https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/border_bottom_white.png

Ribe mesečni Horoskop

FEB 19-MAR 20
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/pisces.png
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/border_top_white.png
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2023/05/srn.jpg
Ljubav
Novac
Posao
Zdravlje

Ribe, spremite se za mesec oktobar prepun magičnih trenutaka, dubokih emocija i avantura duše! Vaša intuitivnost i sposobnost da osetite suštinske stvari će blistati jače nego ikada, a ovo je vreme kada će vaša sposobnost da sanjarite i plovite dubokim okeanima ljubavi doći do izražaja. Pripremite se za mesec u kojem će svaki trenutak biti kao čarobna bajka!

LJUBAV

Za vas, ljubav je kao san. Ako ste u vezi, očekujte duboke emocionalne trenutke sa partnerom. Organizujte romantične večere uz sveće, izražavajte svoja osećanja i budite otvoreni za razgovore o dubokim temama. Ribe su po prirodi suosećajne, pa se potrudite da budete prisutni i pažljivi prema partneru.

Slobodne Ribe, ovaj mesec će vam doneti prilike za susrete sa osobama koje dele vašu duboku duhovnost i empatiju. Ne oklevajte da se otvorite i podelite svoje snove i osećanja – osoba koja će vas razumeti je blizu.

POSAO

U poslovnom svetu, vaša sposobnost da osetite pravac će vam doneti uspeh. Ribe su poznate po svojoj intuiciji, a sada je pravo vreme da je koristite. Očekujte da ćete biti traženi za rešavanje problema i donošenje važnih odluka.

Ako razmišljate o kreativnim projektima ili umetničkim izrazima, sada je pravi trenutak za akciju. Vaša maštovitost će vas voditi ka inspiraciji i stvaranju nečeg posebnog.

ZDRAVLJE

Vaše zdravlje će biti stabilno, ali obratite pažnju na emocionalnu ravnotežu. Ribe su sklone dubokim emocijama, pa se potrudite da pronađete vreme za meditaciju ili umetničke aktivnosti koje će vam pomoći da se oslobodite stresa i ostanete uravnoteženi.

Uživajte u ovom mesecu punom magije i dubine, Ribe! Vaša sposobnost da sanjarite i osetite duboke emocije će procvetati, a ljubav će biti poput bajke u kojoj svaki trenutak ima čaroban dodir.

Pretplati se na svoj lični mesečni horoskop

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2023. All Right Reserved by Astroluna.rs.