https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/border_bottom_white.png

Škorpija mesečni Horoskop

OCT 23-NOV 21
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/scorpio.png
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/border_top_white.png
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2024/02/snovi.jpg
Ljubav
Novac
Posao
Zdravlje

Život se svodi na odnose – veze koje oblikuju vaš osećaj sebe, kako u prošlosti tako i sada. Ovo područje života može biti i uzbudljivo i izazovno, posebno kada započinjete iznova ili se suočavate s gubitkom. Važno je da pružite sebi vreme da tugujete, da se isceljujete i podržavate u svemu tome. Bilo da se obraćate voljenima ili provodite vreme sami u dubokom razmišljanju. Zapamtite, pripadanje je ključna komponenta života i lek za dušu – niste sami na svom putovanju.

LJUBAV

Ovog meseca, komunikacija je ključna kako za samce tako i za parove. Parovi koji rešavaju konflikte ojačaće svoju vezu. Samci bi mogli upoznati vrednog partnera unutar svoje društvene grupe. Razumevanje potreba jedno drugog odvešće vas ka novom, prelepom početku u životu.

POSAO

Imaćete priliku da završite nedovršene poslove u vezi sa finansijama i razvijete zdraviji odnos sa novcem. Iskoristite ovu priliku da razumete osnovne uzroke bilo kakvih finansijskih obrazaca, bilo da je reč o prekomernom trošenju ili štedljivosti, i stvorite prostor za obilje i stabilnost u svom životu. Procenite šta vam nedostaje u životu kako biste ostvarili značajne veze i negovali trajno bogatstvo.

ZDRAVLJE

Izuzimajući neke manje sezonske probleme, vaše zdravlje može ostati u dobrom stanju.

Pretplati se na svoj lični mesečni horoskop

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.