https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/border_bottom_white.png

Strelac mesečni Horoskop

NOV 22-DEC 21
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/sagittarius.png
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/border_top_white.png
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2023/04/cdzemper.jpg
Ljubav
Novac
Posao
Zdravlje

U aprilu Strelac može da postigne puno toga samo ako hoće. Oni koji se budu ulenjili i rešili da lenjstvuju, neće imati nikakvih rezultata, a veoma lako će za to okriviti nekog drugog. Budite umereni u svemu pa i u odmoru.

LJUBAV

Oni koji su sami imaće veliku želju i potrebu da imaju srodnu dušu, ipak potreban je oprez jer je nekada bolje biti sam nego sa osobom koja će crpeti vašu mentalnu snagu i unostiti vam nemir svakodnevno. Strelčevi u vezama, za trenutak zastanite i razmislite o svom životu. Da li ste tu gde želite da budete i još važnije sa onim sa kime želite da budete… Ne trpite stvari koje vam ne prijaju zbog neprijatnosti i želje da nikoga ne povredite.

POSAO

Kada je posao u pitanju ne žurite sa odlukama, bilo da je u pitanju promena posla, pozicije ili potpuno novo radno mesto. Budite pre svake odluke svesni rizika i dobiti. Izvagajte, razmislite, da se sutra ne bi kajali.

ZDRAVLJE

Emocije kod vas mogu biti pomešane, a to vas toliko može zbunjivati i opteretiti da može uticati i na vaše zdravstveno stanje.

Pretplati se na svoj lični mesečni horoskop

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.