https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/border_bottom_white.png

Ovan mesečni
Horoskop

MAR 21-APR 19
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/aries.png
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/border_top_white.png
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2024/04/vrisak.jpg
Ljubav
Novac
Posao
Zdravlje

Možete li da verujete da je već maj, Ovnovi? Ulazite u mesec sa ozbiljnim kosmičkim blagoslovima. Možeš privući nekoliko dodatnih obožavalaca tokom ovog perioda. Ovo je takođe vreme koje je kosmički usklađeno da se fokusiraš na svoj izgled. Promeni garderobu, skrati kosu, ili čak uradi tetovažu.

LJUBAV

Budi pažljiv/a da se ne preopteretiš. Ovaj ciklus donosi neke od najklasičnijih značenja – nesporazume, propuštene veze, tehničke smetnje i ljude iz naše prošlosti. Tako da, mogu se pojaviti i stare ljubavi ali to ne znači da ih treba prigrliti kao da se u prošlosti ništa nije dogodilo.

POSAO

Možeš primiti vesti koje se odnose na tvoje finansije ili možda priliku za posao. Moglo bi ti se činiti kao da se pojavljuju iznenada, što može biti malo destabilizirajuće. Sektor prihoda tvog natalnog horoskopa doživljava veliki preokret. Ako si razmišljao/la o traženju povišice, sada je vreme.

ZDRAVLJE

Potrebno je zaštititi se od stresa, jer to može dovesti do poremećaja metaboličkih procesa i, kao rezultat, do povećanja telesne težine. Ne možete stalno živeti u užurbanom režimu, morate znati kako da se opustite.

Pretplati se na svoj lični mesečni horoskop

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.