https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/border_bottom_white.png

Lav mesečni Horoskop

JUL 23-AVG 22
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/leo.png
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/border_top_white.png
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2024/07/Luna-5.jpg
Ljubav
Novac
Posao
Zdravlje

Jula meseca se možete preispitivati oko nekih stvari i to neće biti lako za vas sigurno ali na kraju će doći do rasterećenja. Bićete staloženi, donosićete mnogo bolje odluke nego do sada. Recimo, stavićete u prvi plan sebe i svog partnera, što do sada niste činili.

LJUBAV

Pre nego odlučite da u prvi plan stavite sebe i svog partnera, kao jedno ( u smislu da gledate u istom smeru i živite zajednički život) dolaziće do ljubomore, pa i nekog straha, pritajenog besa i sve to zbog toga što nemate jasnu sliku o nekim stvarima. Razmislite sami sa sobom, a zatim sednite sa partnerom i popričajte o svemu što kod vas izaziva paniku.

Oni koji su slobodni lako mogu da padnu u zamku zauzete osobe i to osobe koja je povezana sa njihovim poslom ili je poznaju preko posla. To može biti i osoba sa kojom su već bili u nekoj vrsti odnosa.

POSAO

Trud ste uložili onoliko koliko je do vas i zato nema potrebe da preterano brinete oko ishoda. Nije sve na vama i drugi imaju udela. Dobićete potvrdu za trud onda kada to bude došlo na red, najverovatnije na samom kraju meseca. Želite da uložite u nešto, pa razmišljate o pozajmici ili kreditu, to možda neće ići u željenom smeru.

ZDRAVLJE

Slaba tačka ovog meseca je psiha, napetost i nervoza prave probleme kod vas, zato se potrudite da smirujete sebe na sve moguće načine.

Pretplati se na svoj lični mesečni horoskop

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.