https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2022/12/3dfe8a397b32a1253813d036cb69f9c2.jpg

Strelac godišnji Horoskop

NOV 22-DEC 21
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/sagittarius.png
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/border_top_white.png
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2022/12/992885c562786165e37047bb576a92ce.jpg
Ljubav
Novac
Posao
Zdravlje

Strelčevima je 2023 veoma naklonjena za jedno veliko budjenje i restart pre svega na ličnom planu i razvoju, a onda na polju materijalne sigurnosti i ušuškanosti. Ova godina može doneti proširenje stambenog prostora ili važnije radove na polju nekretnina, kao i mogućnosti da Strelčevi budu posebno od početka leta aktivni na polju poslovnih aktivnosti( dodatni ili novi poslovi).

Ovo je posebno dobra godina za sve vidove edukacije i interesovanja za nešto novo, ali posebno za sport i fizičke aktivnosti.Strelčevima će prijati osećanje mira, komfora ili hedonizma na polju doma. Mogu imati prolazne, nagle avanture, ali mogu imati dosta veliki problem sa vezivanjem ili zadrzavanjem nečeg trajnog. Strelčevi koji su u dugim odnosima mogu biti više okrenuti sigurnosti doma, deci i porodici. Ovo može biti godina kada se može desiti da Strelčevi imaju neočekivan uspeh preko dece ili obnovu nekih talenata. Godina velikih testova na polju prijatelja, ali godina u kojoj Strelčevi treba da otvore put ka dolasku još boljih ljudi u svoj život.

Srecno!

LJUBAV

Strelčevima početak godine može biti veoma stresan i praćen velikim nesporazumima, pritiscima i neslaganjima na bračnom i emotivnom nivou. Retrogradni Mars uz retrogradni Merkur Strelčevima može stvoriti veću brigu i pesimizam, kao i osetljivost na ljubavnom nivou. Slobodni Strelčevi mogu računati na flertove, neočekivane susrete preko telefona, interneta, prijatelja od 19-24.01. ali sve će biti na nekom prolaznom nivou.

Februar je mnogo aktivniji i srećniji mesec za ljubav, posebno 1,2,6,7,8,14-15, posebna stabilnost, trajnost, vraćanje poverenja i obnove nečeg starog može biti značajnije u periodu od 23-25.02. Strelčevi koji prolaze kroz komplikovane odnose mogu imati neke preseke i rezove posebno od 3-5, posebno od 16-18, i 27-28.02. Strelčevi koji su se suočavali sa bračnim problemima u 2022, mogu imati razvod ili potpuno odvajanje od 10-16.02. Period od 20-28.02. može biti lakši Strelčevima koji su u dugim odnosima ili braku, iako prvi dani februara mogu doneti nerazumevanja i sklonost velikim razlikama. Ipak Februar jeste mesec ljubavi, koji može nositi da se mnogi Strelčevi baš zaljube. Mart može biti veoma turbulentan i praćen od nagle sreće do velike ljutnje. Početak meseca može doneti čarobne momente i povezanost, dok period od 9-13, posebno od 16-20.03. veliku ljutnju, sukobe, posesivnost i tenzije. Ovaj mesec nosi fizičku privlačnost i jake odnose, medjutim i velike pritiske na odnosima. Strelčevi koji su u braku mogu proći kroz velike oluje, ali imati posebno ranjiv period poslednjih dana marta. Slobodni Strelčevi mogu imati interesatne vesti i upoznavanja od 5-10.03. i u periodu od 22-27.03.

Prva polovina aprila Strelčevima koji su u braku može doneti veću brigu oko bliskih članova porodice, ali i uvredljivost, veću osetljivost i sklonost suzama. Ipak period od 19-24.04 može doneti naglu sreći i primirje. Ovo je takodje mesec u kojem je bitno voditi računa o komunikaciji( 27-30.04.). Strelčevi koji su u svezim vezama mogu nailaziti na neprijatna iznenadjenja od 1-3, 19-24.04., a slobodni Strelčevi veoma zanimljiva poznastva sa osobama koje žive daleko od njih od 5-15 i 28-29.04. Period od 7-14.05. i od 20-23.05. mnoge Strelčevi koji su bili u padu mogu uči u intezivniji, lakši i srećniji period. Kao da će ih neke neočekivane situacije naglo privući. Maj može doneti i još jedan test za Strelčeve koji su duže vremena bore za svoj brak ili vezu posebno od 25-31.05. Slobodnim Strelčevima će biti veoma naklonjen period od 19.05., dok početak maja baš uoči Lunarne Eklipse može doneti jaku ljutnju i treznjenje za Strelčeve koji su u nesigurnijim odnosima. Osetljivost kroz rodjake, porodične odnose može biti praćen kroz april/ prvi deo maja.

Početak leta može biti veoma plodan Strelčevima koji su sami, dok period do 18.06. može biti praćen jakim karmičkim testovima, prekretnicama posebno za parove koji su dugo zajedno. Maj i juni mogu biti jako pozitivni za roditeljstvo, kao i februar mesec. Juni posebno može biti važan parovima koji su dugo zajedno gde će odlučivati da li žele da udju u zakonske odnose ili da se rastanu zauvek. I Strelčevima koji su u braku juni može biti dramatičniji jer će imati veće obaveze oko dece, porodice i mogu osećati da nemaju dovoljno energije. Potrebno je napraviti mnogo kompromisa i strpljenja. Neće biti neobično od 24.05.-28.06. da mnogi Strelčevi uplove u veoma jake karmičke veze gde će imati veoma važne poruke i koje mogu biti značajne za njihov dalji život.  Juli je veoma naklonjen mesec za ljubav, brak, zajedničke investicije, odmore osim 25 i 31.07. koji jesu malo osetljiviji dani, ali ovaj mesec može biti veoma strastven i jak. Ovo je posebno srećan mesec za Strelčevi koji su sami jer mogu doživeti nešto veliko, ali zbog retrogradne Venere u znaku Lava, posebno Strelčevi koji su imali velike ljubavi iz inostrastva, mogu imati povratak. Period od 1-20.08. takodje je veoma naklonjen Strelčevima koji su sami i slobodni, a ovaj period je veoma srećan za odmore, putovanja, poznastva preko posla i može doneti znajčajnije prekretnice. Za Strelčeve koji su u braku/ dugim odnosima, dosta neprijatnih iznenadjenja i promene planova može biti povećano 1,2, ali i  od 12-18.09, kao i u periodu 23-25, 29-31.08. U avgustu treba izbegavati čangrizavost, sumnje, nepoverenje, kontrolisanje u partnerskim odnosima i sklonost inatu jer mogu doneti loše situacije. Emocije u avgustu posebno mogu uticati na zdravlje, pa je veoma važno opustiti se i dodati pozitivne energije u svoj odnos.

Septembar je dobar za formalne drustvene dogadjaje, venčanja i važne proslave. Posebno poslednja nedelja septembra može biti značajna Strelčevima koji planiraju brak. Strelčevi koji žele nešto bitno da reše mogu imati povoljan period do 18.09. za pravna rešenja kroz partnerski odnos. Period od 21-23.09. može biti praćen neslaganjima i lošom komunikacijom koju Strelčevi mogu imati kao glavni problem ove godine. Slobodni Strelčevi mogu računati na pozitivne aspekte od 17.09., medjutim septembar donosi i loše procene, manipulacije, prevelika očekivanja, pa je jako važno da ne brzate sa novim početkom. Strelčevi koji su ušli u sveže odnose mogu imati problem da imaju utisak da se daju, a ne dobijaju to što žele ili da ne mogu u potpunosti da veruju osobi sa kojom su. Veze sa razlikom u godinama i veze na daljinu posebno mogu biti u problemu.

Oktobar mesec iako Strelčevi neće imati neka velika očekivanja može doneti nagla iznenadjenja, susrete i ulaske u vezu. Za Strelčeve koji su u braku može dolaziti do poteškoća i ponovnih problema na polju porodice od 17-23.10., dok Strelčevi koji su u vezi mogu imati produktivniji i mirniji period. Treba obratiti pažnju u ovom mesecu na loš uticaj drugih i izbor prijatelja! Period do 4.10. povoljan za Strelčeve koji planiraju brak. Poslednja dva dana oktobra do 3.11.mogu doneti puno strasti, jake fizičke privlačnosti i iznenadjenja.

Novembar je jako dobar mesec za Strelčeve koji planiraju proširenje porodice, a ovo može biti mesec pomirenja, strasti i pozitivnije energije u dužim vezama/ braku. Posebno period od 15-19.11. može biti srećan za one koji planiraju venčanja/ veridbe ili neke značajnije dogadjaje. Za slobodne Strelčeve novembar je prilično promenjiv mesec gde će se dešavati nešto u vazduhu, ali zapravo im ništa neće biti jasno. Decembar može nositi srećne društvene dogadjaje i upoznavanja sa prvom nedeljom. U porastu tajne veze tokom decembra. Ipak, prelaskom Venere u vas znak od 29.12. možete ovu godinu završiti vrlo optimistično i sa važnim planovima. Sam kraj godine može doneti nešto platonski i važno. Decembar će nositi i uticaj tranzitnog Marsa kroz vas znak i može doneti sreću, blagostanje u braku, važna putovanja, ali ipak i puno zastite univerzuma. Decembar je jako srećan mesec za dobijanje dece.

POSAO

Strelčevi ulaze u Novu 2023 sa planovima za veće promene na poslovnom nivou, a prve važnije korake mogu praviti od 16.01.Druga polovina januara može biti dobra za samostalni rad, timske poslove ili čak promenu posla. Finansije mogu biti u malom padu kroz prvi mesec i Strelčevi će morati imati dodatna rešenja. Neće baš sve ići po planu.Iako u Februar mogu ući malo mirnije, mogu osećati tačno u kom pravcu treba da idu. Posebno važni aspekti kroz promene na poslovnom planu, veća poslovna budjenja je period od 23.02. Ukoliko su se suočavali sa nekim problemima pri kraju godine, kraj februara može doneti adekvatno rešenje. Finansije mogu biti promenjive, ali se polako pokreću od 21.02. Strelčevi koji mogu mogu imati i duži zimski odmor koji bi im pomogao oko novih projekata. Dosta komunikacije i neočekivanih novih susreta koji mogu biti značajni u poslu otvoreni su od 22.02..Nagle vesti, ali i pozitivne promene mogu ih očekivati od 10-12.03, mogućnost poklona 15.03., a posebno dobra rešenja u vezi sa papirologijom, statusom, registracijama ili završetkom na bitnim projektima od 21-30.03. koji je povoljan i za zaposlenje. Mart može biti mesec jakog prepoznavanja talenata, prioriteta, želje za večom samostalnošću i ličnim razvojem, ali mesec koji može doneti i jednu manju važniju poslovnu prekretnicu od 21-28.03. koja će Strelčevima biti jako bitna.

April bez obzira na prvi dan koji može biti malo senzibilniji može nositi stabilnost i odličnu produktivnost, a i mogućnost širenja posla. i važnih kontakta, potpisivanja ili ponuda posebno u drugoj i poslednjoj nedelji aprila. Retrogradni Merkur preko vaseg 6 polja polja posla od 21.04. savetuje da dobro pripazite na finansisjske dogovore i okruženje! Strelčevi koji planiraju promenu posla mogu imati brza dešavanja koja će doći od 22-29.04. U aprilu može biti dosta nesporazuma, a trebalo bi malo paziti na saobraćaj i porodične poslove. Ovo je mesec koji može biti osetljiviji za finansije, jer može dolaziti do neočekivanih troškova ili investicija, iako važan period može da pokrene od 25.04.Posebna opreznost u ovom mesecu što se tiče banaka, kredita ili davanja novca na pozajmicu! Period od 13.05. je period kada Strelčevi ulaze u najplodniji kako porodičan, tako i poslovni period. Odlično vreme za otvaranje firmi, unapredjenje, razne vrste edukacija, porodične poslove. Od 16.05. tranzitni Jupiter ulazi u znak Bik u vaše polje posla i u narednih godinu dana može vam doneti sjajne profesionalne mogućnosti i zaradu. Posebno važan period od 17-21.05. i 28-29.05. koji mogu ukazivati na srećne materijalne mogućnosti. Iako prva nedelja maja može biti praćena dodatnim stresom, ipak od 6.05. Strelčevima stižu bitne vesti, mogu rešiti veoma važna pitanja ili imati mogućnost rešavanja nekih veoma važnih poslova, zbog toga od maja meseca mogu očekivati mnogo više.

Juni će biti praćen velikim radom, planovima, promenom planova, da novca ima i da se troši brzo, pa nema, ali će Strelčevi uz mnogo borbenosti ib hrabrosti rešiti nemoguće. Ova mesec može biti značajan kroz inostranstvo, uvoz, izvoz, ali može biti mogućnosti da im treba mnogo strpljenja da naplate svoj rad.  Strelčevi u ovom mesecu mogu biti na meti prevara, laži i moraju biti veoma oprezni kome veruju.Mogu u poslu nailaziti na težinu i pritiske, ali će brzo seći, i ići napred. Vazni u junu 6,7,8, 24-26.06. Juli mesec je mesec i pobede, ali mesec velike motivacije za Strelčeve. Mogu dobiti ponovnu šansu ili pokrenuti nešto što im nije išlo.Ovo je veoma pozitivan period za rad ili velike promene. Posebno značajni aspekti otvoreni od 22.07.-3.08.

Avgust može biti praćen većim troškovima, ali greškama u poslu pa je jako važno sve proveravati ali težiti i umerenosti posebno od 3-31.08. Veoma značajni aspekti kroz rad otvoreni od 1-5 i od 18-21.08. Strelčevi koji su na višim funkcijama mogu biti na meti provokacija i manipulacija od 5-8 i od 16-23.08. Komunikacija i papirologija može biti problem kao i odnosi sa autoritetima. Avgust može biti naklonjeniji Strelčevima koji planiraju veće promene van zemlje, ali i onima koji imaju privatan biznis. Početak avgusta osetljiviji za kontrole. Septembar je laksi osim da sredina septembra najavljuje ponovno veće troškove i sklonost neumerenosti i preterivanju u radu što je primećeno u avgustu. Posebno je bitno voditi računa o zakonu i da sve bude zakonski regularno i kroz avgust, ali i period od 10-16, i od 28-30.09. Period od 12-18.09. veoma naklonjen Strelčevima koji očekuju posao, promenu mesta ili neki vid edukacija. Period od 3.08.-7.10. može doneti da Strelčevi žele više pa je jako bitno da idete korak po korak. Ispunjenja nekih želja od avgusta mogu biti ponovno otvorena od 10.10. kada Strelčevi mogu imati neočekivanu mogućnost zarade, promene položaja ili neke važnije promene u poslu. Strelčevima neće nedostajati hrabrost i direktnost, koristiće priliku, samo tokom ovih meseca moraju voditi računa o procenama ljudi sa kojima rade ili šta očekuju od drugih, jer moguća razočarenja mogu biti vezana za osećanje da su izgubili vreme/ novac. Period od 24-27.10. može unositi tenziju, neprijateljstvo, lošu energiju. 30-31.10. jako značajni jer mogu doneti novac, mogućnost povoljnih vesti i dešavanja. Oktobar je dobar za poslovne godišnjice, razne vrste društvenih dešavanja kroz posao ili upoznavanje važnih klijenata/ saradnika kroz posao.

Iako prva polovina novembra Strelčevima može doneti umor, podsvesne strahove, osećanje neraspoloženja i samokritičnosti, ipak promena dolazi od 17.11 kada Strelčevi uz veliku podršku drugih nastavljaju i mogu imati važniju prekretnicu. To je period popularnosti, šarma, ali i pozitivnih poslovnih mogućnosti.Do 26.11. Strelčevi može stajati jedno veliko ispunjenje. Period od 14.11.-8.12. donosi i sreću preko inostranstva, obrazovanja, diploma, licenci, nekretnina, proširenja posla i vraćanje samopouzdanja. Preporuka je tokom druge polovine decembra ne ulagati u nešto trajno i ne rizikovati sa novcem! Od 8-11.12. biće potrebno mnogo strpljenja i ignorisanja stvari koje vam se ne dopadaju! Period od 15-18.12. povoljan za Strelčeve koji planiraju konkretnu promenu u poslu. Iako decembar donosi fizičku energiju, Strelčevi mogu osećati da je vreme da se regenerisu. Zato je ovaj mesec odličan za odmore i putovanja. Poslednji dani 2023 ipak mogu doneti naglo budjenje i ponudu koja Strelčevima može vratiti osmeh na licu. U periodu prve polovine decembra Strelčevi mogu osećati da im ne prija pritisak, okruženje i da je potrebno da se malo povuku. Ipak, ko ne može biće stresnijih situacija od 8-14.12., ali će Strelčevi iz jedne turbuletnije faze ipak završiti 2023 više nego uspešno, čak će imati veliku zaštitu univerzuma.

ZDRAVLJE

Problemi sa zubima, reuma, laka sklonost padu imuniteta i osetljivosti disajnih organa mogu napadati Strelčeve već sa početka godine. Pripaziti malo na koncentraciju u saobracaju od 29.01.-6.02.( kvarovi i sitniji problemi) više u periodu od 11-17.02.( impulsivne odluke, brza voznja).Strelčevi koji imaju problema sa pritiskom malo veće smirenja i pažnja preporučuje se u periodu od 10-19.02., ali i u periodu od 21-28.01. kada je preporuka laganije ishrane. Iako proće može doneti snaznu volju i mentalno budjenje trebalo bi pripaziti na osetljivost glave, sinusa i problema sa genitalijama posebno od 21-31.03. Sklonost samopovladjivanju ili preterivanju na polju energije, rada, ali najviše ishrane obratiti pažnju od 16.04. kada Strelčevi mogu biti skloni povećanju kilograma. Provera hormona, ali i štitne žlezde preporučuje se od 30.05.-14.06. Kardivaskularni bolesnici moraju biti umereniji od 2-12.06.

Poslednja nedelja jula savetuje umerenost u hrani, ali opreznost jer su mogući stomačni virusi. Druga polovina avgusta/ septembra može biti praćena emotivnim stresom koji negativnije može uticati na pojačano znojenje, hormone i stomak, dok kroz septembar i pad šećera i probleme sa kožom. Posebno problematičan i osetljiv period za predeo bešike, genitalija, prostate, ali i osetljivosti kičme je period od 14.11.-27.11. Decembar je jedan od najboljih meseca za operativne zahvate, ili rešenja zdrastvenih problema, kontrolne preglede, ali mesec velike zaštite.

Pretplati se na svoj lični mesečni horoskop

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.