https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/border_bottom_white.png

Ribe mesečni Horoskop

FEB 19-MAR 20
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/pisces.png
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/border_top_white.png
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2023/08/zalazak.jpg
Ljubav
Novac
Posao
Zdravlje

Tvoja veza sa lokalnim prostorom često odražava šta zaista znači ‘dom’ za tebe. To je više od fizičkog mesta; radi se o intimnosti i udobnosti koju osećaš sa zemljom, mestima i ljudima sa kojima svakodnevno imaš bliskost. To je tako kliše, ali dom je tamo gde su tvoji ljudi. Maj mesec je vreme za razmišljanje o nemiru koji osećaš kada razmišljaš o ‘domu’.

LJUBAV

Maja meseca, slobodne osobe mogu otkriti rastuću privlačnost koja bi mogla da se pretvori u nešto značajno. Za parove, spuštanje emocionalnih barijera jedno prema drugome može pomoći u smanjenju tenzija. Budite pažljivi zbog mogućih svađa ili naglih izliva besa, jer je ovaj mesec obećavajući kada je u pitanju razmatranje braka ili trajne posvećenosti.

POSAO

Pouzdajte se u svoju intuiciju da biste se nosili sa bilo kakvim neočekivanim situacijama koje Uran može doneti. Ovaj period će biti od suštinskog značaja da shvatite važnost postavljanja granica i zadržavanja svojih uverenja. Razmislite o trenutnoj tački u vašoj karijeri i istražite mogućnosti za dalji napredak kako biste održali svoje samopouzdanje i jasnoću u budućnosti.

ZDRAVLJE

Sada je vreme da se fokusirate na poboljšanje svog nivoa kondicije. Kroz aktivnosti koje vas fizički aktiviraju, vaš nivo energije će se značajno povećati.

Pretplati se na svoj lični mesečni horoskop

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.