https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/border_bottom_white.png

Škorpija mesečni Horoskop

OCT 23-NOV 21
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/scorpio.png
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/border_top_white.png
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2023/12/prozor.jpg
Ljubav
Novac
Posao
Zdravlje

U februaru, komunikacija i pregovori će biti ključni za sve Škorpione. Ovu veštinu ćete pretežno primenjivati na poslu, gde će vam to doneti značajan uspeh. Ovaj uspeh će se odraziti na vaše finansijsko stanje, a čak i na moguće unapređenje na poslu. Važno je, međutim, da ostanete skromni i ne dopustite da uspeh utiče na vaše odnose sa kolegama. Saturn će vam pružiti zaštitu u ovom periodu.

LJUBAV

Februar je savršeno vreme za produbljivanje veza sa partnerom. Možda je vreme da počnete razmišljati o zajedničkom životu ili osnivanju porodice, s obzirom da su zvezde na vašoj strani. S partnerom ćete se odlično slagati i pružaćete podršku jedno drugom. Razmislite o odlasku na lep izlet u prirodu kako biste istovremeno proslavili svoj uspeh na poslu.

POSAO

Fokus na komunikaciji će vam omogućiti postizanje značajnog uspeha na poslu. Finansijski rezultati će biti povoljni, a čak se može javiti i mogućnost unapređenja. Važno je zadržati skromnost i izbegavati da uspeh utiče na radne odnose sa kolegama. Saturn će vam pružiti stabilnost i zaštitu u ovom periodu.

ZDRAVLJE

Održavajte emocionalnu ravnotežu i fokusirajte se na pozitivne aspekte svog života. Proslavite uspeh na poslu kroz aktivan odmor, poput izleta u prirodu, kako biste očuvali i unapredili svoje opšte zdravlje.

Pretplati se na svoj lični mesečni horoskop

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.