https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/border_bottom_white.png

Ovan mesečni
Horoskop

MAR 21-APR 19
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/aries.png
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/border_top_white.png
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2024/01/plv.jpg
Ljubav
Novac
Posao
Zdravlje

U februaru, Ovnovi će doživeti snažan porast empatije i sposobnosti saosećanja prema drugima. Ovo će rezultirati učvršćivanjem prijateljskih veza s izuzetno zanimljivim osobama. Razmenjivanje iskustava sa svojim prijateljima može vas inspirisati i pokrenuti prema novim pravcima u životu. Moguće je čak i da se povežete s nekim na poslovnom planu i zajedno započnete interesantan projekat.

LJUBAV

U ljubavnom segmentu, vaša sposobnost slušanja i razumevanja partnera će biti izuzetno naglašena. Ovaj period može podstaći razmišljanje o sopstvenoj svrsi i pravcu u kojem se kreće vaš život. Iako Ovnovi obično nisu skloni samoći, u februaru ćete pronaći užitak u trenucima tišine i introspekcije.

POSAO

Na poslovnom planu, sarađivanje s drugima, posebno s prijateljima, može biti izuzetno produktivno. Razmena ideja i iskustava može dovesti do novih poslovnih prilika i zajedničkih projekata. Ipak, važno je imati na umu da se energija koja obično pokreće Ovnove može smanjivati početkom godine, pa se preporučuje oprez i izbegavanje impulsivnih odluka.

ZDRAVLJE

Ovaj mesec donosi izazove po pitanju zdravlja, posebno između mladog i punog Meseca. Važno je voditi računa o svom fizičkom zdravlju, posebno u vezi s varenjem. Ne preterujte s aktivnostima koje bi mogle iscrpljivati vaše telo. Usporite ritam i posvetite pažnju očuvanju svog zdravlja.

Pretplati se na svoj lični mesečni horoskop

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.