https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/border_bottom_white.png

Strelac mesečni Horoskop

NOV 22-DEC 21
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/sagittarius.png
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/border_top_white.png
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2024/07/Luna-9.jpg
Ljubav
Novac
Posao
Zdravlje

Strelčevi će ovog meseca imati potpuno drugačiju percepciju i pogled na stvari koje se dešavaju oko njih. Mnogo toga će vam biti jasnije i definisanije, omogućavajući vam da donosite bolje odluke. Ovo je period kada ćete otkriti nove perspektive i pristupe koji će vam pomoći da rešavate probleme s više samopouzdanja i jasnoće.

LJUBAV

Očekujte da se vaša intuicija pojača, što će vam omogućiti da prepoznate prave prilike i izbegnete moguće zamke. Pored toga, bićete skloniji preispitivanju svojih emocija, što će vam pomoći da bolje razumete sebe i svoje ciljeve. Iskoristite ovaj mesec da postavite nove prioritete i usmerite se ka ostvarenju dugoročnih planova. Ostavite iza sebe sve ono što puzdano znate da vas koči i stvara vam pritisak. Neki ljudi nisu stvoreni jedno za drugo. Idite hrabro napred.

POSAO

Budite odgovorni na poslu, vodite računa o svojim obavezama i ne zanemarujte ništa. Neko vam može podmetati nogu, sa ciljem da vam ne dozvoli da napredujete, a to ne mora nužno biti neko povezan sa poslom, već neko vama blizak van radnog okruženja.

ZDRAVLJE

Problemi kod vas nastaju zbog lošeg raspoloženja i depresije. Uzdignite se iznad svih problema i stavite sebe i svoje zdravlje na prvo mesto.

Pretplati se na svoj lični mesečni horoskop

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.