https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/border_bottom_white.png

Rak godišnji Horoskop

JUN 21-JUL 22
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2022/12/fb71bced3dc67d820c2a35b47e506c1f.jpg
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/border_top_white.png
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2022/12/264084314_4615164191893052_7243145205682176768_n.jpg
Ljubav
Novac
Posao
Zdravlje

Rakovi u 2023 ulaze sa jako puno profesionalnih planova i mogućnošću da pokrenu više opcija. Ova godina je jako dobra za karijeru i profesionalni napredak u prvoj polovini, dok u drugoj polovini godine odlična za druženja, materijalni napredak. U ovoj godini Rakovi moraju da se čuvaju preterivanja u svemu( hrana, rad, pojačane želje pa bi želeli sve istovremeno) i potrebno je da idu korak po korak.

Ova godina traži mir, ali i puno zajedničkih investicija i analiza u kom smeru krenuti, gde živeti posebno za Rakove koji su u braku. Rakovi bi trebalo da malo vode računa o zdravlju jer mogu biti skloni preteranom radu i mentalnom naprezanju u toku zime, osetljivošću organa za varenje i genitalija u proleće i problema sa crevima, cirkulacijom u toku jula/ avgusta. Iako jesen donosi plodnost, treba se čuvati nepravde ili starih neprijatelja! Ova godina traži veliku mudrost i umerenost u porodičnim odnosima i veću brigu o starijim članovima porodice.!

Ova godina je jako srećna za napredak dece, ali može biti izazovnija kroz ljubavne veze.Veze sa osobama koje dolaze iz daleka značajne. Krajem godine Rakovi će imati izuzetnu borbenost da stave tačku na sve loše odnose i da neočekivano dožive nešto jako lepooo. Srećno!

LJUBAV

Rakovi koji planiraju putovanja sa početka godine mogu imati period mira, regeneracije i sreće. Period od 7-13, kao i period od 21-28.01. može biti zanimljiv za upoznavanja ili flertove. Rakovi mogu imati početak godine nešto mirniji i mogu biti okrenutiji prošlosti, dok Rakovi koji su u braku mogu očekivati mir i stabilnost. Period od 10-16.02. može biti jako zanimljiv i doneti platonske veze i da neko na vas ostavi jak utisak. Odlično vreme za lični razvoj, promene na fizičkom nivou je druga polovina februara.  Zimski period može doneti brige izmedju osoba iz prošlosti i nekog novog što se može pokazati neozbiljnijim. Prvih 10 dana marta su odlični za budjenje, nekretnine, radove u domu, putovanja, proslave, kao i period od 14-26.03. kada Rakovi mogu doživeti romansu, imati značajne kupovine, ponude. Ipak, ako su Rakovi prolazili kroz čudne emotivne odnose, mogu imati nagli prekid ili napetost posebno od 9-15.03. i od 27-30.03. i periodu od 1-4.04.

April je idealan mesec za druženje, razne vrste investicija, radove u domu. Rakovi tokom prve polovine godine inače treba da se čuvaju tajnih veza ili zabranjenih veza jer iz toga mogu izaći veoma povredjeni! Ulazak u maj je odličan za porodicu, brak, proširenje porodice, ljubav i brak, ali i Venera ulazi u vaš znak od 7.05. i može doneti neka veselja i kontakte sa osobama koje dugo niste videli. Posebno značajni emotivni aspekti do 12.05. i od 20-25.05. Ipak, poslednja nedelja Maja može doneti posebno Rakovi koji su nešto obnovili doneti nagli prekide, razočarenja i stavljanje tačke na prethodnu vezu. To može nositi veliku tugu do 20.06. kada bi Rakovi krenuli u jedan jači, snažniji period sa mogućnostima izuzetne sreće i blagostanja od 1-16.07. i 29.07.-22.08. Iako zbog retrogradne Venere može dolaziti u toku leta do nekih nesporazuma, mnogi nastavci onog što je dobro mogu se desiti upravo u periodu od 29.07.-22.08.

Septembar je mesec kupovina, zabave, ispunjenja na drugim poljima, ali može biti takodje naglašen kroz emocije, i odličan za brak i razne vrste proslava, posebno putovanja. Trebalo bi pripaziti na reči i samoanalize jer mogu doneti nepotrebne sumnje u pozitivan ishod! Oktobar više donosi obaveze, okrenutost poslu, i prijateljima. Novembar je odličan za dom, porodicu, venčanja, upoznavanja preko prijatelja. Rakovi koji su u braku i mogu imati veće poteškoće od početka godine, mogu imati neočekivane probleme i prekide posebno od 28.11.-30.12. koji može nositi posesivnost, dramatičnost, lošu komunikaciju u sl

Rakovi koji su sami ili planiraju zajednički život mogu računati na pozitivne aspekte tokom novembra i prvih 6 dana decembra. Decembar jeste malo izazovniji mesec jer može doneti veliki test na polju prijatelja, familije, ali i ljubavi, medjutim može doneti veoma zanimljiva putovanja i poruke univerzuma. Rakovima koji jako išćekuju ljubav i dete u ovoj godini ispunjenje stoji kroz upornost i diskretnost u odnosu na druge, a Rakovi koji su sami mogu imati veoma važne lekcije, ali i neočekivanu emotivnu sreću.

Prva polovina godine može biti veoma izazovna kao i kraj godine, ali neće biti neobično da Rakovi koji su dugo sami pronadju svoju idealnu polovinu. Rakovi će ove godine izaći iz ljušture i biti spremni da dele nova iskustva, kao i da upoznaju nove osobe.

POSAO

Zbog uticaja tranzitnog Jupitera u znaku Ovna preko vašeg 10 polja možete računati na mogućnost profesionalnog napretka, ličnog razvoja, veće samostalnosti. U Novu 2023 ućićete sa hiljadu ideja i planova, ali zbog retrogradnog Merkura u znaku Jarca može doći do kašnjenja, odlaganja u radu, pa će trebati malo više strpljenja. Čuvajte se od poslednje nedelje januara do 7.02. i periodu od 24-26.02. preterivanja na polju novca ili nepotrebnih kupovina, ili finansijskih rizika, kao i osetljivosti kroz kontrole, inspekcije, poreske službe ili imovinske zatezne kamate! Februar je inače pozitivan mesec za promene posla, proširenja, zaposlenja, važne kontakte posebno od 13.02. ili pokretanje samostalnog posla. Mart može biti jako dobar mesec za zaradu ili važne finansijske poslove, ali može doneti i neka bitnija ulaganja u dom koja će ove godine biti od većeg značaja. Iako u mart možete ući pomalo ” konfuzni i neorganizovani” ipak period od 5-16.03. i 22-30.03. može doneti dobre poslovne mogućnosti, kraj meseca i dobre mogućnosti kroz porodičan biznis ili kontakte sa osobama sa kojima ste nekad radili. Treba izbegavati jaku nervozu i eksplozivnost od 17-21.03. koja vam u poslu može štetitit!

Ulazak u April donosi više porodičnih planova, ali veće troškove, mada sklonost preosetljivosti i subjektivnosti u radu što bi trebalo izbegavati. Ako možete, prva polovina aprila bi tražila umerenost i sklonost regeneraciji. Period od 20.04. donosi nagli napredak i srećne mogućnosti.Mnogi Rakovi mogu biti na veoma važnoj prekretnici u periodu od 7-14.04., a preporuka je veća pažnja prema finansijama, posebno izbegavanje uzimanja kredita/ davanja pozajmica u ovom mesecu! Uticaj planete Mars u vašem znaku u većem delu proleća može doneti marljivost, ali osetljivost, pa pokušajte da ipak uključite malo racionalnosti u svoj rad. Neće biti nemoguće da vas neko potpuno izbaci iz takta ili iznervira. Možete teže podnositi kritike, mešanje porodice ili konkurenciju. Potrebno je da se opustite i verujete više u sebe!

Posebno profesionalno vazan period prve polovine maja koji donosi vredne preporuke i mogućnosti da svoj posao proširite ili dobijete bolje pogodnosti u svom radu. Period od 28.05.-7.06. može doneti da neki problemi koji duže traju mogu kulminirati, kao i savet da ne menjate profesiju! Druga nedelja maja može doneti mogućnost neočekivanih loših promena koji već duže vreme osećaju da ne pripadaju posllovnom mestu gde su. Iako Jun može doenti bolje samopouzdanje i može biti veoma naklonjen Rakovima koji se bave javnim poslom, posebno dobar period otvoren od 25.06.-7.07. kada Rakovi mogu imati poslovni procvat i sjajne mogućnosti. Rakovi koji planiraju porodični biznis ili već rade nešto porodično, mogu osećati od maja da žele da se osamostale ili potpuno promene posao koji rade.

Juli i Avgust je povoljniji za sitnije poslove, sredjivanje dokumentacije i može biti dobar za Rakove koji imaju manji biznis ili planiraju neke razgovore za posao za jesen. Bilo bi posebno dobro koristiti odmor u Avgustu jer ćete osećati da nemate dovoljno motivacije za rad, osim ako planirate neku bitniju investiciju ili kupovinu. Poslednja nedelja avgusta je odlična za Rakove koji planiraju privatni biznis ili očekuju bolji status ili unapredjenja, ili ozvaničenje nečega i to do 1.10. Zbog retrogradnosti Merkura u znaku Device malko obratiti paznju u tom periodu na dogovore, papirologiju, reči! Rakovi posebno druge dekade mogu se suočavati sa nerazumevanjem poslovnog okruženja ili autoriteta u periodu od 15.09-.9.10. i mogu imati dosta nesporazuma, ali i sklonosti da prihvataju više posla nego što mogu uraditi. Taj period može doneti kazne, nepotrebne finansijske troškove, iako popularnost posebno Rakova vezanih za privatni posao/ javni posao. Period pred Pomračenja mogu nositi niz neprijatnosti ili kontakta sa negativnim osobama od 16-21.10. i 31.10.

Novembar donosi sjajne potencijale i da se Rakovi regenerišu i krenu borbeno u profesionalni napredak kao Feniksi. Posebno vazan period od 2-20.11., a za Rakove koji planiraju neku veću promenu/ zaposlenje ili očekuju nešto značajno posebno važan period od 16-19.11.Novembar i veći deo decembra Rakovi mogu završiti sa velikom motivacijom, optimizmom, ali odličnim mogućnostima kroz kontakte sa inostranstvom. Decembar je mesec darovanja pa nije loše odigrati neku nagradnu igru/ loto ili srećku. Poslednji dani decembra mogu doneti impulsivnost, nervozu, neke greške drugih, kako i zbog uticaja retrogradnog Merkura u Strelcu. Ipak, Rakovi će biti više nego ponosni na sebe, jer ulaze u godinu u kojoj ćete osećati da su spremni za rizike i promene, a sa druge strane u godinu u kojoj će više vrednovati svoj rad.

ZDRAVLJE

Što se tiče zdravlja, zimski period može pokrenuti probleme sa zubima, pulsirajućim migrenama i osetljivošću disajnih organa. Rakovi mogu biti skloni nesanicama ili neispavanosti posebno do 10.02. Proleće može doneti stare boljke, ali i neku maglovitost, konfuznost, hronični umor, ali loš imunitet koji može da se prenosi na želudac, grudi, genitalije posebno u maju mesecu. Veoma je važno obratiti pažnju na ishranu u toku proleća! Preporuka je manjeg stresa i brige za porodicu u toku aprila i početka maja, jer to može uticati na konstatnu nervozu. Prleće može doneti i pojačan rad hormona, kao i osetljivost štine žlezde, pritiska posebno u toku druge polovine maja i prve polovine juna.

Posebno je važno obratiti pažnju na nezgodne situacije, probleme sa crevima, trovanjem u periodu od 8-18.07. i periodu od 10-24.08. Kraj leta i početak jeseni je odličan za kontrolne preglede, ali u tom periodu Rakovi mogu imati želju da se ulepšavaju! Druga polovina oktobra može nositi prolazne probleme sa mokraćnim kanalima, vidom i genitalijama! Decembar može nositi pojačan apetit zbog emocija, kao i maj mesec.

Rakovi u ovoj godini moraju aktivirati fizičke aktivnosti! Druga polovina godine posebno traži rad na sebi, umerenost i balansiranje. Bilo kakva vrsta opuštenosti ili linije manjeg otpora može biti na neki način kažnjena. Rakovi mogu spojiti hedonizam uz zadovoljstvo, samo je potrebno da prvo reše probleme iz prošlosti i od leta krenu u novo Ja.

Pretplati se na svoj lični mesečni horoskop

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.