https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Mars u Biku od 14.02.- 31.03.2019

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/02/couple-2300099_1280.jpg

Mars je od 14.02. nekako u vreme Dana Zaljubljenih ili Svetog Trifuna promenio kretanje i ušao u znak Bik, prvi zemljani, ženski, čulan znak pod uticajem planete Venere.(od 11:52am) i u tom znaku će boraviti do 31.03. kada prelazi u znak Blizance. Kažu usporen Mars, temeljan, uporan, dodaću, dovoljno uporan da stigne do cilja.

Poznajem dosta osoba sa ovom natalnom Marsom i smisao za estetsku memoriju i fizičku izdržljivost su na izuzetno visokom nivou, ali svojeglavost da se stigne do cilja je neverovatna. Mars se fokusira uvek na praktičnu stranu života gde troši svoju energiju, a pošto je Bik znak materijalnog, ali i emotivnog u ovom slučaju ćemo imati energiju jake želje za posedovanjem, ušuškanim načinom života, ali izuzetnu izdržljivost da realizujemo sve što smo zacrtali.

Iako ovaj Mars nije nagao i impulsivan kao Mars u ovnu, ipak ne daj bože da ga razljutite, bilo bi baš nezgodno. On je slika stabilnosti i okrenut je sigurnim vodama, zna puno da trpi, ali kad mu „ padne mrak na oči“ nema nazad. On je pre svega okrenut bezbednosti, sigurnosti na svim poljima, pa ulaže dosta akcije na imovinskom nivou, stalno nešto petlja sa bankama, traži finansijska rešenja, ali se može pokazati i kao odličan trgovac.

On se ne plaši ničega, posebno da radi ono što voli, ali je sklon dugoj pripremi i onda ide postepeno ka svom uspehu. On nikad ne ukljucuje vise projekata odjednom, vec sve ide po principu“ jedno po jedno“, prilagodljivost mu nije jaca strana, retko menja stavove i svoje misljenje( posebno kod osoba koje imaju u ovom znaku i Merkur), ali ne voli zurbu niti voli da donosi odluke u brzini, pa zbog toga se kaze da on ne dolazi potpuno do dobrog izrazaja u ovom znaku. Ipak, zbog svoje pouzdanosti, nema problem da bude odlican vodja, da puni energiju u prirodi, ali da uživa u životu i“ da kaže radim 15 sati e sad je vreme za jedan dobar odmor“.

Za osobe koje poseduju ovaj Mars na emocionalnom nivou vezana je jaka strastvenost, mada i posesivnost, jer oni ne vole ,one koje vole da dele sa drugima,ali i dosta ulažu u emotivne odnose i fizički odnosi su im od velikog značaja. Teže stabilnosti i posebno biraju osobe sa kojima imaju mir, emocionalnu bliskost. Obozavaju sport, životinje, putovanja, znaju da se i olenje, ali ponekad imaju mali problem da kontrolišu svoju želju za uspehom u odnosu na emocije, kad se zaljube kao da im to smeta u radu. Ne vole neizvesne situacije i mogu biti itekako skloni eksplozivnim ponašanjima.

Ulažu novac uvek u lepotu, dobru hranu, opuštene stvari i ne žele ničeg da se odreknu. Vole veliko društvo,dobru kapljicu, muziku kao afrodizijak, ali se pokazuju kao vrlo romantični, jer u venerinom znaku ipak kroz ljubav dobijaju snagu i energiju da idu napred.Ako voli, Mars posebno pokazuje strpljenje za tu osobu. On obožava kupovine i često razmišlja šta bi trebalo da kupi sledeće, koliko će to koštati i onda kreće u akciju da radi bezpauze da to postigne. U emotivnim odnosima je uporan, pa kad želi da nekog osvoji, itekako zna da se pokaže upornu zainteresovanost. Uvek vodi računa o tome šta nosi, sa kime izlazi, obožava nakit, istok, egzotiku. Neumoran je kad nešto želi i nikad ne odustaje.

” Neki zagrljaji čuvaju najlepše reči sveta.”
Marjana Lavrić

Uticaj tranzitnog Marsa u biku doneće nam sigurno pojačanije lične i materijalne želje, želju da napredujemo, budemo izdržljiviji u stvarima koje smo započeli, jaku borbu sa problemima u svakodnevnici, ali i potrebu da nagradimo sebe, da se opustimo, ali zacrtamo sebi više ciljeve. Biće dosta napora kroz sticanje novca, sam rad, prilagodjavanje sa drugima, ali se principi i stavovi neće menjati. Oni koji imaju više mogu biti teatralniji,slikovitiji u javnosti, oni koji nemaju osloniće se na ljubav najbližih i to će ih održavati. Postojaće nenormalna želja da se zaljubimo, da volimo, posedujemo, trošimo.Ipak svi ćemo imati istu misiju, da se podredimo energiji hedonizma posebno sa ulaskom i vladaoca Venere u znak Vodolije od 1.03. kada će i sloboda, prijateljstvo, socijalni odnosi, preporuke biti in.

Do kraja februara meseca, Mars će primati samo jedan aspekt, sekstil sa Suncem u Ribama 28.02. kada će se ujediniti fizička i moralna energija, samopouzdanje i jaka volja da se svi problemi i prepreke na neki način seku, menjaju.U povećanju može biti proizvodnja, širenje nečega, ali svakako inspiracija ka ličnoj i profesionalnoj afirmaciji.

 ” Venera se udaje, Bika za partnera uzima i sve zvezde na nebu postaće rodbina“

10.03.: Mars u Biku u sekstilu sa Neptunom u Ribama donosi ozbiljnu inspiraciju, ali krajnje maštovitu energiju usmerenu i na zaradu, proširenje, inostranstvo.Dobro je u ovo vreme sakriti ili štedeti novac. Zapisivati svoje potrebe i misli. Dobro je za čuvanje tajni, putovanja na mirna mesta. Skrivene emotivne veze i poruke. Osećaj jake telepatije, dobre vesti, povezanost sa važnim osobama koje nisu blizu vas. Dobro za poslove van zemlje, religiju. Jaka vera.

14.03.: Mars u Biku u trigonu sa Saturnom u Jarcu donosi ozbiljnost, odgovornost, poslove koji se rade na trajnom obliku, odličnu samokontrolu, odlične mogućnosti kroz profesiju/karijeru/status/roditelje. U ovom periodu se može napraviti jaka ravnoteža na ličnom u odnosu na profesionalni život. Period stabilne, lojalne, poverljive energije, ali i partnerskih odnosa. Dobro kroz investicije, berze, imovinske poslove.

20.03.: Mars u Biku u trigonu sa Plutonom u Jarcu aspekt kada upornost može dati dobre rezultate.Uz borbu do napretka.Dobar aspekt za regeneraciju.Jaka preduzimljivost, dobri rezultati kod onih koji dugo ulažu u ono što veruju. Jaka moć i samospoznaja. Hrabrost do krajnjih granica. Možete se osloboditi velikih problema i iskušenja. Period jake fizičke privlačnosti i pojačanja emocionalnih veza.

21.03: uoči Punog Meseca, Mars u Biku u kvadratu sa Venerom u Vodoliji mogu doneti ljubomoru, emotivne tenzije, osećaj nedostatka slobode, buntovnost, nagli prekidi, opsesije, osetljivost kroz prijatelje, veće finansijske troškove, isključive i brze odluke koje mogu doneti lični pad.

Madona ima natalni Mars u Biku

 

 

 

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.