https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/border_bottom_white.png

Devica godišnji Horoskop

AUG 23-SEP 22
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2022/12/78bc1da48bb3120ea76dc7a3d752e1ce.jpg
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2022/12/3fa1c45a046c38ba382631e5f2510114.jpg
Ljubav
Novac
Posao
Zdravlje

Devicama je 2023 veoma naklonjena da završe fakultete, pokrenu nova saznanja i imaju mogućnost da se ostvare kao roditelji. Na poslovnom planu mogu imati mogućnost da pokrenu nove poslove koji ih više mogu zainteresovati. Ova godina donosi veoma osetljive odnose kroz medjuljudske odnose posebno u poslu, pa Device moraju nalaziti mudriji način da izalaze iz mogućih neprijatnih situacija. Na polju braka može dolaziti do udaljenosti, neke praznine i mogućnosti da sretnu stare ljubavi ili da im se pokrene unutrašnji proces potpune promene u sebi, koja može doneti mogućnost boljeg samopouzdanja, ali i emotivnih promena. Device koje su dugo same mogu pronaći potpuni sklad i stabilnost u ljubavi, kao i mogu imati mogućnost da se pokrenu kreativnije.

Ova godina donosi da Device ne mogu više ići po pravilima od kojih su se umorili. Devicama će prosto trebati neki adrenalin, promena, nešto skroz novo. Device koje su vezane za javne instuticije i poslove posebno trebaju biti pažljive! Ovo može biti dobra godina za dobijanje penzije ili proširenje stambenog prostora.  Srećno!

LJUBAV

Devicama baš period oko dočeka i ulaska u Novu 2023 može doneti neočekivana poznastva i emotivna dešavanja posebno ukoliko budu planirale da Novu 2023 van mesta svog rodjenja. Posebno neočekivane emotivne mogućnosti Device mogu imati od 4-16.01. iako neće biti neobično da ih januar dočeka i sa kontaktima sa bišim ljubavima, ali da puno toga lično završe od 14-22.01. što im nikako nije išlo prvig dana januara. Zbog retrogradnog Merkura u znaku Jarca mogu imati malo problema sa uredjajima, porukama, emailovima i papirologijom prvih dana januara, koji nosi i neki vid nesporazuma u ljubavnim odnosima. Device koje su u braku  mogu računati na povoljnije aspekte od 19-25.01., kao i da će im prioritet biti deca o kojima mogu više brinuti zbog moguće osetljivosti zdravljem.

Februar je Devicama koje su u braku veoma naklonjen za neke zajedničke investicije, odmore ili pomirenja posebno od 6-19.02. Ulazak u Februar može biti jako stresan da mogu imati utisak da im ništa ne ide i da sve prolazi  mimo njih. Ipak, u emotivnom smislu povećanje platonskih odnosa otvoreno od 14-16.02., kao i 23,24,26,27.02. koji mogu ukazivati na sreću. Ipak Februar može biti mesec u kojem se Device mogu emotivno osećati inferiorno i nesigurno u kojem mogu lako odustajati od ljubavi i osobe koja im se dopada ili mogu imati osećaj da nije sve kako one žele. Posebno period od 18-23.02. može doneti impulsivnije reakcije, ali opterećenja oko dece, kao i skrivenu posesivnost. Mart i to period od 1-9.03 može doneti neočekivane susrete i zaljubljivanja, ali povećanje fizičkih odnosa, koja su otvorena u poslednjoj nedelji marta. To može biti interesantan period za nagle trudnoće i dobre vesti.

Za Device koje su u braku veću otvorenost i opuštenost, ali sklonost preteranom trošenju energije na sitnice, finansijske troškove i sklonost da menjaju voljenu osobu što ne bi trebalo raditi. Za Device koje nisu zadovoljne svojim odnosom duže vreme, poslednja nedelja marta do 5.04. može doneti prekid, rez i veliku nervozu u komunikaciji i kroz period od 12-22.04.. Ipak, preporuka univerzuma je da još jednom razmislite o svojim odlukama! Prva polovina aprila, kao i period od 26-27.04. može biti veoma interesantna da preko hobija, putovanja ili poslovnih putovanja Device dožive neke dobre momente, dok period od 16-20.04.  može biti idealan za zajednički život ili brak. Device koje su u braku mogu tokom aprila mnogo trošiti energiju na roditelje, porodične poslove, ali imati negativan uticaj drugih, koji može unositi nemire od 13-27.04. Device koje su u svežim vezama moraju obratiti pažnju na 14-15.04 jer će imati jedan važan test.

Maj je više porodičan mesec kada će Device biti okrenute domu i prijateljima, ali Device koje imaju vezu mogu biti pod malo većim pritiskom od 5-11, i od 29-31.05. Device koje su u braku mogu računati na lakše aspekte i dosta investicija, ali ipak osećanja neke sigurnosti i trajnih planova od 13-27.05. Maj Device može da vrati na prošlost i donese im neko trenutno uznemirenje u periodu oko 7 i oko 30.05. Ipak, podrška prijatelja i potreba za mirom doneće im da u Juni udju vedriji i veseliji. Posebno 28.05 može biti jako dobar dan za Device koje planiraju venčanja.

Jun 2022 posebno može doneti neko osećanje pasivnosti, umora i udaljavanja Devicama koje su dugo zajedno, pa je preporuka da pokrenu neku akciju i promenu. Za Device koje su same, period od 7-11 i period od 14-26.06. može biti veoma srećan za početak veze, upoznavanja i neke lepe momente( upoznavanja preko prijatelja).

Za Device koje planiraju brak posebno srećan je 10.06. Druga polovina juna može biti naklonjena za decu, ali i planiranje porodice. Početak jula može doneti jaku strast i letnje avanture, ali ovaj mesec posebno može biti sudbinski Devicama koje planiraju zajednički život i porodicu od 19.07. Mars će ući u vaš znak 10.07., a Merkur 28.07. i oni mogu doneti puno vesti, rada, ali emotivnih promena. Device koje prolaze kroz komplikovane odnose moraju ovog leta staviti tačku. Putovanja, druženja i puno emotivnih promena mogu biti vezane za posebno Jul 2022. Posebno srećni dani za planiranje venčanja su:  22,23,29.07. Prva polovina avgusta može doneti nastavak srećnih aspekata i sudbinskih promena, ali srećnih aspekata kroz polje braka ili početka značajnih veza, posebno materinstva, a period od 4-24.08. i plodan period za ljubav. Retrogradni Merkur u vašem znaku od 23.08.-15.09. može biti vreme povećanih nesporazuma, kvarova, osetljivosti na polju porodičnih odnosa.

Septembar je mesec orktivanja tajni i dolaska do istine, ali mesec koji može doneti Devicama koje su u braku ili dugim vezama mogućnost razvoja i bolje sigurnosti. Za Device koje su same, može biti lepih rodjendana, ali oscilacija i promena raspoloženja, ali i problemima u komunikaciji od 21-28.09. Mogućnost neočekivanih poklona ili ponuda mogu iznenaditi posebno Device druge dekade. Posebno srećan dan za venčanja 16-17.09. Device posebno trebaju izbegavati neke nagle i eksplozivne emotivne i lične situacije od 25-30.09. jer mogu upasti u nepotreban problem, što se može nastaviti i u prvoj nedelji oktobra, ali i naglim nezadovoljstvima od 21-25.10.. Ti dani mogu biti veoma izazovni Devicama koje imaju duže bračne probleme i niz neprijatnih dešavanja.

Venera posle dugog uticaja kroz znak Lav, ulazi u vaš znak 9.10.Ona može uticati na Device koje su same na mogućnost neke obnove ili prijatnih momenata od 18.10. Device mogu prolaziti prolazan psihološki period u ljubavi baš u drugoj nedelji oktobra. Device koje su u braku mogu računati na jako zanimljivu prvu polovinu oktobra sa nizom dešavanja,

Ulazak u novembar može biti veoma plodan i značajan za Device jer može doneti potpunu promenu energije, kao i mogućnost jakog zaljubljivanja i promena posebno od 1-5, posebno od 11-23.11. Poslednja nedelja novembra može biti izazovnija Devicama koje planiraju da nešto završe, ali i neočekivano srećna onima koji dugo žele dete( neočekivano dobre vesti od 24.11.). Preporuka od 7-9 posebno u poslednjoj nedelji novembra da treba izbegavati nepotrebnu dramatičnost, sumnju, i da treba pokrenuti dosta kompromisa u dužim emotivnim odnosima, jer konflikti najviše mogu dolaziti zbog uticaja drugih ili finansija!

Kraj godine iako nosi da Device baš neće ništa posebno planirati osim okrenutosti poslu, finansijama, mogu očekivati pozitivne nebeske izazove posebno od 17.12. koje mnogim Devicama može doneti potpunu promenu i emotivno budjenje ili neko iskustvo koje će na njih ostaviti jak utisak. To potpuno može promeniti njihov koncept planova, i kraj godine mogu dočekati sa potpuno drugačijom energijom.

Devicama sledi veoma uzbudljiva godina ali posebno za one koji baš ništa neće planirati. U ovoj godini prisutno je mnogo razvoda i odvajanja, ali i velikih kupovina i zajedničkih investicija.

POSAO

U poslovnom smislu Devicama početak godine može biti veoma aktivan, posebno Devicama koje planiraju neke veće promene u poslu( promena radnog mesta, uvodjenje novih pravila ili nešto sl) posebno od 4-28.01. Device koje imaju privatni posao mogu računati na lakše aspekte od 18.01. kada će i njihova vladajuća planeta Merkur iz retrogradne faze krenuti direktno i doneti ipak olakšanja. Device koje rade za druge, mogu računati na neke premeštaje i malo konfuziju u periodu  prve polovine januara, dok u drugoj mogu potpuno ući u balans i dobru organizaciju, ali imati mogućnost završiti puno toga što je stajalo. Prva nedelja januara za Device koje rade može biti jako stresna po pitanju medjuljudskih odnosa( što može biti problem do sredine marta 2023).

Za Device koje planiraju neke važne produžetke ugovora, ili napredak na poslu period od 12-22.02. posebno može biti važan. Finansijski obratiti paznju na februar koji može nositi preosetljivost i potpuni pad, pa je potrebno ekonomisati. Device koje imaju privatni biznis mogu računati na veoma plodne aspekte od 7-20.02 medjutim i veće troškove tokom februara meseca. Bitan test na poslu kroz prijateljstvo ili lojalnost posebno vazan oko 10.02.

Device koje planiraju pomeranje posla, promenu adrese, uvodjenje promena, kao i promenu delatnosti mogu računati ponovo na povoljan period od 29.03. Finansijski mart moze biti lakse ali takodje praćen većim troškovima ili kupovinama posebno tokom sredine meseca. Prva dva dana marta mogu biti značajna za Device koje traže posao ili žele da pokrenu nesto novo. Iako moze dolaziti do uspavanosti tokom marta, ipak Device sa početkom proleća ponovo pokreću veći rad i trud koji treba da donese dobre rezultate posebno od 22-27.03. Mart posebno prva polovina nije loš za uzimanje kredita ili investiranje u posao. Mart naklonjen kroz rad sa strancima. April nosi savet da treba biti oprezniji sa dokumentima, kontrolama, ali da treba ponovo obratiti pažnju na medjuljudske odnose! April nije loš finansijski, iako može doneti i potrebu za većim zadovoljstvom, putovanjima ili kupovinom poklona. April je veoma povoljan studentima i Devicama koje se edukuju, a može doneti i podršku ženskih osoba u vezi sa poslom posebno od 13.04. Retrogradni Merkur u Biku može nositi osetljivost kroz komuniakciju sa inostranstvom, kupovinama, ali može doneti i obnovu nekih starih poslova. Ipak, trudite se da više vrednujete svoje poslovne potencijale i da izbegavate nesporazume u vezi sa novcem!

Maj može doneti puno ljubomore, konkurencije, osetljivosti i dalje kroz poslovne odnose. Treba se držati malo po strani i prijatelja na poslu! Ima mogućnosti da Device koje su dugo bile nezadovoljne svojim statusom donesu nagle odluke o prekidu radnog odnosa krajem meseca. Device privatnici mogu se osećati više motivisano, kao i Device koje se bave kreativnim i javnim poslovima, ali generalno ovaj mesec pokreće i neke stare rane.

Od juna Device kao da započinju pravu poslovnu godinu. Idealno vreme za zaradu, rad na sebi, bolje samopouzdanje i finansijsku bolju zaradu otvoren od 7.06., dok  Device koje planiraju promenu drzave otvara im se prva polovina juna za napredak. Ipak, jun smiruje stvari i donosi Devicama bolje vesti, energiju, posebno od 11.06. Taj period je dobar za zaposlenje, ali srećne vesti i poslovni pokret. Juli mesec takodje može biti značajan, posebno u rešavanju nekih starih obaveza do 7.07., ali kroz bolje poslovno samopouzdanje i veće poslove od 12-29.07. Juli je jako dobar za nekretnine, pokretanje privatnog posla, uspeh i veći napredak kroz Device koje imajun svoj posao, promenu zemlje, poslovna putovanja, diplomiranje ili nešto veće, posebno od 18.07. Juli može biti jako dobar i finansijski. Prosto Device dobijaju potrebnu motivaciju i mogu čak u toku leta spojiti i posao i zadovoljstvo. Uticaj Marsa, ali i Merkura kroz njihov znak može im doneti veliku posvećenost, disciplinu i temeljnost.

Nastavak velikog rada, ali i poslovnih važnih dešavanja Device mogu imati i tokom većeg dela avgusta 2023. Kraj meseca može doneti jedan važan momenat( da dobiju nešto na čemu su dugo radili, registruju nešto ili dobiju zaslužena prava). U avgustu Device mogu računati na neočekivane ponude, ali i jednu neprijatnost koju mogu shvatiti kao neki vid nepaznje. Može doći do loše procene ili sitnijeg gubitka novca. Preporuka malo veće opreznosti od 23-28.08.

Septembar može nositi dobre materijalne mogućnosti, kao i povoljnosti kroz sam novac. Preporuka je da Device ovog leta više rade, a da idu na odmor kasnije, osim da im je posao vezan za putovanja. Septembar može biti značajan da Device obnove puno stvari za koje nisu godinama imali vremena, ali da dobiju i zaslužena priznanja i pokažu svoje znanje. Ovaj mesec je pozitivan i studentima, privatnicima i svim Devicama koje planiraju nešto veliko. Bez obzira na uticaj retrogradnog Merkura u njihovom znaku, Septembar je jako dobar za promenu posla ili zaposlenje.

Period od 13.10. donosi hronicni umor, pa je preporuka Devicama da je vreme za regeneraciju i odmor. Period od 1-7.10. može biti značajan za veće projekte, važne sastanke ili uspeh u poslu.Device koje nisu iskoristile važne aspekte za samostalni posao, prodaju nekretnina ili pokretanje novih poslova mogu računati na veoma povoljan oktobar. 26-27.10. mogu biti dani nekih prolaznih neprijatnosti, loše koncentracije ili neke manipulacije kroz posao. Oktobar je odličan za diplomiranje, ali timske poslove. Ako možete odmorite se, jer Oktobar traži da imate vremena za sebe i neki vid regeneracije pred kraj 2023.

Novembar donosi da će Devicama biti važna sigurnost i pažnja, ali da ovaj mesec može doneti dobru zaradu, ali i da Device imaju potrebu za kupovinom, posebno ulepšavanjem. Kraj meseca posebno donosi velike troškove. Ipak, ovaj mesec može doenti više zadoovljstva u poslu, optimizma, odlično vreme za diplomiranje ili neke bitne poslovne dogovore i proslave.  Period od 18-30.11. može doneti greške u radu u stvarima u kojima su Device najbolje, ali sklonost mentalnom umoru, blokada ili kasnjenjima. Devicama nije preporuka da u novembru menjaju posao ili delatnost jer može doći do pada. Device koje imaju svoj biznis moraju bolje organizovati posao i pripaziti na finansijska ulaganja, ali mogu računati na bolje materijalno poslovne aspekte od 16-31.12.. Kraj novembra meseca može doneti neki osećaj depresije ili nezadovoljstva. Ipak, novembar je dobar za preporuke, i traži mnogo flegmatičnosti.

Prva polovina decembra trazi ozbiljan rad, mudrije procene, posvećenost i neki vid zrtvovanja. Druga polovina decembra moze biti optimisticna i praćena i nekim ponudama koje Device mogu prijatno iznenaditi.Za Device koje planiraju promenu zemlje zbog posla, odličan period od 14.12. Zbog retrogradnog Merkura( Jarac / Strelac) posebna preporuka je pripaziti na reči, poslovne odluke, ali pre svega poslovne odnose od 19-25.12 koji mogu doneti i razočarenja. Ti dani mogu biti naporni kroz polje poslovnih autoriteta. Uopšte neće biti neobično da mnoge Device dočekaju Novu 2024 na poslu, ali veoma lepooo.

Iako Device u ovoj godini imaju izazove, ipak ulaze u godinu kada treba da više vrednuju sebe i svoj rad, ali kada će želeti više. Iz tog razloga skromnost kojoj su skloni, moraće biti u zadnjem planu. Druga polovina godine je posebno važna.

ZDRAVLJE

Device će imati malo olakšanje od marta kada će tranzitni Saturn iz njhove 6 kuce( kuce zdravlja) se prebaciti u znak Riba. Ipak, moraju obratiti paznju na moguće psiholoke probleme, depresije i nervozu posebno tokom prve polovine februara, marta, maja, ali moguće alergijske reakcije i osetljivost od oktobra meseca.

Devicama će trebati promena navika, ali veći kontakt sa prirodom, vodom, umerene fizičke aktivnosti i manje trošenje, posebno fizičko oko porodice. Stres koji mogu osećati kroz posao može biti malo kulminirajući tokom januara, više aprila i druge polovine oktobra na šta moraju paziti jer to može nositi pojačane probleme sa disanjem, posebno pritiskom. Device koje imaju problema sa varenjem, s obzirom da su im creva najosetljivija tačka posebno moraju obratiti pažnju na prvu polovinu februara, mart, juli i sredinu oktobra meseca, posebno avgust mesec koji može biti neprijatan. Novembar posebno može biti kritičan težim bolesnicima ili osobama koje imaju kardiovaskularne probleme. Device u ovoj godini više nego obično, mogu biti sklone trovanjima.

Razne vrste alternativnih tehnika biće važne u ovoj godini. Ipak, poznato je da su emocije najvažnije u zdravlju Devica.

Ishrana i potpuna promena navika od kraja proleća može doneti veliki napredak, ali pre svega veće zadovoljstvo Devicama. Device će kao i uvek biti odlični lekari i posebno uspešni u rešavanju problema drugih.

Pretplati se na svoj lični mesečni horoskop

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.