https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/border_bottom_white.png

Jarac godišnji Horoskop

DEC 22-JAN 19
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2022/12/9d537a0e8974f8b317fd62ea2b80c43e.jpg
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2022/12/c1cac0d211245ba1ef0e69adf0d2d3ce.jpg
Ljubav
Novac
Posao
Zdravlje

2023 Jarčevima može doneti ispunjenje nečeg što priželjkuju dugo niz godinama unazad. Naviknuti da im ništa ne ide lako, Jarčevi neće imati velika očekivanja i pustiće da sudbina i univerzum sami postave stvari kako treba. Ova godina je posebno srećna za ljubav, roditeljstvo, sportska takmičenja, proslave, hobije, uredjenje doma.

Poslovno Jarčevi uvek rade pa rade, ali neće se izjašnjavati da očekuju mnogo više.Ipak od proleća i većeg dela leta imaće mogućnost da svoj rad više vrednuju. U ovoj godini neće mnogo toga menjati. Imaće jaku potrebu za domom, porodičnom sigurnošću, umerenim planovima. U ovoj godini Jarčevi se mogu pokazati kao odlični mentori i profesori, a mogu iz nekog spontanog hobija napraviti i dodatni posao koji ih može obradovati. Emocije će biti glavna tema ove godine i sve će biti podredjeno tom delu, kao i deci.

Na polju zdravlja problemi sa kojima su se suočavali u prethodnoj godini mogu se rešavati. Problem sa želucem i grlom, kao i vidom su tačke na koje treba obratiti pažnju. Srecno!

LJUBAV

U Novu 2023 ušli smo sa Venerom u vašem znaku koja je u snažnoj konjukciji sa Plutonom mogla da vam donese jake utiske, ali i moguće ljubavne promene sa samog početka godine. Bilo je tu i neke mešavine nostalgije, strahova, razmišljanja o prošlosti, ali i mogućnosti jakih želja i osećanja da je pred vama nešto važno u ovoj godini. Ipak, pred vama su januaru mesecu i promene i direktni izazovi posebno od 13-21.01. kada će se jedna vrata zatvoriti, a druga otvoriti i kada je važno da prihvatite realnost i da se okrenete onom što vas traži i voli. Pratite intuiciju u poslednjoj nedelji januara, kada možete imati prilike da osetite potrebu da ispričate svoju priču i oslobodite se prošlosti, ali da drugima budete primer. Za slobodne Jarčeve ovo može biti period upoznavanja, druženja i moguće dinamike, ali zbog vladaoca Saturna koji je u konjukciji sa Venerom od 21,01, morate proći još neke važne karmičke lekcije. Jarčevi koji su u braku mogu osetiti neki pritisak i napetost oko 7.01 usled Punog Meseca i malo oko 28.01 ali generalno prijaće im porodica, dom, deca, samo će im teže padati dnevne obaveze i nedostatak vremena. Period druge polovine januara je veoma povoljan Jarčevima koji planiraju vantelesne oplodnju ili proširenje porodice, posebno od 21-29.01.

Februar otvara kreativne mogućnosti, ali dobre mogućnosti kroz ulepšavanje, krakotrajna putovanja i ljubav od 2-3,7-9.02., ali mogucnost da mnogi Jarčevi dožive veliku emotivnu transformaciju i zaljubljivanje i ispunjenje od 15-16.02., što ih do kraja februara potpuno može probuditi da se okrenu sebi i većem samopouzdanju. Jedini ranjiviji period može biti izmedju 5-6 i izmedju 11-12.02. kada vam sve može delovati konfuzno, maglovito i kada možete imati osećaj neke jače senzitivnosti na koju niste navikli.Jarčevima koji su u braku period do 9.02. može doneti sreću, blagostanje i zaštitu, kao i veoma srećne aspekte kroz decu posebno od 25-27.02. Medjutim, sredina februara može nositi nemir, pad i preosetljivost, pa je preporuka opustiti malo odnos i truditi se uvesti neku promenu u vas odnos. Za Jarčeve koji su u braku mnogo zajedničkih rešenja stoji od 3-15.03. i to može biti povoljan period za Jarčeve koji planiraju zajednički zivot. Druga polovina marta i dolazak proleća može doneti puno zajedničkih ciljeva, ali i preporuku da podržite voljenu osobu.  Jarčevi koji su u braku trebaju više raditi na komunikaciji i fleksibilnosti na polju porodičnih odnosa posebno od 21-25.03. jer mogu imati svadju koja je nepotrebna zbog drugih. Jarčevi koji su u svežim vezama, mogu imati svadje i velike izazove od 2-17.03. kada su mogući prekidi i razdvajanja pa obratite pažnju na taj period. Taj period može biti otežan slobodnim Jarčevima jer mogu biti na meti neke manipulacije ili razočarenja. Mnogo lakši period ipak dolazi od 23-28.03. koji je jako plodan za Jarčeve koji planiraju dete, a slobodnim Jarčevima može doneti obnovu, nastavak ili neke jake susrete.

Jarčevi u April 2023 sa nekim dobrim vestima, ali neočekivanim emotivnim promenama i odličnim aspektima posebno prvih 4 dana kroz polje trudnoće.Period pred prvi retrogradni Merkur u Biku od 21.04. i prvo Solarno Pomračenje Sunca u znaku Ovna može doneti osetljivost kroz rodbinske odnose, ljubav, ali jače svadje u braku pa bi trebalo smiriti emocije i paziti na reakcije i odluke od 17-23.04. Posebno Jarčevi koji su u braku mogu imati nagla uznemirenja i osetljivost na porodičnom i bračnom planu i niz neprijatnih dešavanja od 18-30.04. kada je jako važno brojanje do 100.Jarčevi koji su sami u poslednjoj nedelji aprila mogu imati vreme obnove, nastavaka ili ulaska u vrlo ozbiljne veze iako April 2023 može doneti iskušenja i izazove, i treba se čuvati uticaja drugih/ spletki i svadja zbog drugih. April je jako negativan mesec za brak, pa posebna preporuka da parovi ovog znaka izbegavaju drugu polovinu meseca koja može biti negativna. Prva polovina aprila moze biti laksa, ali praćena stresom ili naglim vremenskim promenama koje mogu kvariti organizaciju venčanja.

Jarčevima koji su u braku period do 9.05. može biti vreme preosetljivosti, napetosti, nesporazuma i kriza. Posle toga dolazi smirenje i period strasti i ljubavi i veoma je važno da prodju taj period izmedju dve Eklipse od 21.04.-5.05. koja može doneti neprijateljstvo, ali fizičke obračune, razočarenja ili opasnost od razdvajanja, bolesti i sl. Za Jarčeve koji planiraju brak ili planiranje porodice može biti važan 14-18.05. i 30-31.05. Jarčevi koji su u vezi mogu takodje imati veća emotivna iskusenja posebno ako su obnovili nešto staro u periodu od 20-29.05. koji može nositi krize. Posebno Pomračenje Meseca 5.05. može izazivati ljubomoru, porodični uticaj i pritiske na emotivne odnose. Samo oni koji veruju u ljubav i koji su sudbinski mogu preziveti ovaj period. Ipak, maj slobodnim Jarčevima može doneti zanimljive kontakte i veze sa osobama koje poznaju duze, ili na putovanjima. Pokušajte da ne žurite i da gajite prijateljske odnose. Maj može biti osetljiv za upoznavanja sa prijateljima i porodicom, i negde poruka proleća je malo čuvati svoj emotivni odnos! Trudnice ovog znaka moraju biti veoma pažljive i sklone odmoru. Ulazak srećne planete Jupiter u znak Bik u vaše prirodno 5 polje od 16.05. može u narednih godinu dana uticati na zastitu, blagostanje i ipak srećnije emotivne promene, zabavu i roditeljstvo.

Juni je mirniji mesec ali druga polovina je pozitivna Jarčevima za upoznavanja i ulazak u emotivne odnose. Što se tiče Jarčeva koji su u braku, period od 17-23 i 28-29.06. mogu biti praćeni hladnijim odnosima, dominacijom i problemom sa egom. Popustljivost i uvodjenja strasti, ali mirnije priče može pomoći.Ipak, za Jarčeve koji planiraju brak veoma pozitivan period otvoren od 10-16, ali i period 23-24,30.06. Jarčevi koji planiraju porodicu mogu imati otvorenu prvu nedelju juna, kao i poslednji dan ovog meseca. U Julu povoljni aspekti za decu od 8-13 i 27-28.07.  Slobodnim Jarčevima Juli može doneti puno upoznavanja na fizičkom nivou i mnogo zabave. Ipak, preporuka je da pripazite na izbore u poslednjoj nedelji jer možete biti sa osobom koja nije za vas Pokušajte da budete i manje samokritičniji i skloni savršenstvu, već jednostavnosti. Jarčevi koji su u braku mogu imati napornu prvu polovinu mesec praćenu sa puno obaveza na porodičnom nivou, medjutim druga polovina meseca je idealna za odmor i opuštanje. Oni koji prolaze teže odnos, napomena paznje posebno u prvoj nedelji jula. ! Retrogradna Venera u znaku Lava može mnoge Jarčeve vratiti na odnose koji su im doneli jake strasti, ali ne i trajnost u emotivnim odnosima. Veze na putovanjima mogu biti zanimljive, ali krakotrajne. Što se tiče avgusta, Jarčevima koji su braku malo teže ože pasti letnji period jer će imati pregršt poslova, ali ako možete preporuka za odmor preporčljiva je do 18.08. kada ulazite u bolji radni elan i period produktivnosti na drugim poljima. Poslednja nedelja avgusta može doneti prolazne krize. Avgust je jako dobar mesec za dobijanje dece, venčanja ili neke bitne proslave posebno druga polovina meseca. Slobodnim Jarčevima mogućnost emotivnih promena od 22.08. koji donosi srećne momente iako bi imali neke krize tokom ovog meseca u vidu povlačenja i sklonosti pesimizmu. Jarčevi koji su u braku moraju posebno obratiti paznju na period do 20.08. jer mogu doziveti nepravdu, povrede, posesivnije epizode, žrtvovanja ili sklonost da vide pravo lice osobe sa kojom su, kao i da prolaze kroz tajne veze i komplikacije. Prva polovina avgusta Jarčevima koji budu van zemlje može doneti dobre susrete koji se mogu razvijati od jeseni.

Za Jarčeve koji planiraju ulazak u brak posebno pozitivan period otvoren od 22-28.09., dok slobodni Jarčevi mogu imati period sa puno društvenih i poslovnih dešavanja i simpatija od 11-18.09. Ipak, ovaj mesec može doneti dodatna opterećenja Jarčeva koji prolaze već duže vremena kroz težu vezu posebno od 18-30.09. kada mogu osećati pritiske i nesigurnost. Jarčevima koji su u braku Septembar 2023 moze prijati i nekako kao da će se smiriti stvari, puno zajedničkih dogovora, putovanja i srećnih okolnosti. Ovo može biti dobar mesec za odmor posebno od zvaničnog početka jeseni, kao i dobijanje dece. Iako u Oktobar 2023 Jarčevi mogu imati želju da se okrenu radu i da negde sebi kažu da ljubav nije za njih ili da im ne ide, baš ti profili mogu doživeti neočekivane emocije preko posla ili krakotrajnih izlazaka od 21.10. koji se računa pozitivnim. Jarčevi koji su u braku mogu računati na posebno dobar i stabilan period do 13.10., ali je potrebno obratiti pažnju na period izmedju dva poslednja Pomračenja od 14-28.10. koji može doneti povremene turbulencije i neki osećaj nepravde od strane drugih. Za Jarčeve koji planiraju brak – ovo je jako dobar mesec.

Novembar je negde bolji posao za samopromociju i karijeru, i mesec u kojem će Jarčevima negde prijati podrška prijatelja, porodice i najvoljenijih. Period od 20-25.11. može biti praćen nekim oscilacijama, emotivnom nesigurnošću i čak suzama. Ovo može biti dobar mesec za Jarčeve koji su u dugim odnosima jer mogu imati srećna putovanja sa prijateljima, zanimljive hobije i lični razvoj koji može pozitivno uticati na emotivne odnose. Slobodni Jarčevi mogu osećati neku prazninu ili čežnju. Decembar može doneti veću odgovornost, mnogo obaveza i trebaće više strpljenja zbog retrogradnog Merkura u vasem znaku, ali kraj godine deluje mnogo opuštenije posebno sa početka zime kada se bliže vaši rodjendani.Mala iskušenja otvorena preko prijatelja, pa je moguć jedan nagli prekid prijateljstva. Ipak, ovo je plodan mesec za ljubav, kada su moguća iznenadjenja. Jarčevima koji su u braku lakši period od 9.12. ali kraj godine će biti praćen sa puno obaveza. Preporuka Jarčevima za kraj godine su putovanja, jer mogu doživeti nešto veoma lepo. Ovo je dobar mesec za dobijanje ili planiranje roditeljstva.

POSAO

Januar iz razloga retrogradnosti Merkura u znaku Jarca u vašem znaku do 18.01., ali retrogradnosti Marsa do 11.01. može biti praćen velikim odricanjima, naporima i ulaganjima. Iako druga polovina meseca može nositi obnovu starih poslova, ceo mesec može biti praćen velikim naporima i trebaće vam jako puno strpljenja pre svega za odnose sa drugima. Često menjanje rasporeda, obaveza, pa je jako važno da ubacite i vedrinu. Ovo je dobar mesec za lični ili samostalni poslovni razvoj, ali može nositi posebno tokom prve polovine januara i samog kraja meseca veliku napetost kroz komunikaciju, dogovore, autoritete i uredjaje. Finansijski iako u ovom mesecu mozete puno raditi, novac će samo prolaziti kroz ruke i biće veoma teško da ga sačuvate/ uštedete. Prva polovina februara može nositi neke bitne prve prekretnice i mogućnost većih promena u poslu, nove projekte ili prosto veću mentalnu snagu i organizaciju. Posebno period poslednje nedelje februara može doneti i dobru zaradu, ali februar može nositi i povoljnosti preko važnih kupovina ili prodaje, trgovine, pa može doneti veći osećaj sigurnosti. U slučaju promene posla, ovo može biti dobar mesec posebno 4 i 20.02. Nešto naporniji dani kroz posao mogu biti 22/23, 27.02 kada je jako bitno da povedete računa o odnosima sa drugima, uredjajima i odlukama! Ovo može biti dobar mesec za selidbe, poslovna putovanja, nastavak važnih poslova iz prosle godine, ali i odlično vreme za samostalni rad.

Ulazak u mart donosi puno transformacija, ali takodje povoljnosti kroz poslovne promene i prekretnice. Nešto pasivniji period koji može doneti da sve ide rutinski ili pomalo sporije je 18-24.03. Pripazite na poslednju nedelju marta jer može biti nekih kontrola, osetljivih vesti, dokazivanja, rivaliteta ili većeg mentalnog napora! Posebna preporuka od 6-30.03. da izbegavate finansijske rizike ili kupovine , pozajmice! Period do 20.03. je dobar za lična ulaganja u svoj posao, nekretnine, lični rad, medjutim treba izbegavati nepotrebne kupovine ili rizikovanje na veliko! Na polju poslovnih odnosa potrebna je bolja koncentracija i ignorisanje negativnog uticaja jer to može da vas spreči u rezultatima, ali je Mart dosta dobar za medije, javne poslove i samostalni rad.

April i prva polovina maja su veoma osetljivi za pravne procese, nasledjivanja, dokazivanje imovine, kontrole, inspekcije ili nesto sl pa budite oprezniji od 17.04.-15.05. Medjutim april može biti veoma naklonjen za otvaranje firmi, uslužne poslove, zaradu, hobije koji donose novac, samostalni rad, posebno polje trgovine i poljoprivrede, bankarstva i može doneti zanimljivu novu poslovnu ponudu koju je potrebno razmotriti. April trazi da se poslovno vise koncentrišete i završite svoje obaveze do kraja, i da ne unosite privatno i poslovno.Ovo je jako dobar mesec za otvaranje firme, sredjivanje racuna i kontakte sa bankama, prodaju zemlje ii sl, ali najvise do 20.04.

Period od 1-18.05. može biti praćen prijatnijom atmosferom na poslu, uticati na popularnost i poslovna druženja, ali povoljan rad. Druga polovina maja može biti praćena porodičnim troškovima, ulaganjima oko doma, nekretnina, porodičnih potreba, medjutim ovaj mesec može biti i dalje dobar za nekretnine, trgovinu i privatni biznis. Maj donosi mudrije odluke, ali da ćete imati viziju kako da svoj posao dovedete na viši nivo, ili da imate dodatni vid zarade. Pokloni ili pomoc iz nekog iz porodice otvoren je tokom prve polovine maja. Poslednja dva dana maja mogu doneti veoma vazna resenja posebno kod Jarčeva koji imaju porodičan biznis. Za Jarčeve koji ne rade, lakši period samostalnog dodatnog posla ili prihvatanja nečeg kao prelaznog rešenja. Zbog retrogradnosti Merkura kroz znak Bik obratite pažnju na dogovore u vezi sa novcem od 21.04.-9.05.

Juni je jako dobar za unapredjenja, promene posla ili zaposlenje. Period od 4-9.06. može biti jako dobar za zaradu, ili neke važne kontakte koji su vezani za finansijska pitanja ili prodaju.Posebno može biti naklonjen Jarčevima koji se bave marketingom, uslužnim delatnostima, turizmom, sportom. Veoma značajan poslovni dan 30.06.Ovo je jako dobar mesec i za nekretnine, uredjenje poslovnog prostora i privatan biznis, ali značajnija poslovna putovanja posebno do 25.06.Poslednja nedelja juna dobra za nasledjivanja, odštete, banke.

Posebno srećan period za nekretnine je period od 15-31.07.Ulazak u Juli može biti malo zamoran i praćen nervozom, pa bi bilo dobro napraviti pauzu od većih poslova dok nešto lakši period praćen boljom voljom, ciljevima i samopouzdanjem je period od 9-15.07. i period 27.07. Poslednji dani jula nose detaljnost i dosta administrativnih poslova, ali potrebu da očistite u poslu ono što stoji, kao i vreme da se posvetite nečemu za šta dugo niste imali vremena. Finansijski leto moze doneti sklonost većem luksuzu ili troškovima, pa bi trebalo malo obratiti paznju na prvu polovinu jula, kao i drugu polovinu avgusta kada je jako važno da organizujete svoj novac.

Za Jarčeve koji se bave advokaturom, javnim i poreskim poslovima, vezani za vojne strukture ili zakon jul/ avgust moze biti prekretnicki. Bilo bi dobro da odvojite vreme od 17.07.-19.08. za letnji odmor, jer će vam trebati dosta energije za jesen, a taj period može doneti i neki vid grešaka ili osetljivih odnosa sa poslovnim okruženjem, posebno autoritetima u periodu od 20-27.07. i periodu od 1-19.08.

Avgust može biti jako dobar mesec za Jarčeve koji planiraju promenu posla ili prihvatanje dodatnih poslova posebno u periodu od 7-16.08. i periodu od  19-31.08. Poslednja nedelja avgusta odlična za Jarčeve koji očekuju važna unapredjenja ili dobijanje važne licence, diplome ili sl. Avgust je posebno osetljiv mesec za odnose sa šefovima, pa tokom celog meseca obratiti paznju! Za Jarčeve koji imaju svoj biznis, preporuka je veće pažnje o izboru radnika i čuvanju od kradja ili gubitka novca tokom prve polovine avgusta!

Zbog retrogradnosti Merkura kroz znak Device mnogim Jarčevima period od 9-19.09. može biti više nego zamoran i praćen velikim ulaganjima i trudom, ali i velikim naporima oko finansijskih pitanja. Posebno Jarčevi koji su na visokim pozicijima moraju voditi računa jer mogu imati veliki pad ili neku provokaciju. Ipak, iako se ovo mesec i većeg stresa, odličan je da vratite dugovanja, završite neku bitnu poslovnu papirologiju koja je stajala ili bila problem, a može biti ipak naklonjen usled posvećenosti posebno tokom prve polovine septembra. Iako u ovom mesecu može biti neke nepravde, vi ćete uspeti da se sa tim izborite. Dobro vreme za privatni biznis, nekretnine, poslove Jarčeve koji su okrenuti obrazovanju, zakonu, turizmu, medicini posebno od 21-30.09.

Iako ulazak u Oktobar moze biti pozitivan, Jarčevi mogu biti na udaru loših kolegijalnih odnosa, osetljivosti kroz položaj ili praćeni kritikama i nepravdom drugih posebno od 11-19.10. Oktobar je mesec kada ćete imati test univerzuma da pokažete koliko ste jaki i borbeni što ćete pokazati u zadnjoj nedelji Oktobra. Ovo može biti mesec umerene zarade, ali i mesec kada bi trebalo da se više okrenete društvenom statusu, hobijima ili nekim laganijim pričama i planovima. Ova godina nije najbolja za ortačke poslove, ali posebno ovaj mesec može doneti padove zbog partnera. Tokom ovog meseca imaćete misiju da na neki način ispravljate tudje greške ili da se bavite tudjim problemima. Ipak u trećoj nedelji oktobra, kao i poslednja tri zadnja dana Jarčevi mogu imati nagli rast ili dobre mogućnosti kroz završetak novih poslova, kao i zaposlenje. U Oktobru morate biti malo prodorniji, jer će takve okolnosti biti u sredini u kojoj radite. Novembar je dobar mesec za karijeru, poslovni rast, ali može biti osetljiv kroz finansije, pa obratite pažnju da ne ulazite u nove troškove ili neki vid rizika. Jarčevi koji planiraju da rade van zemlje mogu računati na srećne aspekte od 20-30.11.a ostali u ovo vreme i neke vesti koje ih mogu obradovati. Ovi dani mogu biti pozitivni kroz obrazovanje, ispite ili značajna poslovna putovanja i sredjivanje papirologije.Optimizam koji je od 10.11. nosiće da u ovom mesecu napravite bolje rezultate, ali samo malo obratite pažnju na finansije, jer možete dosta trošiti.

Kraj godine, tačnije decembar od 1-22.12. vas uvodi u odgovornsot, ozbiljnost, i vreme kada se morate temeljnije okrenuti obavezama. Zbog retrogradnosti Merkura u vasem znaku, stvari mogu da kasne ili da se odlazu( nešto će se zavšiti u poslednjoj nedelji decembra, drugi deo u januaru 2024). Ipak period od 23-31.12. nosi vedrinu, srecu, poklone, zadovoljstvo, puno poslovno drustvenih desavanja i da u ovu godinu izadjete srećniji nego prethodnih godina. Ovaj period odličan za poslovna putovanja ili odmor. Finansije u decembru mogu oscilirati sa malim kasnjenjem, ali ćete uspeti da sve zavrsite što ste planirali do kraja godine. Decembar je mesec kada mozete probati nešto sto ste dugo zeleli. Za Jarčeve koji planiraju promenu posla, period od 24.12. može im doneti prijatna iznenadjenja.

ZDRAVLJE

Početak godine može doneti pulsirajuće migrene, veću osetljivost disajnih organa, zuba i kostiju. Posebna preporuka veće pažnje u saobracaju do 12.02. jer može dolaziti do dodatnih problema ili trokova. Jarčevi koji imaju problema sa pritiskom, cirkulacijom preporuka je da obrate paznju od 17-22.01. i periodu od 20-26.02. Početak godine je dobar za alternativne metode lečenja, ali i lasersku i kvatnu medicinu. U slučaju planiranih operacija, preporuka od 15-26.02. koji je lakši period. Dodatni problemi sa saobracajem, disajnim organima i virusnim infekcijama Jarčeve mogu mučiti i tokom prve polovine marta kada je jako važna vitaminska hrana i da više brinu za sebe. Početak proleća može doneti osetljivost želuca i pojačane migrene koje ih mogu pratiti tokom cele ove godine.

Posebna pažnja tokom druge polovine aprila/ do 25.05. jer Jarčevi mogu biti skloni povredama, prelomima, neprijatnim situacijama ili naglim operativnim zahvatima. Posebno osobe koje imaju probleme sa crevima, varenjem ili prostatom moraju biti opreznije! Proleće traži potpunu promenu ishrane, načina života, ali preporuku dijabetičarima da budu discipinovaniji.  Leto neće prijati kardiovaskularnim bolesnicima posebno tokom poslednje nedelje juna i prve nedelje avgusta, ali je dobar za sport. U periodu od 15.07.-26.08. preporuka je veće brige za imunitet, čuvanju trovanja na putovanjima ili problemima sa dijarejama, kradjama ili nekim gubicima. Jarčevi će imati i obavezu da se tokom leta više pozabave svojim zdravljem, posebno oni koji se dugo ne kontrolišu i da reše neke stare probleme, koji ne mogu više čekati.

Jesen može doneti alergije, osetljivost koze i probleme sa sinusima posebno od 22.09.-17.10. Posebno ženske pripadnice ovog znaka moraju pripaziti na genitalije u periodu novembar/ decembar jer su moguce neke manje promene ili sklonost prehladama. Kraj godine donosi punu snagu, osim da jedino neće prijati Jarčevima koji imaju problema sa anemijom, krvotokom ili reumatskim problemima u predelu kukova.

Pretplati se na svoj lični mesečni horoskop

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.