https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/border_bottom_white.png

Blizanci mesečni Horoskop

MAJ 21-JUN 20
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/gemini.png
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/border_top_white.png
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2024/07/Luna-3.jpg
Ljubav
Novac
Posao
Zdravlje

Ono što se bude dešavalo ovog jula biće jako bitno za čitavu godinu, možda čak i ključno, zato sve snage uperite ka tome da idete ka cilju i ako se možda rezultati neće videti istog momenta.

LJUBAV

Nemojte vršiti pritisak na partnera i uključite ga u vaše planove da ne bi bio iznenađen kada ga budete stavili pred svršen čin. To svakako može izazvati svađe i nemire. Slobodni pripadnici znaka mogu upoznati na radnom mestu osobu zbog koje će im zatreperiti srce. Ipak, savet je da ne ulazite u ništa što je tajno jer ako se sazna, odgovornost je i vaša.

POSAO

Ovo je vrlo dobar period za nove pregovore, sklapanje ugovora i povećanje zarade, pa ako ste planirali da tražite povišicu ili razmišljate o novoj saradnji, sada je pravo vreme za to. Događaji ovog meseca biće ključni za ovu godinu. Mogu se pojaviti situacije koje će delovati iracionalno nekim ljudima, ali vi ćete ih moći opravdati. Bićete dodatno angažovani i pokušaćete da napravite ozbiljnije pomake.

ZDRAVLJE

Mogli biste imati problema s kičmom i leđima ovog meseca. Postoji mogućnost povrede skočnog zgloba i prstiju na nogama usled nepažnje.

Pretplati se na svoj lični mesečni horoskop

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.