https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/border_bottom_white.png

Devica mesečni Horoskop

AUG 23-SEP 22
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/virgo.png
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/border_top_white.png
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2023/04/lik-1.jpg
Ljubav
Novac
Posao
Zdravlje

Ono u šta ste verovali počinje da dobija novi oblik. Razmislite o tome da promenite stara verovanja i započnete putovanje ka proširenju principa svog života. Sanjajte velike snove i zapitajte se: koji je najveći doprinos koji želite da ostavite okolini? U pitanju je istraživanje novih perspektiva, prihvatanje promena i otkrivanje svojih jedinstvenih darova.

LJUBAV

Ovog meseca, samci bi trebalo da budu oprezni da ne otkrivaju previše o sebi prebrzo. Prošle emotivne povrede mogu se ponovo pojaviti, ali to je prilika da se konačno suočite s njima i izlečite. Budite otvoreni za potencijalne ljubavne partnere koji mogu privući vašu pažnju. Za parove, važno je da budete pažljivi kako se sitni problemi ne bi pretvorili u veće nesuglasice. Bez obzira na izazove, vaše sanjano putovanje može postati stvarnost.

POSAO

Ovog meseca, mogli biste sklopiti dugo očekivan dogovor u vezi sa zemljištem ili nekretninom. Međutim, budite oprezni pri velikim kupovinama, jer se troškovi mogu neočekivano povećati. Prošle investicije mogu početi pokazivati profitabilne povrate, što vam omogućava da donosite pametne finansijske odluke. Takođe, mogli biste videti dodatni prihod iz različitih izvora gde ste uložili svoje veštine ili napore.

ZDRAVLJE

Ovog meseca, ako ste zapostavili svoje zdravlje, sada je pravo vreme da se vratite tome. Pazite na probleme sa varenjem ili cirkulacijom – mogu se pojaviti. Ne forsirajte se previše tokom treninga, posebno ako imate probleme sa grudima, kičmom ili kolenima. Pazite da pravilno koristite dodatke ishrani i da ni u čemu ne preterujete.

Pretplati se na svoj lični mesečni horoskop

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.