https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/border_bottom_white.png

Blizanci godišnji Horoskop

MAJ 21-JUN 20
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2022/12/f66283361f87fc5b6de06d597c5a0583.jpg
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/border_top_white.png
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2022/12/ac6221ddb41f1fc85ed92663a899d177.jpg
Ljubav
Novac
Posao
Zdravlje

2023 godina Blizancima nudi mogućnost veće promene na profesionalnom nivou, ali i veoma intezivan društveni život sa jedne strane, sa druge strane i potrebu za većim  mirom, stavljanjem prioriteta, kao i da će mnogi Blizanci potpuno promeniti svoj način života. Ovo je godina intelektualne zrelosti, veoma značajna za promenu zemlje/ grada, ali izuzetno važna za obrazovanje i završetak nečega na kome su Blizanci radila godinama unazad. Ono što Blizancima može biti mali problem su neki koreni iz prošlosti i mogućnost da stave svoj život u balans. Ipak, moraju biti strpljivi, ali direktno i uporni jer druga polovina ove godine može doneti da Blizanci krenu baš naglo napred. Ovo može biti godina bolje discipline, promenu navika, odlična za kumstva, odlična za potpuni novi lični razvoj i brigu o sebi.

Blizance neće zaobići i manje afere u toku jeseni, imaće neka iskustva koja će im doneti čvrste promene, ali Blizanci do kraja godine mogu očekivati puno spontanih iznenadjenja. Posebno kad najmanje budu očekivali. Na ličnom nivou posle niza usamljenosti( ove godine u prvom delu će im to prijati) i izazova tokom kraja proleća i leta, Blizanci mogu doživeti baš pri kraju godine potpunu transformaciju. Srećno!

LJUBAV

Početak godine za Blizance koji su u stabilnim odnosima može biti dobar za druženja ili putovanja sa prijateljima, dok Blizanci koji su sami mogu imati prolazne krakotrajne romanse koje ih mogu prilično poljuljati. Nešto srećniji aspekti otvoreni od 4-6.01., 16-18.01., 22-23 i 31.01. Blizanci koji su izašli iz dužih veza posebno mogu biti povredjeni ili prolaziti kroz bolne epizode. Kraj februara je odličan za lični razvoj i neke krakotrajne susrete, dok Blizancima koji su u braku period od 7.02. može biti lakši jer može nositi neke bitne vesti.Ipak, u Februaru Blizance neke situacije iz prošlosti mogu naterati da se emotivno menjaju ili nešto seku.

Prvi intezivniji emotivni aspekti su otvoreni od 6-24.03. koji Blizancima koji su sami mogu biti pozitivni, a Blizancima u braku doneti i poslovni napredak i neki vid proširenja. Medjutim, Blizancima mart može doneti i dolazak do neke istine, kao i sklonost tajnim aferama. Od 11.04. Venera ulazi u vaš znak i donosi prolećnu energiju sa puno planova i pozitive. Period od 7.04.-26.04. može Blizancima doneti dobre emotivne mogućnosti, veća trošenja oko dece, ali dobro vreme za materinstvo tokom proleća, kao i možda manje nesporazume i zbog aprilskih Pomračenja, kao i retrogradnog Merkura u Biku koji će prolaziti njihovim 12 poljem.

Od 13-25.05., kao i poslednje nedelje juna Blizanci koji su u svežijim vezama mogu imati dosta velike probleme, koje mogu nositi i neiskrenost, laž pa i prevare. Blizanci koji planiraju proširenje porodice ili zanimljiva porodična putovanja mogu računati na april, ali i na period poslednje nedelje maja. Blizanci koji su sami mogu imati jake susrete i puno društvenih dešavanja od 6-20.05.

Merkur menja znak i ulazi 11.06. u vaš znak pa donosi puno priče, putovanja, upoznavanja, srećniji period za decu posebno do 23.06. Blizanci koji planiraju brak mogu imati veoma plodan period od 7-19.06., dok Blizanci koji su sami mogu računati na srećan period od 24.06. Blizanci koji su u braku mogu u ovom periodu imati puno planova, ali i materijalnog napretka. Juli i Avgust mesec mogu biti odlični za proslave, ali obnovu starih veza, ali mogu doneti i sudbinske promene kod mnogih Blizanaca, posebno od 14-22.08.. Za Blizance koji su u braku preporuka je da tokom poslednje nedelje jula, ali i sredine i poslednje nedelje avgusta treba se čuvati svadja oko finansija, ili da finansije budu problem u zajednici( na to obratiti inače pažnju tokom cele druge polovine godine).

Septembar se smatra izuzetno blagoslovenim mesecom za ljubav, dobijanje dece, brak, može biti veoma povoljan za upoznavanja i važne susrete kao i prva polovina oktobra. Druga polovina oktobra može doneti prolaznu strast, ali krakotrajne situacije. Druga polovina oktobra donosi puno nesporazuma, posesivnosti i osetljivosti kroz emotivne, ali i bračne odnose o kojima treba voditi računa i tokom prve polovine novembra! Novembar je odličan za venčanja, zvanična upoznavanja, brak. Ono što treba izbegavati u ovom mesecu je preveliki idealizam koji ide do sumnji, paranoje i nepoverenja koji se može nastaviti i tokom prvih 10 dana decembra.

Medjutim, sam kraj godine može Blizancima doneti prijatna iznenadjenja, veridbe, važna putovanja, brak, proširenje porodice, osim da Blizanci koji su u braku malkice obrate pažnju na komunikaciju ili neke sitnije zajedničke probleme.

POSAO

Blizanci sa početka godine zbog retrogradnog Marsa mogu imati male poteškoće sa finansijama( kašnjenja i kroz dogovore) ali mogu imati mogućnost kroz drugu polovinu januara menjaju poslove ili završe niz starih poslova za koje nisu imali dovoljno energije. Januar mesec je Blizancima veoma dobar za studije, ali dobar za razne vrste edukacija, dodatne poslove ili važnija poslovna putovanja. Veoma značajan period za Blizance povećan je kroz važne ponude, dogovore, proširenje ambicija i poslovnih potencijala, dobro vreme za učenje je period od 21.02.-26.02. Može biti poslednjih dana februara i nekog rivaliteta ili problema sa autoritetom, ali Blizanci mogu imati jačanje samopouzdanja i mogućnost da pokrenu samostalne poslove. Prva polovina marta Blizancima može doneti naglu zaradu, ali i odličnu energiju za nešto novo. Mart Blizancima može nositi i pojačan stres tokom druge polovine marta jer može doneti nagle promene posla, probleme sa medjuljudskim odnosima i nagle troškove oko stana ili investicija u vezi sa domom, porodicom.

April može doneti duboka razmišljanja u kom smeru krenuti, ali može doneti jake poslovne utiske i saradnje, upoznavanja i obnovu starih ideja. Trebalo bi obratiti malu pažnju na period od 20.04.-8.05., kao i periodu od 23-26.05. i zbog uticaja retrogradnog Merkura  i Eklipsi koje mogu uticati na pojačan stres, ali puno nesporazuma. Ipak, mnogi poslovi se mogu nastaviti i mogućnost povećane zarade otvoren od 11-22.05. U poslovnom smislu, polju obrazovanja za Blizance značajan period otvoren je od 12-24.06. i period od 11-28.07. koji može doneti značajne promene i prekretnice, kada će Blizanci imati mnogo energije, ideja, ali i neočekivanih povoljnih mogućnosti. Avgust i septembar su dobri za pripremu nečeg znacajnog, ali i za neke rutinske poslove, možda manje dinamični. Ti meseci mogu doneti manje blokade, strahove ili vreme kada je potrebno napuniti baterije pred nešto značajno. Naredni period od 5-24.10. i period od 27.10.-9.11. donosi izrazitu ubedljivost, pronicljivost, odlične poslovne mogućnosti i osećanje veće poslovne sigurnosti. Ti periodi mogu doneti produktivnost, ali i veće napore, ali će Blizanci imati zacrtane ciljeve.

Period od 6-18.12. može doneti obnovu nečeg propuštenog, ali odlične mogućnosti da realizujete nešto što je vama bitno. Kraj godine može biti jako turbulentan, praćen konfliktima, osetljivošću, promenama planova i odredjenim preprekama, medjutim Blizanci će ipak godinu završiti optimistično, iako kraj godine može doneti veliki test na polju saradnika ili bitnijih osoba u poslu.

Iako Blizanci mogu krenuti hrabro u ovu godinu, moraju čuvati snagu i potrebno je vagati i imati mesece odmora da bi sve što su zacrtali i realizovali. Ova godina može doneti i izazove, velike testove, promene posla, ali i važne lekcije neba.

ZDRAVLJE

Kada je zdravlje u pitanju, Blizanci svakako sa početka godine i zbog retrogradnog Marsa moraju voditi računa o reumatskim problemima i disajnim organima, ali i saobraćaju. Posebno mogu biti skloni povredama, ukočenjima i naglim promenama raspoloženja na koje trebaju obratiti pažnju posebni tokom kraja februara meseca i marta meseca. Blizanci koji imaju problema sa varenjem, posebno predelom jetre/ žuča, preporuka je da obrate pažnju na ishranu krajem aprila sve do 6.05. Manji problemi sa vidom, kičmom mogu biti otvoreniji krajem maja, sa početka juna. Leto će biti najbolje vreme jer će Blizanci osećati najbolju energiju. Sredina jula može doneti prolazne stomačne probleme, dok u avgustu je potrebno izbegavati nervozu koja se može prenositi na nervni sistem! Septembar je odličan mesec za kontrolne preglede, ulepšavanje i promenu načina navika, ali mala pažnja je potrebna tokom druge polovine oktobra kada su mogući ginekološki problemi, upale i pojačane prehlade. Iako je kraj godine jako pozitivan, ipak poslednjih dana 2023 trebalo bi obratiti na imunitet, krvnu sliku, moguće nezgodne situacije.

Blizanci u ovoj godini ne smeju da se opuštaju, Fizička aktivnost, promena navika, veća briga o sebi, kontakt sa prirodom i vodom( posebno tokom proleća i leta) može pomoći potpunojn regeneraciji, dok jesen traži veću brigu o genitalijama i spoljnom izgledu.

Pretplati se na svoj lični mesečni horoskop

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.