https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/border_bottom_white.png

Lav mesečni Horoskop

JUL 23-AVG 22
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/leo.png
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/border_top_white.png
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2023/12/z2.jpg
Ljubav
Novac
Posao
Zdravlje

Februar će za Lavove biti mesec naglašene kreativnosti, ali istovremeno će se javiti i potreba za introverzijom. U vašem umu će se rađati sjajne ideje koje ćete želeti da sprovedete u delo. Ipak, važno je razumeti da će možda biti potrebno nešto žrtvovati da biste ostvarili svoje ciljeve. Ovog meseca, preporučuje se racionalno razmišljanje i pažljivo vaganje prednosti i nedostataka pre nego što se posvetite nekom poduhvatu. Fokusiraćete se uglavnom na sebe, a važno je ne forsirati socijalne događaje i odmoriti se kad osetite potrebu. Ključ je osećati se prijatno u sopstvenoj koži.

LJUBAV

Tokom februara, skloni ste preuzimanju rizika u ljubavi. Iako su se rizici do sada često isplatili, važno je razmotriti moguće katastrofalne posledice pre nego što se upustite u nešto novo. Savetuje se da, iako će biti izazovno, provedete više vremena sami sa sobom kako biste organizovali svoje misli pre nego što se potpuno posvetite tuđim životima.

POSAO

Kreativnost će biti ključna na poslovnom planu tokom februara. Vaše sjajne ideje mogu dovesti do uspeha, ali pazite na rizike koje preuzimate. Razmislite o pažljivo planiranom pristupu pre nego što donesete važne odluke. Osećajte se slobodno da se povučete i organizujete svoje misli kad god to bude potrebno.

ZDRAVLJE

Važno je obratiti pažnju na svoje emocionalno blagostanje i potrebu za mirnim trenucima. Uzmite vreme za sebe kako biste se oporavili od eventualnih izazova. Osluškujte svoje unutrašnje potrebe i ne oklevajte da se distancirate od spoljnog sveta kada osetite da vam je to potrebno.

Pretplati se na svoj lični mesečni horoskop

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.