https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/border_bottom_white.png

Lav godišnji Horoskop

JUL 23-AVG 22
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2022/12/1157888bb810a0ebc62cf18c801544ea.jpg
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/border_top_white.png
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2022/12/1ffa605b37c7560d8414bed26b41aa81.jpg
Ljubav
Novac
Posao
Zdravlje

Lavovi završavaju jedan jako važan ciklus koji im je doneo izuzetno zrelost na partnerskom nivou, ali iza njih je važna lekcija koji su prioriteti najbitniji i koliko je važno da brinu o sebi.

Ova godina Lavovima može doneti veći uspeh na polju studija, puno putovanja, ali i ljubavi, i mogućnosti uspeha preko dece. Mnogi Lavovi mogu postati roditelji ili imati sreću preko dobijanja unučića. 2023 Lavovima nudi važan rad da bi pokazali sav svoj talenat od druge polovine godine. Emotivno Lavovi mogu računati na olakšanja, ali da do kraja aprila moraju staviti tačku na sve što ih je mučilo prethodnih 3 godine. Ova godina i sklonost da više sebe vrednuju i da naprave odredjene promene na polju materijalne zarade. Lavovi imaju lekciju ove godine da više ne isteruju nepravdu i ne troše energiju na mnogo toga što im je loše uticalo na zdravlje, već da piste da stvari idu spontano, kada će se sve slegnuti u ravnotežu koja im je potrebna.  Srećno!

LJUBAV

Lavovima je period od 6-14.01. i period od 15-20.01. pozitivan za druženja i upoznavanja. 28.01. im može doneti veoma jake poruke neba kada bi trebalo da slušaju intuiciju. Ipak početak godine koji se smatra periodom pada, može doneti da mnogi Lavovi se suočavaju sa nekim presekom ukoliko su imali neizvesnu situaciju. Neće biti neobično da početak godine donosi nagle prekide(1-17.01) i probleme u komunikaciji posebno od 18-29.01. Posebno u osetljivosti Lavovi koji su u braku. Prvih 10 dana februara Lavovima može doneti naglu sreću i velike ljubavne promene. Period od 11-26.02. može nositi ograničenja, osetljivost u poslovnim odnosima, kao i sklonost većim emotivnim željama, nego trenutnim mogućnostima. Veoma naklonjen period od 1-16.03. može nositi nagla upoznavanja na putovanjima ili vrlo jake veze sa osobama koje ne žive blizu. Prelazak Saturna u znak Riba može doneti mnogim Lavovima koji su prolazili težak bračni period smirenje. Ipak, malo veća preporuka je za Lavove koji su svežim vezama da obrate pažnju na period od 17-24.03. jer može doći do svadja, neprijatnih situacija ili ljubomore, nekih nepovoljnih vesti.Poslednja marta može biti naklonjena Lavovima koji planiraju proširenje porodice ili brak.

Lavovi mogu imati jednu značajnu ličnu prekretnicu oko 6.04. Ipak, Lavovi koji se duže suočavaju sa porodičnim ili emotivnim problemima( problem sa članom porodice koji je bolestan ili poročan) mogu imati veoma senzibilan period od 7-14.04 i periodu od 26-28.04.. Za Lavove koji su sami može doći do neočekivano srećnih dešavanja od 13-25.04. koji je idealan i za brak, putovanja i druženja sa prijateljima.

Lavovi koji planiraju neke velike emotivne odluke mogu posebno računati na veoma srećan i blagosloven period od 20-27.05.Početak meseca posebno uoči Lunarne Eklipse 5.05. mogućnost nervoze preko pozicije doma i porodice. Maj može nositi i kontakte sa osobama koje su bile značajne u prošlosti, ali to je potpuno mučenje. Lavovi treba da okrenu list i od ovog meseca potpuno udju u nešto novo, jer može biti bolje za njih. Za Lavove koji su u dužim vezama mogućnost napretka i nekog osećanja regeneracije i većih planova kroz decu posebno od 16-26.05. Maj može biti prekretnički mesec da sve što je loše može izbiti na površinu. Ipak, Lavovi imaju naglu sreću od 27.05. kada mogu doživeti neku naglu sreću i mogu imati osećanje velike nagrade/ zaštite.

Venera ulazi u vas znak 5.06. i zadrzaće se do početka oktobra. To može biti posebno značajan period za ljubav, brak i važna emotivna iskustva. Nekako ćete imati mogućnost da sijate i da svoje talente prikažete u najboljem svetlu. Venera će krenuti retrogradno 23.07.-4.09. koji posebno donosi važna prepoznavanja i iskustva.

Period od 20.06.-15.07. mnogim Lavovima može doneti period velikih ali srećnih odgovornosti i mogućnosti nečeg trajnog na ljubavnom nivou. Period od 28.07.-18.08. kao i period od 21.09.-12.10. može biti vreme i nekih provokacija, pritisaka, eksplozivnosti, pa Lavovi koji započinju veze u to vreme trebaju biti malkice oprezniji! Lavovi koji su slobodni mogu računati na puno druženja, putovanja i pozitivnih dešavanja od 24-26.06., ali i u periodu od 10-15.06., dok je juli odličan za proširenje porodice, porodične poslove ili važne proslave. Period od 8-16.08. može biti vezan za dobru zabavu i upoznavanja, dok kraj avgusta i period od 12-19.09. praćen iskušenjima, dramatikom i nervozom.

Iako će Lavovi ovog leta biti u centru pažnje, ipak trebaju da izbegavaju preterivanje! Lavovima se može svasta dešavati i ovog leta mogu imati periode od prekida veza, do naglog ulaska u vezu/ brak sa novim osobama. Lavovi koji su u braku trebaju izbegavati tokom leta, posebno sa početkom jeseni svadje oko finansija, imovinskih stvari ili uticaja drugih na brak, što je preporuka i kroz kraj novembra i prvu polovinu decembra! Septembar posebno može biti problematičan za Lavove koji prolaze duže kroz loše odnose, dok Lavovi koji planiraju važne proslave i venčanja mogu računati na jako pozitivne aspekte od 29.09.-2.10.

Druga polovina oktobra je odlična za učvršivanje emotivnih odnosa, veze preko posla ili prijatelja, ali može doneti i smireniju i laksu energiju. Vreme oko Eklipse krajem meseca može doneti osetljivost članova porodice, ali ipak i nagli uspeh Lavova.Novembar je više nego odličan za upoznavanja, strast, neočekivane situacije posebno od druge polovine meseca, koja može doneti intezivne ljubavne veze i važna upoznavanja. Novembar može biti veoma značajan Lavovima koji imaju neke velike planove, ali u periodu od 1-29.11. i nekih trajnih emotivnih odluka i realizacije nečeg što su dugo čekali. Posebno roditelji ovog znaka mogu računati na dožive sreću.

Inače krajem godine Lavovi će biti u fazi kreativnosti, mašte, putovanja, zaljubljivanja i naglog optimizma. Ipak, malkice obratiti paznju na period od 9-14.11. i period oko 12.12. jer može dolaziti do naglih razočarenja, prevara ili nekorektnosti u svežim emotivnim odnosima. Neće biti neobično da oni koji su nešto veliko doživeli tokom leta, donesu veoma nagle odluke baš u decembru mesecu. Novu 2024 Lavovi mogu sačekati veoma zadovoljni, i sigurna sam da će im 2023 doneti veliku prekretnicu iako će ih nebo konstatno iskušavati!

POSAO

Lavovima je 2023 izuzetno važna godina za karijeru jer će i srećna planeta Jupiter od maja meseca preći u njihovo 10 polje – polje karijere. Lavovi moraju odlučiti ove godine šta žele, ali više sebe vrednovati. Može im biti mali problem da pronadju balans izmedju porodice i karijere i zbog toga će organizacija, ali stavljanje prioriteta biti veoma važan posebno od druge polovine godine.

Početak godine donosi puno onog i dosadnog posla, ali nedovrsenog posla. Uticaj retrogradnog Merkura u znaku Jarca preko njihovog prirodnog 6 polja može im doneti izvesna otežanja u dogovorima, poslovnim odnosima do 23.01 kada će Lavovi takoreći početi novu poslovnu godinu. 4-5.01 može biti značajan za Lavove koji imaju svoj biznis. Lavovi mogu biti veoma raspoloženi od 10.02. da pokrenu nešto novo.To može uroditi plodom, mada Lavovi koji rade sa inostranstvom ili planiraju poslovna putovanja ili rad van zemlje, takodje mogu računati u tom mesecu sreću. Period od 12-16.02. može doneti prolazno nezadoovljstvo i problem sa autoritetima, ali to prosto treba proći jer dolaze dobri dani za njih. Posebno studenti ovog znaka, treba da krenu u akciju učenja od kraja januara, posebno tokom druge polovine februara jer će imati uspeha.

Lavovi koji se bave kreativnim profesijama mogu računati na jako dobar period od 28.01.-3.02. i periodu od 27.02.-10.03.Mnogi Lavovi od marta mogu osećati da žele da se povuku i okrenu porodici, ali ostali mogu imati malo oscilirajući period sredine marta, kada će ih jedna neprijatna situacija probuditi i dovesti do promene posebno od 22-31.03. Tih dana dobro pripaziti na polje zakona, autoriteta, komunikacije, može dolaziti do dodatnih pritisaka i sklonosti da Lavovi odluče da je vreme za jedan rez. Taj period nosi i puno finansijskih troškova, pa je preporuka da pripaze pažnju! Posebno stabilan period od 22-30.04. koji može doneti sreću i stabilnost posebno preko Lavova koji su vezani za državne institucije, privatni sektor, ekonomiju, politiku. April jeste dinamičan mesec, ali u suštini se treba čuvati brzopletih odluka, iako ćete imati veoma jake ambicije, kao da ćete imati osećaj da to ne možete da izdržite. April je i mesec neprijateljstva, pa obratite pažnju kome možete verovati!

Period od 9-30.05. mnogim Lavovima može doneti povlačenje ili neki osećaj male tuge. Ipak, uticaj Marsa kroz vas znak od 20.05. doneće vraćanje samopouzdanja, jače volje i bolje poslovne mogućnosti, svakako uz ulazak Jupitera u znak Bik od 16.05. Značajan period poslovno Lavovi mogu očekivati od 25-31.05., kao u prvoj nedelji maja. Što se tiče finansija, zbog uticaja prvog retrogradnog Merkura u znaku Bika preporuka je ne ulaziti u kredite, pozajmice ili rizike posebno do 16,05 iako i kraj maja meseca može doneti da novac samo prolazi kroz ruke. Mart kao i Maj mogu biti meseci velikih odluka, razmišljanja šta dalje, ali ono što je sigurno da su se Lavovi malo više umorili u prethodnom periodu, i da žele neku mirniju luku, ali bolji kvalitet. Iz tog razloga inostranstvo može biti dobra opcija, ali prelazak na samostalni rad. Posebna preporuka u periodu od 2.04.-8.05. ne vraćati se starim poslovima ili saradnicima!

Juni je krajnje pozitivan i dinamičan, posebno srećan Lavovima koji se bave sportom, kreativnim i javnim poslovima, ali Lavovima koji su vezani za saobraćaj, ekonomiju, berze, timske poslove. On može biti naklonjen i studentima ili djacima ovog znaka.

Potrebno je iskoristiti krajnje dobre aspekte do 22.06. koji mogu doneti spontani uspeh i odlične ponude. Vrlo je važno da tokom celog leta, a posebno perioda do 22.06. pokrenu svoje lične talente jer mogu očekivati više. Juli je dobar za završetak starih poslova, i finansije od 12.07.,  ali jači poslovni aspekti ipak su otvoreni od 30.07.-30.08. Juli može doneti bitne lekcije o saradnicima i ljudima sa kojima saradjujete, pa možete imati mogućnost i odredjenog testa lojalnosti. Period od 12.07.-15.08. može biti naklonjen Lavovima koji su poslovima vezani za zdravlje, kozmetiku ili knjigovodstvo. U slučaju da želite da promenite posao, preporuka je period od 21,.06.-4.07. i period od 29-31.08. Poslednji dani avgusta mogu doneti manipulacije i puno nepravde i pokušajte da ignorišete sve što vas može uznemiriti, a ukoliko ne, imaćete ceo septembar kada ćete se bavi tim pitanjem.

Avgust  ali i Septembar može biti produktivan i marljiv mesec kada možete malo da radite, malo da se zabavljate i naučite nešto korisno. I juli i avgust su odlični za dodatne edukacije. Septembar može biti osetljiv kroz pravne procese, podele, zaradu, ali i poslovne autoritete. Obratite pažnju na poziciju zakona ili nekakvih prekrsaja! Period od 9.09.-5.10. može doneti probleme sa konkurencijom ili nekim vidom ljubomore, pa obratite pažnju. Posebno zaštitite svoj autorski rad ili nešto sl. Finansije neće biti problem, medjutim izuzetna posvećenost, rad i veliki perfekcionizam stoji do sredine oktobra. Period kraja septembra donosi mnogim Lavovima velike počasti, ali i važne ponude, medjutim treba dobro razmisliti šta time gubite a šta dobijate.

Koliko god to može doneti velike promene statusa, može doneti i veliki rizik. Lavovi koji planiraju otvaranje firmi posebno trebaju obratiti pažnju na septembar do 10.10. jer mogu imati odredjene poteškoće. Lavovi koji su vezani za javne poslove, posebno mogu doživeti nagli uspeh krajem septembra.

Za Lavovove koji traže posao, odličan period može biti februar, april, posebno juli i kraj avgusta, prva polovina novembra i kraj decembra.

Na materijalnom nivou, period od 27.10.-27.11. može biti veoma važan( investicije, važne kupovine ili povećanje zarade). Novembar je dobar mesec jer donosi i mogućnost proširenja posla i ispunjenja od početka godine. Taj mesec može doneti pozitivne rizike i velike transformacije posebno od kraja meseca. Bilo bi važno da sve važne poslove završite sa 22.12. jer poslednja nedelja decembra može biti veoma osetljiva i sklona da sve ide teško i sporo. Decembar je dobar mesec za novac, iako ćete dosta trošiti jer ćete imati želju da kupite nešto što ste dugo želeli( i trebaaa).

Ovo je i godina u kojoj možete iz ničega napraviti puno toga, ali da to traži vašu punu posvećenost. Dobro razmislite dal ste spremni za velike izazove? Ovo je jako važna godina za poslovni status i uspeh, iako će biti praćena lošim uticajem drugih, vrlo je važno da poradite na mentalnoj snazi.Sve što ove godine uradite, zahvalite sebi i svojoj upornosti, jer nećete imati mnogo podrške drugih.

ZDRAVLJE

Zimski period nosi stare boljke, ali aktiviranje problema sa reumom, cirkulacijom i pritiskom. Ipak, Lavovima je početak godine jako dobar da se vrate starim dobrim navikama ili fizičkim aktivnostima. Period od marta je odličan da isprobate neke nove tehnike i da se okrenete mentalnom i fizičkom miru koji će biti jako važan za zdrastveni napredak tokom cele godine. U suprotnom može dolaziti do preosetljivosti, problema sa varenjem, imunitetom i stopalima.

Početak proleća donosi pulsirajuće migrene sa problemima sa pritiskom i vidom. Ishrana će biti jako značajna do početka leta. April i prva polovina maja, kao i druga polovina oktobra i prva polovina decembra mogu doneti i osetljivost genitalija, kao i ukočenja, pa je jako važno da budete veći prijatelji sebi. Ovo je godina koja može doneti estetske zahvate, ali rešavanje nekog problema koji stoje duže gde je preporuka posebno pozitivnih aspekata tokom kraja proleća do sredine leta ili kraja leta. Novembar može biti odličan mesec za regeneraciju, oporavak, ali rešavanje nečega što vas je mučilo.

Kraj proleća Lavovima može doneti neka podsećanja na nekog koga su voleli ili neku situaciju koja ne može da se promeni i može doneti osećanje tuge. Pokušajte da to prodjete, jer može uticati na povlačenje i depresivnost do kraja jula!

Leto je u punoj snazi kada se možete osećati samouverenije i bolje, ali je jako važno pripaziti na kilažu, holesterol i vene( posebno od 20.06.-31.07.). To je period kada će posebno Lavovima koji su prošli odredjene gubitke trebati odmor i mir.  Prolazni problemi sa crevima mogući tokom druge polovine jula i druge polovine septembra. Lavovi koji imaju hronične probleme, posebno probleme sa dijabetisom moraju obratiti paznju na period od 30.08.-8.10.

Prva polovina decembra donosi osetljivost bubrega, mokraćnih kanala pa je preporuka veće brige o sebi! U ovoj godini je ishrana izuzetno važna, pa je potrebna odredjena disciplina koju Lavovi uopšte ne vole. Medjutim, fizičke aktivnosti mogu pomoći. Sam kraj godine u slučaju da budete opušteni i trpljivi može u poslednjoj nedelji doneti niz hroničnih problema.

Pretplati se na svoj lični mesečni horoskop

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.