREĆNO:-))

“ Postoje dve glavne motivacione sile : strah i ljubav. Kad se bojimo, udaljavamo se od života. Kad smo zaljubljeni, otvaramo se svemu onome što nam život donosi. Važno je da prvo naučimo voleti sebe. Ako ne znamo voleti sebe, ne mogu nas voleti ni drugi. Evolucija i sva nadanja u bolji svet polaze od toga da se ne smemo bojati udahnuti život punim plućima.”- John Lenon

 

 

 

 

 

 

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.