https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/border_bottom_white.png

Vaga godišnji Horoskop

SEP 23-OCT 22
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2022/12/2f192063af515f0d765ceaac3d0b796d.jpg
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/border_top_white.png
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2022/12/04dda66cc6c662c8324146b9f7b48cec.jpg
Ljubav
Novac
Posao
Zdravlje

2023 Vagama donosi potrebu za mirom i sigurnošću više nego obično, ali i važnu i povoljnu godinu za nekretnine, poslove sa zemljom, važne porodične dogadjaje, ali kroz prvu polovinu godine i veoma aktivne poslovne aspekte koje mnogim Vagama mogu doneti i promenu radnog mesta ili puno novih većih projekata. Iako Vage najviše teže ljubavi i društvenim odnosima, ova godina će doneti ili potpunu samoću i potrebu da se pozabavite sobom u svakom smislu ili trajne odnose i odluke. Leto je idealno za druženja, putovanja, prijateljstva gde u vaš život mogu ući bitne osobe. Zimski period do početka proleća period pada i izazova iz prošlosti, dok jesen period najbolje fizičke spremnosti i energije.  Srećno!

LJUBAV

Iako Vage mogu u 2023 malo u nekom praznini dal će nazad ili napred, sam početak godine može doneti sreću preko polja doma, porodice i osećanje neke ušuškanosti. Vage koje rade u vreme praznika mogu očekivati nagle i neočekivane emotivne ponude. Period do 10.01. može doneti da se mnoge Vage vrate bivšim vezama, ali dosta emotivno menjaju/ ojačavaju. Period od 11-22.01. može biti pozitivan za nova upoznavanja i pojačanje strasti, iako treba obratiti pažnju jer to mogu biti prolazni periodi nekog budjenja. Ipak ukoliko budete prolazili kroz neku nerešnu situaciju, poslednja nedelja januara može biti veoma teška u psihološkom smislu. Vage koje su u braku mogu imati malo stresniji 1.01, medjutim ovaj mesec je uglavnom stabilan, osim manjih opterećenja oko prijatelja, same komunikacije sa bračnim partnerom oko 12.01. i opterećenja oko dece u periodu od 24-29.01.

Vage koje su u braku mogu očekivati zanimljiva putovanja i druženja posebno tokom februara koji im je naklonjen, dok slobodne Vage mogu poželeti ljubav i imati mogućnost jakih emotivnih susreta u periodu od 14-20.02. Vage u svežim vezama posebno moraju obratiti jer poslednja nedelja februara može doneti dramatičnost, svadje, nervozu ili nagle prekide, a posebno obratiti pažnju na 28.02.!. Februar je jako zanimljiv za kontakte sa osobama iz inostranstva, ali i preko posla. Mnogo simpatija i romantike Vagama može da prija, koje će biti raspoložene za nešto novo. Period od 17-19.02. je posebno srećan za Vage koje planiraju proširenje porodice.

Vage koje planiraju brak mogu računati na srećne aspekte od 12-23.03, dok oni koji su u braku mogu računati na nešto senzibilniji period od 12-17.03.. Prvi dani marta mogu doneti veće trzavice.Prelazak Saturna u znak Riba može doneti generalna emotivna olakšanja, ali mart može biti mesec nekog balansiranja i unutrašnjih nemira. Povoljan je za zajedničke investicije, decu, ali veći je porast fizičkih odnosa kroz period od 30.03.

Period od 1-19.04. može doneti jako dobru intuiciju i platonske veze do 19.04. U periodu od 20-30.04. trebalo bi obratiti pažnju na emotivne odnose posebno na aspekt dece, komunikacije jer može doneti neku tugu i potištenost. Period od 1-11.04. je posebno srećan za zajedničke odmore, ali Vage koje planiraju brak. To jeste period nekih neočekivanih iznenadjenja, ali i susreta sa prošlošću. Vage koje prolaze kroz neki porodičan problem ili stresniju vezu mogu imati neki vid dramatičnijeg perioda od 12.04. koji može povećavati razvode, porodičnu dramu ili neku neprijatnost. Za slobodne Vage posebno značajan 5-6.04. i period od 21-28.04. koji može doneti neočekivanu strast i povezanost. Nemojte se iznenaditi da april donese i neki vid iskušenja, da se dve osobe vrte oko vas.

Period od 5-19.05. posebno može biti srećan Vagama koje planiraju brak, proširenje porodice ili neke značajne odluke u vezi sa zajedničkim životom. Za slobodne Vage Maj 2023 donosi povećanje karmičkih veza i velikih iskušenja, ali ljubavi iz prošlosti. Posebno bi trebalo obratiti pažnju na period od 15-21.05. jer može dolaziti do pojačane nervoze i emotivnih padova.

Juni je jedan od boljih meseca za trudnoću, ali za ljubav. Period od 2-5.06., ali posebno period od 7-16.06. može doneti sudbinske susrete, dobre vesti i dobre lične mogućnosti. Posebno prva nedelja junamoze biti povoljna za Vage koje planiraju brak, dok Vage koje su u braku mogu sredinom juna imati veliku svadju koja može uneti veliki nemir koji može negativno uticati na zdravlje i može biti jedan izazov. Sličan izazov se može javiti posle 10.07. kada će mnogi parovi biti na testu. Za Vage koje planiraju brak ili zajedničke odmore posebno povoljan period se pokreće od 7.07. i od 22.07. Juli može biti mesec generalno velikih iskušenja, pa će biti dosta tuge, patnje, ostavljanja, trošenja i dodatnih problema čak i za Vage koje su tek ušle u vezu gde se mogu pojaviti sumnje, dok za slobodne Vage mora postojati veća opreznost, jer mogu upoznati savršenu osobu, ali da to nosi veliku težinu, jer će se karma ponovo poigrati sa njima!

Leto može biti posebno izazovno za starije pripadnike od opasnosti od gubitka voljene osobe ili bolesti. Period od kraja jula do sredine avgusta posebno Vagama koje su u braku savetuje opreznost od rizičnih investicija ili konflikata zbog imovine/ finansija, na šta bi trebalo obratiti pažnju u poslednjoj nedelji septembra!  Period većeg dela avgusta biće prijatniji i doneti mogućnost jakih susreta i povezanosti, dok poslednja nedelja avgusta traži mnogo kontrole, i izbegavanju posesivnosti ili ljubomore!  Od 27.08. Mars ulazi u vaš znak i donosi energiju privlačnosti, popularnosti ali prevazilaženja jakih testova iz prethodnog perioda.

Septembar je mesec koji može doneti nagli uspeh, ali u emotivnom smislu ili period Belo Crno. Ili će doneti zvanične firmalne i lepe stvari ili konačne prekide, posebno kod onih koji su prolazili neke mučne, tajne ili neformalne odnose u toku leta, posebno u periodu od 10-15.09.Druga polovina septembra može biti jako srećna za ulazak u brak ili obnovu nečeg što se pokazuje tokom cele godine kao posebno i jako. Generalni savet celog leta sa početka jeseni je ne gajiti loše odnose, odnose koje nose stalni problem, jer neće ispasti dobro! Septembar je dobar mesec za decu, osim većih troškova u poslednjoj nedelji septembra. Septembar može doneti i jedan veliki test na polju prijateljstva.

Oktobar donosi mudriju energiju, dobru organizaciju, veću okrenutost korisnim stvarima i bolju kontrolu u partnerskim odnosima. Radovaćete se i oko nekhi sitnijih stvari. Mala preporuka samo izbegavanju tvrdoglavosti 30-31.10.! Za Vage koje su same pozitivni period otvoren od 18-22.10. Period do 12.10. može biti o.k. za veridbe, venčanja ili proslave.

8.11. Venera vaša vladajuća planeta ulazi u vaš znak i može biti obećavajuća. Posebno period od 17-20 i period od 24-30.11. može biti naklonjen Vagama koje su same. Za Vage koje su u braku , samo početak meseca može biti malo stresniji, ali ceo mesec može biti praćen jakim fizičkim kontaktima i većim planovima. Putovanja i izlasci posebno mogu biti zanimljivi kroz upoznavanja.  Za Vage koje su prešle preko nekih velikih nepravdi ili na neki način nešto pretrpele i oprostile, ista stvar se može desiti u novembru. Emocije često kod Vaga jako loše utiču na zdravlje, pa je jako važno da napravite rez. Novembar je jako pozitivan za proslave, ulepšavanja, lični razvoj i javnost.

Uopšte neće biti neobično da Vage dožive nešto jako dobro od 5.12. posebno ukoliko očekuju neko zajedničko važno rešenje ili čak brak. Period do 14.12 je mirniji, dok druga polovina meseca može doneti nagle promene emotivnog statusa i jaka zaljubljivanja, ali neki vid rizika. Posebno zanimljiv period za ljubav od 26-30.12. Vage iako sa velikim iskušenjima mogle bi završiti 2023 na nekom lepom mestu, ali ne same. Iako su ubedjene da su sve moguće emotivne cikluse, u ovoj godini će nešto izgubiti, ali više dobiti.

POSAO

Iako Vage mogu da udju u 2023 sa priličnim poslovnim stresom, druga polovina januara mogla bi otvoriti nove projekte, pozitivna poslovna iznenadjenja i promena. Trebalo bi obratiti pažnju na finansije, jer su mogući neplanirani troškovi oko auta, nekih zaostalih računa ili putovanja. Posebno period od 25.01. Vagama može doneti da potpuno ulaze u balans i lakšu organizaciju kada sve može teći mirnije, dok prvi dani januara za Vage koje rade može biti praćen i nekim nepotrebnim stresom i problemima. Vagama bi inače jako prijao odmor ili malo veći predah od svega, ali period od 16.01 nosi srećne okolnosti. Za Vage koje planiraju promenu radnog mesta, preuzimanje više odgovornosti posebno bitan period od 27-30.01.

Februar posebno prva polovina takodje može doneti puno promena i mogućnost ili da Vage nešto konkretno menjaju, potpisuju, nalaze i započinju samostalne poslove, lokale ili nešto seku.( 22-28.02.), medjutim prva polovina februara donosi neočekivane poslovne ponude, poznastva i odlično vreme da Vage započnu poslovno 2023. Februar je takodje mesec kada će Vagama novac samo prolaziti, ili ga čak mogu gubiti.Ipak malo lakša situacija otvorena od 18-25.02. Za Vage čiji je posao vezan za putovanja, uvoz, rad sa strancima posebno značajan mesec. Kraj meseca može doneti neku prolaznu situaaciju na poslu koja će ih probuditi da ne veruju baš svakome, ali definitivno ovo može biti mesec za mnoge Vage velike prekretnice koja može da se oseća do 8.03. Treba poslovno slušati intuiciju!

Mart može biti nešto mirniji ali od druge nedelje marta veoma naklonjen sportistima ovog znaka, kao i osobama koje se bave gradjevinom i privatnim biznisom. Male oscilacije, nesporazumi koji mogu biti vezane za mladje ženske osobe i umor mogle bi se osetiti oko 15.03, medjutim sa početka proleća Vage dobijaju pokretačku energiju pa mogu računati na dosta dobre poslovne aspekte od 22-28.03. Druga polovina marta je Vagama naklonjena za finansije, uzimanje kredita i zaradu pa će se finansijski osećati bolje. April takodje otvara dobre finansijske mogućnosti, neočekivane poklone ili dodatne poslove, osim druge nedelje aprila kada bi trebalo obratiti pažnju na troškove. Vage će biti veoma zaštitnički naklonjene kao šefovi, ali sklone da u ovom mesecu obnavljaju stare saradnike ili ideje. Ovo može biti jako dobar poslovno individualni mesec, posebno dobar za javne poslove, pravne poslove ili privatni biznis.  Ukoliko Vage planiraju neke značajne imovinske poslove ili prodaju/ kupovinu nekretnina, odštete ili nasledjivanja, biće im veoma naklonjena period od 13-23.05. Maj može biti jako dobar period za veće projekte, poslovni uspeh, i treba maksimalno graditi samopouzdanje. Trebalo bi izbegavati preosetljivost i nesigurnost koja negativno može uticati na poslovni život. Vage koje rade za druge trebalo bi da obrate pažnju na odnose sa autoritetima, jer može dolaziti do veće tenzije u periodu od 1-7.05. Maj je jako dobar za pravne procese ili dokazivanje nečega. Mogu u ovom mesecu računati na nagli finansijski rast voljene osobe ili mogućnost da investiraju u nešto što je trajno.

Period od 2-19.06. je Vagama naklonjen za novac, medjutim tokom početka leta mogu biti sklone velikim troškovima, luksuzu, neumerenosti pa je potrebno da malo smanje apetite! Period do 15.06. je odličan za dobijanje licenci, bitnijih poslovnih dokumenata, poslovna putovanja, potpisivanja ili pokretanje značajnijih poslova. Period od 12-15.06. može doneti veće izazove, konflikte ili osetljivost. Potrebno je tih dana smanjiti nestrpljenje i impulsivnost! Vage koje traže posao mogu osećati da ne žele da prihvate bilo šta. Juni je veoma naklonjen Vagama koje su vezane za scenu, obrazovanje, prava, i ekonomiju. Ovo može biti i dobar mesec za unapredjenja. Juli može biti praćen naporom i velikim odricanjima, ali pritiscima krajem meseca. Najbolji period u ovom mesecu otvoren je od 10-16.07. kada Vage mogu pokrenuti dobre poslovne stvari. Ovaj mesec može doneti unutrašnje nemire zbog posla, ali neko veće nezadovoljstvo. Ne treba raditi ništa na silu. Finansijski Vagama je druga polovina jula naklonjena, iako će pokušavati da budu ekonimičnije, neće im to polaziti za rukom. Ipak, novac neće biti toliki problem, koliko nepravda i pritisci u ovom mesecu. Vage koje imaju svoj privatni biznis, moraju se čuvati kontrola ili osetljivosti kroz klijente ili saradnike. Osetljiv period za rad sa prijateljima ili neki vid ortakluka. Posebno dobar i produktivan period Vagama poslovno dolazi od 20.08., dok Mars planeta akcije ulazi u njihov znak od 27.08. može im pomoći da budu hrabrije, smelije i da rizikuju. Malo veći problem može biti komunikacija u poslu , kako i zbog retrogradnog Merkura preko njihove 12 kuce. Ipak, avgust je jako srećan mesec za unpredjenja, poslovnu popularnost, veće projekte, i čak mnoge Vage vezane za politiku, medicinu, javnost, komercijalne poslove mogu doživeti veliki uspon. Tokom prve polovine avgusta Vage mogu biti na udaru ljubomore, rivaliteta, pa moraju biti pažljive, a Vage koje budu menjale posao zbog zarade, mogu ući u period većeg nezadovoljstva kroz medjuljudske odnose. Vage koje imaju svoj posao, mogu imati napredak.

I Avgust i prva polovina septembra Vagama može doneti mnogo rada, odricanja, fizičkog napora jer će imati vere u veće projekte ili će poželeti da se oprobaju u nečemu što su dugo želele. Može biti i tokom prve polovine septembra nekog vida rivaliteta ili nerazumevanja sa poslovnim autoritetima. Period od 9-15.09. savetuje da pripazite sa novcem, jer možete biti skloni ponovo većim kupovinama ili preterivanju! Ipak, septembar je odličan mesec za lincence, dobijanje diploma, završetak nečeg važnog, ali odličan mesec za lično predstavljanje, medije, pravne poslove i lični uspeh. Period od 4-20.09 traži i umerenost u radu, jer može dolaziti do prolaznr nesigurnosti ili aneksioznosti.

Oktobar je mesec nastavaka mnogih poslova, pokretanja nekih timskih poslova, saradnji, medjutim obratite pažnju na poslednju nedelju ovog meseca jer može doći do neke neprijatnosti, ljutnje, destrukcije ili konflikta. Oktobar je odličan mesec za štednju ili pravljenje bolje finansijske organizacije, ali većoj okrenutosti zdravlju i malim stvarima. Neće biti neobično da mnoge Vage u ovom mesecu osećaju jak hronični umor, izgubljenost ili osećaj da im posao više ne prija i da je vreme da pokrenu nešto novo. Medjutim, to treba ostaviti za kasnije, jer Oktobar nije mesec kada treba žuriti ka tim promenama. Novembar može doneti problem u komunikaciji izmedju 7-9.11. Nakon toga kao da bi stvari tekle lakše, a može biti veoma naklonjen studentima u ovom znaku. Novembar donosi harizmu, sklonost da povećate svoje usluge i da imate veću prodornost, ambicioznost kroz rad, ali da budete više okrenuti zaradi. Period od 17.11. može biti optimističniji, blaži i rasterećeniji. Vage koje planiraju nove projekte ili promenu posla mogu računati na odlične aspekte od 18.11. Jesen inače traži mnogo rada, pokreta, ulaganja a najteže će biti Vagama koje ne rade ili ne mogu naći adekvatan posao jer mogu upasti u melanholičnost koja može biti aktivna do 6.12.. Novembar je dobar za budjenje i pokretanje bar neke pripreme ili prihvatanja dodatnih poslova.

Decembar može biti jako dobar finansijski mesec, osim većih troškova od 15-19.12. i posebno od 28-31.12. kada je jako važno da budete pažljiviji. Decembar može biti osetljiv mesec za davanje pozajmica ili kupovinu uredjaja/ automobila ili nekretnina jer može dolaziti do osetljivosti i nerealizacije. U poslovnom smislu ovaj mesec Vagama donosi otvorenost, širinu, važna poslovna poznastva, puno putovanja, bitnih vesti posebno do 27.12. koji je veoma naklonjen. Preporuka je da Vage poslednje dane decembra iskoriste za odmor, jer poslednji dani 2023 mogu biti izuzetno naporni. Vage krajem godine mogu dobijati neočekivane nagrade, ali će osećati bolje samopouzdanje i sigurnost da naprave još nešto veće.

ZDRAVLJE

Vage se u prvoj polovini godine mogu boriti sa problemima sa disanjem, krvotokom, čestim migrenama ili osetljivošću kroz san, a posebno osetljivošću kroz polje kože.. Proleće donosi senzitivniju energiju koja može povećavati probleme sa kukovima, stomakom i depresijom. Leto nosi dobru energiju, ali mogu biti sklone rešavanju nekog problema koji je počeo da im smeta od proleća prošle godine. Predeo bešike, genitalija može biti veoma osetljiv u toku kraja godine, kada su veoma važne redovne kontrole. U novembru može doći do nekog pada energije ili osetljivosti nervnog sistema.

Pretplati se na svoj lični mesečni horoskop

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.