https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/border_bottom_white.png

Ovan godišnji
Horoskop

MAR 21-APR 19
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2022/12/317614134_2494636477380810_2110412332474925137_n.jpg
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/border_top_white.png
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2022/12/6196b193569131a50ca9489c0eda6a69.jpg
Ljubav
Novac
Posao
Zdravlje

Ovnovi u 2023 sa puno spontanih novih projekata i planova koji mogu doneti nagle pozitivne poslovne promene, promene radnog mesta i mogućnost da svoj posao usavrše na viši nivo, ali i za to budu bolje plaćeni ili dostignu bolji finansijski nivo u odnosu na prethodne godine. Ovo je godina emotivnih iznenadjenja, ali odlična za povećanje porodice. Ovnovi će u ovoj godini imati mogućnost da se lično razvijaju i ozbiljnije ulažu u sebe, što će uroditi osećanjem većeg samopouzdanja. Ovo je i godina nalaženja mira, pojačanih duhovnih potencijala, ali čišćenja, ali direktnog isceljenja. Iako mogu prolaziti na izazove na koje su navikli, u toku februara, jula i kraja oktobra, Ovnovi imaju siguran put da dostignu mnogo plodniju i bolju 2023- Srećno

LJUBAV

Ovnovi u Januaru mogu imati poteškoće u komunikaciji u braku, ali mogu imati i nagle prekide prijateljstva i novih veza. U Novu 2023 mnogi Ovnovi mogu ući sa nekom nostalgijom i sećanjem na bivše ljubavi.

Januar je mesec flerta i može doneti i puno udvaranja, ali dvostrukih situacija koje su prolaznog nivoa. Februar nosi platonske ljubavi, ali tajne afere. Ovnovi u februaru treba da prate svoju intuiciju. Venera će ući u njihov znak 20.02. i pokrenuti puno samoinicijative i budjenja, ali novih susreta izmedju 20-26.02., kao i periodu od 13-16.03. koji može biti dobar za ljubav. Ipak posebnu emotivnu prekretnicu Ovnovi bi trebalo a očekuju u periodu od 20.03.-27.03. i periodu od 15-20.04. koji ukazuje na značajne promene. Proleće mnoge Ovnove može vratiti na prošlost, medjutim od kraja proleća mogu imati mogućnost da stave tačku i da se potpuno okrenu novim ljubavima. Ovnovima koji planiraju zajednički život i venčanja, mogu računati na jako povoljan period marta i prve polovine aprila, kao i period od 14.09.-12.10., koji može biti dobar i za planiranje porodice. Ovnovi koji žele da završe neki zvanični odnos posebno prva polovina marta i maj mesec može doneti velike promene.

Leto je posebno rezervisano za ljubav, strasne veze i važne ljubavne prekretnice u periodu od 15.06.-9.07., kao i period od 17.10.-8.11. kada se mnogi Ovnovi mogu zaljubiti ili ući u brak koji donosi sreću i blagostanje. Takodje period od 28.07.-15.08. može biti više nego interesantan i moram da kažem da će Ovnovi ovo leto prilično zapamtiti kao sudbinsko. Novembar može biti izuzetno provo0kativan za Ovnove koji su u braku, ali može doneti otkrivanje istina i sklonost da se nešto neočekivano desi. Ipak, period od 10.11. može doneti neočekivane sudbinske susrete i velike promene na ljubavnom planu. Kraj godine je posebno strasan i plodan za proširenje porodice, strasne i neočekivane ljubavne priče, ali stavljanje tačke na sve što nije valjalo.

Ovnovima se ove godine vraća emotivno samopouzdanje, samo se moraju okrenuti novim promenama. Ovnovi koji su dugo trpeli loše odnose u ovoj godini će staviti tačke. Veoma osetljiva godina za pravne procese kroz emocionalne, bračne i porodične odnose.

Ipak, Ovnovima 2023 otvara mogućnost emotivne sreće, blagostanja i zaštite na polju dece.

POSAO

2023 spada u godine ličnog razvoja i uspeha. Ovo može biti i veoma značajna za Ovnove koji žele da potpuno promene profesiju ili predju u mirnije, ali i samostalnije vode i potpuno promene poslovno okruženje. Ovo može biti i godina kada neke skrivene vizije ili talenti dolaze u prvi plan. Ovnovi će imati svojih 5 minuta da pokažu šta mogu i bitno je reći da će imati vrlo čvrste stavove i jake vizije šta žele od svoje karijere. Mogu biti skloni rizicima koji su mogu pokazati plodnim tokom druge polovine godine koja se može pokazati izuzetno pozitivnom na finansijskom nivou.

Iako sam početak može doneti kašnjenja odredjenih planova, može doneti obnovu i rešavanje mnogih sitnih stvari koji su bitni za Ovnove od početka januara meseca. Mogućnsot da spontano, ali neočekivano Ovnovi dodju do prvih prilika ili vizija za promenu u svom poslu od 17.01-27.01 i od 19.02.-6.03..U finansijskom smislu početak godine može im pokrenuti stare kontakte ili zaradu. April mesec može biti prvi značajniji mesec za nagle promene posla, zaposlenje ili veće poslovne prekretnice. Iskoristit period do 19.04. jer period posle može nositi i manje blokade ili nervozu oko novca što bi trebalo izbegavati u vidu rizika.! Druga polovina marta Ovnovima može doneti jako značajne kontakte koji mogu biti važni kroz dalji poslovni tok. Posebno period od kraja zime do početka proleća je idealan za lični razvoj. Ipak, iako će biti ambiciozni, Ovnovi će imati potrebu da rade polako, mirnije, bez većeg stresa i da po prvi put mudro i pametno biraju poslovno okruženje i poslove. Prva polovina 2023 je posebno naklonjena sportistima u ovom znaku. Obratiti pažnju na maj i period do početka leta jer može imati izazove, stres i izvesna poslovna usporenja i osetljivost kroz novac! Obratiti pažnju na novembar jer je to mesec izazova, naglih otkaza i problema u velikim kompanijama!

Posebno plodan period Ovnovima se pokreće od 24.06.-27.07. i od 24.08.-14.09. koji može doneti pohvale, napredak, bolju zaradu, bolje poslovno samopouzdanje i bolje mogućnosti, kao i sklonost luksuzu. To može biti značajan period za neke bitnije investicije( cela godina traži da ulažete u edukacije i sam posao, jer će se to pokazati jako dobrim za vas), a proleće u stambene investicije jer će vam to doneti sigurnost. Bez obzira na promenjiviji period jeseni, Ovnovi moraju da se drže svog rada i razvoja, samodicipline koja može doneti dobre materijalne momente od 12.10. Decembar se smatra jednim od najboljih meseca kada Ovnovi mogu dobijati fantastične poslovne ponude, kada mogu uvećati novac, otvarati firme, proširivati posao ili mogu imati veće ispunjenje. Posebno značajan period od 5-19.12

Ortački odnosi nisu preporučljivi. Opreznost sa zakonom ili podelom imovine preporučljiv do kraja maja i u periodu kraj oktobra/ novembar 2023. Ipak, Ovnovi mogu steći u ovoj godini važne prijatelje koji ih mogu motivisati da budu poslovno bolji i da imaju bolju svest o sebi. Ovo je godina koja traži da sebe bolje materijalno vrednujete.

ZDRAVLJE

Iako će do kraja maja 2023 Ovnovi biti u velikoj mentalnoj i ličnoj dinamici, trebalo bi obratiti pažnju u zimskom periodu na pokretanje starih problema, posebno osetljivosti glave, zuba i kičme, kao i osetljivosti vida. Proleće može doneti probleme sa želucem koji mogu biti razlog većeg stresa ili emotivne nervoze, ali i intolerancije na odredjene namirnice. Period od kraja proleća donosi do 9.07., kao i period od 15.10.-10.11. Ovnovi period samopouzdanja i sreće, i izuzetne fizičke energije. U periodu od 10,.07.-25.08. posebno bi trebalo obratiti pažnju na polje probavnog trakta, veću osetljivost vena, posebno problema sa stopalima.

Ovnovi koji imaju problema sa alergijama mogu se mučiti od kraja leta do sredine jeseni. Mogućnost hirurške intervencije može biti povećan sa početka ili kraja godine. Početak godine uglavnom neće biti naklonjen Ovnovima koji imaju problema sa zubima, kostima, venama i cirkulacijom, a kraj godine Ovnovima koji imaju problema sa varenjem. Ipak, Ovnovi će kraj 2023 dočekati veoma uravnoteženi i srećni. Imaće potrebu da naprave plan da se manje mentalno troše i da se više okrenu sebi što im može uspeti. Proleće im može doneti manju porodičnu osetljivost a kraj leta osetljivost na nepravdu.

Pretplati se na svoj lični mesečni horoskop

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.