https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/border_bottom_white.png

Vaga mesečni Horoskop

SEP 23-OCT 22
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/libra.png
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/border_top_white.png
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2024/04/zeleno.jpg
Ljubav
Novac
Posao
Zdravlje

Odvojite neko vreme za sebe i zaronite u dubine svoje prošlosti radi isceljenja. U tim trenucima introspekcije, pronaći ćete otpornost da izronite iznova, spremni da iznova izgradite iz temelja. Dozvolite sebi prostor da rastete i evoluirate, znajući da je svaki korak napred korak ka svetlijoj budućnosti.

LJUBAV

Ovog meseca, samci bi mogli naći korisno da stvore neki lični prostor kako bi održali mir i harmoniju. Otvorite oči za obećavajuće prilike kroz nove društvene veze. Za parove, stari sukobi mogu se ponovo pojaviti, pa je važno da ih mirno i otvoreno rešavate.

POSAO

Ovog maja možete očekivati povećanje radnog opterećenja i profesionalnih odgovornosti. Preduzetnici bi mogli naići na neočekivano profitabilne poslovne prilike kroz opuštene razgovore. Osobe koje traže posao privući će ponude za dobro plaćene poslove preispitujući svoje karijerne puteve. Međutim, profesionalci u oblastima marketinga mogu se suočiti sa izazovima pri sticanju trakcije za nove projekte. Freelanceri mogu doživeti prepreke i frustracije u svojim karijerama.

ZDRAVLJE

Maja meseca možete osećati inspiraciju i motivaciju da radite na svom zdravlju iznutra. Pazite da ne preterujete sa pićem i nezdravom hranom, jer to može izazvati probleme sa stomakom. Obratite pažnju na zdravlje svog partnera, takođe, budite posebno oprezni na putu kako biste izbegli nezgode.

Pretplati se na svoj lični mesečni horoskop

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.