https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/border_bottom_white.png

Škorpija godišnji Horoskop

OCT 23-NOV 21
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2022/12/4edcc967188f17b2fbf0295fdbab17cb.jpg
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/border_top_white.png
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2022/12/42bc13a27392217ee14f7f28f07b37fa.jpg
Ljubav
Novac
Posao
Zdravlje

Škorpije su bile na velikom udaru i velikim izazovima u prethodne 2 godine, medjutim 2023 im nudi da puno toga račlane, odvežu i završe. Ovo može biti godina velikog poslovnog napretka, ali i dalje velikog rada na sebi. Bez obzira na poteškoće, Škorpije se neće predavati i svoje ciljeve će jasno stavljati na prvo mesto, bez obzira na izazove.

Mnoge Škorpije posle velikih odricanja mogu postati roditelji ili mogu se smiriti uz jednu neočekivanu emotivnu vezu. Škorpije koje su u braku biće na posebnom udaru u drugoj polovini godine. Uspeh preko dece, ali lični razvoj Škorpijama u ovoj godini može dati snage da idu samo napred. Neće ih zaobići ljudi iz prošlosti, rivaliteti, ljubomora, ali pošto će videti već vidjeno i naučeno, neće se mnogo potresati.  Ovo je godina velikih testova Škorpija koje su u braku, ali i godina preporoda. Srećno!

LJUBAV

Škorpijama ulazak u 2023 može doneti i neku značajniju ponudu ili susret do 4.01, a Škorpije koje planiraju porodicu takodje mogu imati sreće. Manje emotivne krize u vidu nezadovoljstva Škorpije koje su u vezi mogle bi da osete od 18-29.01. Škorpije koje su u braku posebno mogu imati stresnije, nagle i impulsivne situacije od 13-17.01. kada je jako važno da spuste loptu, kao i u periodu od 26-28.01. kada se mogu osećati usamljenije, praznije i kada mogu osećati neki pritisak. U NOVU 2023 Škorpije koje su u braku mogu ući stabilno, sa nekim opuštenijom energijom od 4.01. Posebno srećan period za ljubav, ali planiranje potomstva je 29-31.01. koji inače nosi slobodnim Škorpijama blagostanje, ispunjenje i sreću, ali neće biti neobično da Škorpije u ovom mesecu imaju uspone i padove, posebno je važno da prate svoj osećaj od 27.01. Škorpijama može prijati neki odmor, relax, dom, ušuškanost posebno do 6.02. Period od 6-8.02., a posebno period od 20-28.02. može nositi neko veliko emotivno budjenje i promene posebno slobodnim Škorpijama, koji je i odličan da se okrenete sportu, svom telu i koji donosi bolje samopouzdanje. Februar je jako dobar za Škorpije koje planiraju proširenje porodice, veridbe, brak. Škorpije koje su u komplikovanijim odnosima, mogu imati razočarenja, izazove ili dolazak do istine izmedju 8-13.02, ali i periodu od 16-21.02. kada se treba čuvati laži, manipulacije! . Ipak, posebno sudbinski važan period otvara se 12-21.02. kada Škorpije mogu da se osećaju snažnije, i da imaju mogućnost ili emotivne obnove ili nečeg novog što će ih potpuno promeniti. 28.02.-4.03. nije najpovoljniji za neka važna potpisivanja ili emotivne sastanke jer može doneti neprijatnost ili osećanje uznemirenosti, a taj period donosi da neki pripadnici mogu imati i karmički ljubavni izazov.

Mart je veoma naglašen kroz trudnoću, ljubav, susrete, sreću preko dece i naglašeniju potrebu za sigurnošću, ali samo treba izbegavati neki vid posesivnosti(24-30.03.). Posebno srećan period za emotivne početke, susrete je period od 12.03.-31.03. Svi vidovi nesporazuma mogu se rešavati u periodu od 30-31.03. Mart može biti veoma osetljiv za Škorpije koje dugo osećaju problem u braku, i može doneti razvod. Neočekivane ponude, popularnost moguće poslednja dva dana marta meseca. Zbog uticaja Marsa u znaku Raka većina Škorpija od 27.03. može da se okrene prošlosti i obnovi nečega posebno sa osobama koje žive daleko od njih.Potreba za porodicom, mirnijem načinu života neće biti neobičan da se pojavi kod Škorpija više u periodu od 24.03.-5.05.

Period do 6.04. može biti povoljan za šetnje, zabavu, neke planove ili radove po kuci, putovanja. Malko bi trebalo obratiti pažnju na period od 11-13.04. kada može dolaziti do problema u komunikaciji u vezama, braku ili opterećenja u porodičnim odnosima.24.04 može doneti razočarenja ili tugu. Retrogradni Merkur u znaku Bika od 21.04. može doneti probleme u komunikaciji u braku oko finansija ili sumnje i nepoverenje u samog partnera. April mesec za slobodne Škorpije može biti mesec kada će Škorpije imati udvaranja na vise strana, ali će se više bazirati na fizičkoj privlačnosti posebno od 17.04. U vreme Solarne Eklipse 20.04. čuvajte se neprijatelja ili nekog vida rivaliteta!  Ulazak u Maj može posebno biti osetljiv zbog Punog Meseca i Pomračenja Meseca u znaku Bika znaku vaše opozicije 5.05. a može se osećati do 9.05. koji može nositi ljubomoru, finansijske svadje, napore i preosetljivost u braku. Škorpije koje planiraju porodicu mogu računati na veoma srećne aspekte od 7-12.05. i od 19-23.05. koji je i slobodnim Škorpijama veoma naklonjen za ljubav. Prva polovina maja može da vam donese i jedan veliki test na prošlost, dok druga strast i jake emocije. Maj je odličan mesec za porodicu, decu, odmore, putovanja što može pozitivno uticati na smirenje. Ulazak Jupitera u vaše prirodno 7 polje može doneti od ovog meseca potrebu da se skrasite, smirite i razmišljate o porodici, dok kod Škorpija koje su u dugim vezama može doneti i osećanje većeg nezadovoljstva i apatije. Juni posebno donosi jake emocije, planove i emotivna dešavanja. Za Škorpije koje planiraju brak/ porodicu posebno zanimljiv period od 5-8.06., 21.06. i 27-30.06. Juni neće proći bez drame, prekida, razdvajanja, tenzije i dominacije i neočekivanih promena posebno od 19-25.06. kada je jako važno razmisliti pre svake odluke. 13-17.06. može doneti jake strasti, susrete, ali i ljubomoru i sklonost osvetoljubivosti. Jun može biti mesec velikog testa za Škorpije koje se dugo bore u bračnom odnosu, dok za slobodne Škorpije može svašta nešto da se dešava. Poslednja nedelja juna može doneti velika trošenja energije na decu, ali i mnogo ljutnje kroz ljubavne odnose koji dugo trpe koji mogu imati i potpuni kraj do početka avgusta. Biće iznenadjenja kod mnogih parova koji su delovali skladno, da baš početak leta donese totalni krah. Slobodne Škorpije kako zbog uticaja retrogradne Venere u znaku Lava mogu imati mogućnost povratka starih ljubavi. Prva polovina jula može biti naklonjena slobodnim Škorpijama u vidu rešavanja nekog zdrastvenog važnog pitanja u vezi sa decom, ali za jake susrete preko posla ili odmora. Škorpije u toku maja, posebno kraja jula mogu biti na meti javnosti, pa moraju biti veoma oprezne, kao i da ne ulaze u nikakve pravne procese! Biće im teško odrastanje dece, posebno pubertet, gde se može pojaviti neočekivan, ali rešiv problem.

Iako se situacija može smirivati oko 11.08., ponovna veća očekivanja Škorpije koje se duže vreme bore sa bračnim izazovima može iskalirati u periodu od 22-31.08. kada  mogu dati još jednu šansu i završiti sa tom pričom. Škorpije koje su same mogu uživati u letu i računati na jake avanture do 18.08. Poseban savet Škorpijama tokom druge polovine avgusta, jer može doći do naglih prekida, tenzija, skandala i velike nervoze. Škorpije koje planiraju porodicu mogu računati na drugu nedelju avgusta koja je povoljna.

Septembar kako zbog retrogradne Venere, tako i retrogradnog Merkura iz znaka Device može doneti velike testove na polju prijatelja, i ljubavi, ali i dalje može nositi provokativniju energiju vezanu ua veze, posebno Škorpije koje su u braku, jer mogu biti na meti razdvajanja i velikih poteškoća. Ipak za slobodne Škorpije stvari se i tokom avgusta i septembra mogu menjati da naglo udju u novu vezu, brzo izadju i upoznaju nešto bolje za sebe i sve u kratkom roku. Škorpije koje planiraju brak/ porodicu mogu računati na nešto bolje aspekte od 18.09. posebno preko društvenih dogadjaja, prijatelja, javnih mesta. Mars ulazi u vaš znak od 12.10. i pokreće jake strasti i puno pozitivnih dešavanja od 18-22.10. i od 1-4.10. Druga Lunarna Eklipsa u vreme Punog Meseca 28.10. posebno može doneti velike provokacije Škorpijama koje su u braku, kao i Škorpijama koje su javne ličnosti. Solarna Eklipsa 14.10. može nositi sumnje i bračni pad, kao i dosta izazova. Druga polovina oktobra može biti senzibilnija za Škorpije koje su trudne, pa je preporuka većeg čuvanja i odmora. Poslednji dani oktobra mogu doneti iznenadjenja.

Period od 3-21.11. može biti veoma naklonjen Škorpijama koje su u braku/ vezi jer donosi više strasti i emocija. Novembar na neki način smiruje emotivno tlo i traži mnogo kompromisa i smirenja, s obzirom na prethodni turbuletan period. Ipak izmedju 23-25.11. trebalo bi izbegavati crne misli, kritikovanje voljene osobe, nezadovoljstvo. Novembar je odličan za godišnjice, veridbe, venčanja, ali može doneti i mogućnost tajnih jakih odnosa. 4.12. Venera ulazi u vaš znak i pokreće jaku okrenutost estetici, ljubavi i strasti. Prva nedelja decembra može biti mirnija, medjutim od 11-16.12. i 29-30.12. Škorpije mogu imati emotivnu uznemirenost, osetljivost, nagle prekide i dramatičnost. Iako se poslednjih dana 2023 mogu osećati praznije, doček 2024 može biti veoma dobar za njih. Početak zime je idealan Škorpijama koje planiraju porodicu, a decembar je inače mesec i neočekivanih ponuda i ulaska u zajednički život posebno do 19.12.

POSAO

Zbog retrogradnog Merkura u znaku Jarca početak godine Škorpijama može doneti neki vid odlaganja, zakašnjenja i neki vid usporenosti posebno po pitanju poslovnih stvari, medjutim dobre preporuke prijatelja, i zaštita tranzitnog Jupitera preko vašeg 6 polja može pomoći da se tokom druge polovine januara mesec pokrene. Škorpije će bez obzira na sve, biti veoma aktivne radeći puno poslova, osim Škorpija koje su vezane za državne institucije koje će osećati jak umor. Prva nedelja januara može biti praćena neplaniranim troškovima kojih posebno može biti od 7-14.01. Trebalo bi obratiti pažnju na moguće kvarove i neplanirane troškove oko 22 i 27,01, Ipak sam kraj meseca može nositi veće dobitke i da se Škorpije malo stabilizuju, jer kako novac bude dolazio, tako će odlaziti. Januar nije loš za Škorpije koje se bave samostalnim poslom. Druga polovina februara je odlična za Škorpije koje planiraju da menjaju posao ili pokrenu nešto svoje. Februar je mnogo bolji finansijski, pa Škorpije mogu računati da period od 6-26.02. može im pomoći da mnogo toga završe, ali će ipak imati mogućnost da imaju i neku ličnu investiciju koja ih može obradovati. Škorpije koje rade za druge, posebno mogu upasti u neko melanholično stanje, stanje umora i lošijih medjuljudskih odnosa, od 13.02. i moraju biti oprezne jer to može uticati na njihovo zdravlje i status. To može trajati do 6.03. kada će i planeta Saturn preći u znak Riba što će vam doneti vreme mirnije energije. I mart mesec može biti jako povoljan za veće projekte, promenu posla, unapredjenja, samostalni rad, posebno od 12.03. Ukoliko ste dugo bili nezadovoljni, veoma je važno da pokrenete nešto novo u Martu jer to može biti presudan mesec. Od 8.03. su bolji finansijski aspekti, a kraj mesec može doneti neočekivane kupovine ili troškove. Prelazak sudbinske planete Pluton u vaše prirodno 4 polje, može doneti da imate želju da rešite stambeno pitanje ili investirate u nešto trajnije( period od 23.03.-11.06.2023.).Mart je posebno naklonjen Škorpijama koje se bave javnim poslom, koje su u politici, državnim poslovima, a posebno u sportu. Februar je veoma naklonjen Škorpijama koje su vezane za umetnost, medicinu.

Škorpije koje planiraju promenu posla ili zaposlenje posebno dobar period je do 10.04.2023.Škorpije koje se bave samostalnim poslom, puno će putovati i ulagati u svoj posao baš u aprilu, ali je preporuka do 20.04. jer sa ulaskom retrogradnog Merkura u znak vaše opozicije može dolaziti do poteškoća vezanih za komunikaciju, papirologiju, kredite. April može doneti da Škorpije budu uvredljivije i emotivnije, ali da mogu imati mogućnost nekog plana za rad u inostranstvu ili važnih ulaganja. Kada su finansije u pitanju, posebno obratiti pažnju na period od 10-15 i od 27-29.04. jer može doneti neku nervozu oko finansija. Izbegavajte davanje novca na pozajmicu! Može dolaziti do osetljivosti u porodičnim poslovima, ili nekoj porodičnoj podeli. Maj mesec je lakši finansijski i može biti dobar baš za kupovinu ili prodaju nekretnina od 17-30.05. ali za štednju, ulaganja, porodične poslove ili neke bitnije investicije u inostranstvu posebno od 7-14.05. i od 21-25.05. Škorpije koje čekaju primanje za stalno ili promenu posla mogu računati na trajnije poslovne aspekte od 13-24.05. Malo pažnje je potrebno od 24-30.05. jer može biti konkurencije, dramatike na poslu ili nepotrebnog impulsivnog reagovanja! Trudite se da budete profesionalni u tom periodu i da ne pokazujete emocije jer odredjene situacije mogu da vas izbace iz takta, maj nije dobar za isterivanje nepravde! Maj može biti jako dobar za pokretanje ili proširenje samostalnog posla posebno od 14-28.05. Maj nije povoljan za podelu bračne imovine jer može doneti velike probleme koji mogu trajati u narednih 4 meseca.

Period do početka leta Škorpijama može da pogoduje u pokretanju velikih projekata, poslovnih putovanja, promocija, spremanja ispita koji mogu biti uspešni posebno u poslednjoj nedelji juna. Škorpije koje su privatnici moraju obratiti pažnju na period od druge nedelje juna jer mogu imati sklonost luksuzu, velikim troškovima. Obratite pažnju na konkurenciju jer Škorpije koje planiraju otvaranje svog posla mogu imati veće poteškoće do kraja jula meseca. I juni i druga polovina jula mogu biti osetljivi kroz inspekcije, kontrole ili ljubomoru od strane konkurencije. Za Škorpije koje traže posao, leto može biti veoma naklonjeno, ali se moraju pripremiti za izuzetno naporan rad posebno od 8.06.-12.07. Škorpije koje traže posao mogu računati na veoma povoljne aspekte od 28-30.06. Druga polovina juna je jako dobra Škorpijama koje planiraju da prihvate nov posao. Period od 6-13.06. odličan za davanje otkaza. I juni može biti malo osetljiv kroz medjuljudske odnose ili zaradu, posebno kod Škorpija koje rade za druge, i može biti praćen nervozom i svadjama. Leto je odlično vreme da povećate svoju uslugu ili više sebe vrednujete u materijalnom smislu. Škorpije kojima privatni posao ne ide najbolje mogu imati najveće izazove od 20.07.-10.08. Taj period je dobar za preseljenje poslovnog prostora ili uvodjenje neke promene. Ipak, Škorpije koje rade za druge, posebno vezane za adminustrativne, uslužne poslove mogu računati na dosta stabilan period od 14.07. kada će biti posvećene, temeljne i sklone da uvode manje promene. Škorpije tokom leta mogu biti sklone velikim rizicima, ali i mogućnostima da dodju do velikih zarada. Period od 15-23.07., kao i 30-31.07. povoljan za kupovinu poslovnog prostora ili bitnije poslovne razgovore.

Avgust je mesec kada Škorpije mogu osećati da su veoma umorne, pa je preporuka odmora i vraćanja energije, posebno pozitivan period od 27.08. ili od 7.08. Prvi i poslednji dan avgusta može doneti neprijatna iznenadjenja preko prijatelja, saradnika ili neki neplaniran problem. Avgust mesec nije dobar za ulazak u velike kredite, troškove, pozajmice posebno tokom druge polovine avgusta, a može biti veoma osetljiv za osobe koje su zavisnici od kocke ili poroka. U avgustu može biti i dosta poslovnih prevara, pa je jako važno za uspešne Škorpije da otvore oči. Period od 2-5.08. je povoljan za razgovore za posao, kao i period od 28.08. Finansije u avgustu praćene velikim troškovima, i koliko god da zaradite novac će samo ići. Obratite pažnju da ne ulazite u nepotrebne kupovine. Leto donosi jaku potrebu za luksuzom, pa pokušajte da malo smirite apetite do početka jeseni.

Septembar može biti jako dobar za registracije, kao i ozvaničenje nečeg važnog. Ovo je mesec u kojem možete nešto značajno naučiti, ali otkriti i istinu. Škorpijama je ova godina jako dobra za selidbe i mogu računati od početka leta do kraja godine na tu opciju. Prva polovina septembra donosi mogućnost nagle promene statusa. Škorpije koje imaju svoj posao, mogu imati malo turbuletniji period u prvoj polovini septembra, posebno od početka jeseni balans. Period od 1-12.10. i od 18-22.10. može biti Škorpijama veoma naklonjen za rad, zaradu, a mogu očekivati i neka nagla povećanja. Prolazna osetljivost ili provokacija otvorena izmedju 13-15.10. i od 29-31.10. Posebno kraj oktobra savetuje da ne donosite impulsivne odluke, jer vam se mogu obiti o glavu! Oktobar i novembar su inače meseci kada Škorpije mogu da pokrenu nešto novo, rizično u poslu, što se može pokazati od 4.11. kao jako dobro. Ono na šta bi trebalo obratiti pažnju kroz ove mesece su ponovni aspekti konkurencije, ljubomore, tenzija u odnosu na druge! Ima mogućnosti da Škorpije u ovoj godini prekinu jedan važan poslovni odnos ili ostanu bez saradnika tokom jula, oktobra i novembra meseca. Finansijski, oktobar je stabilan mesec, čak dobar za neku štednju ili pokretanje dodatnih poslova. Novembar je jako dobar mesec za kreativne poslove, estetiku, zaposlenje, kao i dobijanje novih saradnika, kao i važnija poslovna putovanja. Period od 1-22.11. donosi savet da ponovo treba izbegavati ulazak u rizične finansije ili veće troškove. Škorpije koje planiraju rad u inostranstvu mogu očekivati pozitivne aspekte od 26.11. Period od 23-25.11. može biti izazovan i praćen nešto težom energijom na poslu. Jesen je jako dobra za Škorpije koje su vezane za vojsku, zakon, medicinu, gradjevinu, ali i estetske poslove i trgovinu.

Od 23.12 Škorpije bi mogle finansijski rešiti jedan veći problem koji im je bio slaba tačka od početka godine. To će im doneti motivaciju i veliki optimizam za dalje. U slučaju želje za promenom posla, odlični aspekti od 14-24.12. Škorpije koje imaju svoj posao, mogu računati na proširenje i promenu saradnika, ali će imati oko 15.12. jednu neprijatnu situaciju koja će ih naučiti da budu oprezniji. Ceo decembar je odličan za Škorpije koje rade u inostranstvu, ili planiraju poslove van zemlje.

ZDRAVLJE

Škorpije već početkom godine mogu imati mogućnost rešavanja jednog zdrastvenog problema u vidu intervencije ili važnije terapije koji se duže ponavlja. Februar je veoma osetljiv mesec za koncentraciju, imunitet, disajne organe i imunitet, pa je preporuka da obrate paznju posebno od 16.02.-5.03. Krajem februara mogu imati jaču nervozu i nerazumevanje od strane prijatelja. Opreznost sa lekovima i bolja koncentracija u saobraćaju jeste preporučljivija u ovom periodu.

Ponovno osetljiv period može biti juni gde Škorpije mogu da se suočavaju sa upalama, intervencijama, ljutnjom, i osetljiovšću vida, kičme i kardiovaskularnih problema. Posebno tokom druge nedelje juna trebaju izbegavati brzopletost i impulsivne reakcije ili odluke u ljutnji! Period od 7-13.07. može povećavati hronične probleme, probleme sa srcem, kostima ili jak umor. Škorpijama će Juli biti važan kroz posao, a promenom načina ishrane i navika mogu sebi dosta pomoći.Dešavanja na poslu često mogu biti uzrok osetljivosti nervnog sistema, ali i stomaka od sredine leta do početka jeseni. Na to bi posebno trebalo obratiti pažnju!

Sklonost virusnim infekcijama, osetljivom imunitetu posebno se treba čuvati u septembru mesecu, dok ginekološkim problemima kojima su Škorpije sklone posebno od 14-17 i od 26.10.-3.11. kada treba kontrolisati bes, ljutnju neki vid teranja inata ili dramatičnih odluka. U tom periodu pripadnici ovog znaka mogu biti skloni i hitnim intervencijama. Oktobar je jako srećan mesec za estetske korekcije, kao i druga polovina novembra. Poslednji dani oktobra i novembra mogu doneti i sklonost nezgodnim padovima ili udarcima. Ipak, Škorpije mogu završiti ovu godinu sa velikim promenama na ovom polju, gde se moraju okrenuti drugačijem načinu života što će pokrenuti od jula meseca.

Pretplati se na svoj lični mesečni horoskop

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.