https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/border_bottom_white.png

Rak mesečni Horoskop

JUN 21-JUL 22
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/cancer.png
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/border_top_white.png
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2022/11/ljubicasta.jpg
Ljubav
Novac
Posao
Zdravlje

Snažno verujući u sebe i svoje sposobnosti, možeš usredsrediti svoje ciljeve i ambicije u kontekstu stvarnosti, istovremeno donoseći odlučne korake ka ostvarenju svojih strasti. Ovo je idealan trenutak za izražavanje svojih ideja ili traženje novih prilika u karijeri. Kad pristupiš situaciji s jasnoćom i hrabrošću, otvaraš vrata za postizanje svojih ciljeva i ostvarivanje svojih želja.

LJUBAV

Emocije mogu biti jake, posebno u profesionalnim mrežama ili prijateljstvima, što može dovesti do neočekivanih svađa ako se ne obradi pažljivo. Budite svesni svojih osećanja i težite ka otvorenoj, iskrenoj komunikaciji kako bi graciozno plovili u ovom periodu.

POSAO

Možeš ostvariti nove ciljeve, vreme je idealno da ostvariš svoje snove kada je u pitanju karijera ali vodi računa da na tom putu ostaneš čistog obraza i bez griže savesti.

ZDRAVLJE

Iskoristi ovu priliku da se brineš o svom telu i oslobodiš bilo kakvih tereta koji te svakodnevno opterećuju. Oživi svoju povezanost uma, tela i duha kroz rad na otpuštanju, dopuštajući sebi da otpustiš ono što više ne služi tebi u tvojoj neposrednoj okolini.

Pretplati se na svoj lični mesečni horoskop

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.