https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/border_bottom_white.png

Lav mesečni Horoskop

JUL 23-AVG 22
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/leo.png
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/border_top_white.png
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2022/10/crte.jpg
Ljubav
Novac
Posao
Zdravlje

Sve oči su uprte u vas i vaš sledeći potez u karijeri – poslovnom životu. Mesec počinje Venerom u kvadratu sa Plutonom 1. maja, povećavajući pritisak u tvojim romantičnim ili profesionalnim partnerstvima.

LJUBAV

Prihvatite neočekivane stvari, bilo da je to podizanje samopouzdanja, završetak projekta, ili čak vest o trudnoći. Neki od pripadnika znaka mogu započeti nove ljubevne avanute bez prekidanja predhodne veze. Brakovi se mogu lako rasturiti u ovom periodu.

POSAO

Otvorenošću ka preuzimanju rizika i inovativnim pristupom možete doživeti značajan napredak u svojoj karijeri. Ključ je u spremnosti da izađete izvan ustaljenih okvira i predstavite ideje koje do sada možda niko nije razmatrao. Ovo je prilika da se istaknete kao lider u svom polju, prepoznatljiv po originalnosti i hrabrosti. Kada se usudite da budete drugačiji i da ponudite nešto novo, otvarate put ka inovaciji i mogućnostima koje mogu transformisati kako vašu karijeru, tako i industriju u kojoj radite. Naravno, odluka je na vama da prepoznate ovu priliku i da se odvažite na korak ka napretku i izazovima koje donosi.

ZDRAVLJE

Imaćete dovoljno energije maja meseca, dobro je iskoristite ali se ne preopterećujte.

Pretplati se na svoj lični mesečni horoskop

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.